Jakbyś zgadła Dzisiaj się lenię, bo od jutra i przez cały weekend będę zajęta gośćmi
Wianki i aniołki zrobiłam wcześniej... teraz mogę podziwiać Wasze dzieła
Kałuża koronkowa .. Ależ to pięknie ujęłaś ... Takie ładne słowa na taką belejaką kałużę ...
A co do raclette ... Rozumię ,że na następną imprezę z raclette mam Cię liczyć na listę gości .. Bo tak bez odzewu nie mogę tej Twojej ślinka lecącej zostawić .....
Gierczusiu, natrzskałaś stronek
ale kałużę koronkową zobaczyłam, wypasiony wianek na drzwiach też i doczytałam o przyjęciu, ale jak poczytałam menu, to już mi ślinka leci
Ależ u Ciebie Beatko już świątecznie się zrobiło. Wianek fajnie wyszedł, stroik prosty ale daje nastrój, a to najważniejsze, a świeczniki będą cudownie pachnieć jak się rozgrzeją. Proste rzeczy, a jak cieszą
Pozdrawiam serdecznie
Chwalę sie wszem i wobec że swiąteczny wianek (jak z inspiracji mojej) będzie wiła dla mnie Anita (Enya73) Efekty będa do zobaczenia wstępnie w przyszłym tygodniu YUPIIIIII
Wianki orzechowe najlepiej wychodzą na podkładzie słomianym. Najpierw go owinęłam agrowłókniną, wtedy orzechy lepiej się trzymają i słoma się nie kruszy.
Ty masz wprawę w robieniu wianków szyszkowych, więc orzechowy to dla Ciebie pikuś