Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kitek81 22:49, 08 kwi 2014

podziwiam Twoje zmiany, rewolucje, pięknie kwitnące nowe kwiatki i drzewa oraz krzewy zdolniacha z Ciebie chylę czoła
pozdrawiam :*
bartek_luberda 22:53, 08 kwi 2014

Pismo obrazkowe obejrzałam Zdjęcia ładne Córki modelki zawodowe
kasiek 22:53, 08 kwi 2014

I dla Tusiali bo kiedyś prosiła o foty jak mam u sąsiadów - zobaczcie jak jest naćkane domami, naprawdę trudno wyczarować intymny świat w takiej ciasnocie:

Przed domem boisko i plac zabaw,
Po lewej mam 2 sąsiadów

A z tyłu mam kolejnych dwóch.
Z prawej dom z betonowym płotkiem

Czyli granicze z 5 sąsiadami z 3 stron!
kasiek 22:54, 08 kwi 2014

kitek81 napisał(a)
podziwiam Twoje zmiany, rewolucje, pięknie kwitnące nowe kwiatki i drzewa oraz krzewy zdolniacha z Ciebie chylę czoła
pozdrawiam :*

dzięki
W koncu na 15 urodziny ogródka efekty musza być
kasiek 22:55, 08 kwi 2014

bartek_luberda napisał(a)
Pismo obrazkowe obejrzałam Zdjęcia ładne Córki modelki zawodowe

Dzięki
Córy mnie doganiają, powoli oddaję im palmę pierwszeństwa - i to nie z żalem a z dumą
kasiek 22:56, 08 kwi 2014

Koniec, jutro pobudka o 6.00 mam nadzieje że fotek wystarczająco wkleiłam
Do usłyszenia
Katkak 23:46, 08 kwi 2014

Kasia super wyszedł Ci ten jałowiec, prze pieron jesteś Ja bym się bała, że zepsuję i pewnie bym takiego kudłatka zostawiła. I super wymyśliłaś tą zabudowę wejścia do domu, stwarza tyle możliwości Poza tymi roślinkami, które już rosną (zresztą wyszło Ci to fajowo) to ja bym dołożyła na tą ściankę wiszące doniczki z poziomkami, zwisającymi truskawkami i ziołami Mniam
kasiek 06:56, 09 kwi 2014

Po drugim malowaniu

paulina_wero... 09:58, 09 kwi 2014

Zdjecia obejzane i podziwiam wszystko po kolei sliczna magnolia moja mlodziutka cale 2 paki posiada. Ciagle u ciebie podziwiam stawik kiedy u mnie taki bedzie na razie prace ziemne w moim wykonaniu trwaja, a dzis pada wiec odpoczywam i juz oczmi wyobrazni widze jak bedzie choc narazie zastane znowu mnustwo wody a do dalszej pracy potrzebna koparka by na glebokosc powiekszyc. A u ciebie pieknie podziwiam nadal
Tusiala 10:01, 09 kwi 2014

Rzeczywiście Was tam jak mrówków a z dołu u Ciebie, z Twojego ogrodu wydaje się takie zacisze, ustronie. To pewnie te duże rośliny i drzewa dawają tyle intymności. A niech jeszcze listeczka się pojawią na wszystkim
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies