Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród w skali mikro :) 14:43, 27 lis 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Na udokumentowanie moich słów.... ....

Lód był nawet w mojej " kałuży "..... Lilia bogdziowa cieszy się w domu ,że marznąć tu nie musi.....

Super zdjęcia efektowne wianek klimatyczny i świąteczny, aż miło
Kwiatki i rabatki u Elizy 14:36, 27 lis 2013

Do góry

Elizko! rozumiem teraz wpis u mnie, jak wykorzystałabyś orzechy!!

Bardzo mi się podoba ten wianek
Ogródek Hanusi - kolejny sezon 13:06, 27 lis 2013

Do góry
Haniu, wiem, że sprzęt w naprawie, więc Twoja aktywność zdecydowanie mniejsza, ale pewnie znajdujesz sobie inne zajęcia... wianek już uwiłaś ?
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 12:18, 27 lis 2013

Do góry
Nie wiem jak wy , ale ja zamówiłam wianek dla nas na święta własnie u Anitki!!!
Pochwalę sie jak dostanę
WOW!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:17, 27 lis 2013

Do góry
Anitko - Napisałam priv.

Chwalę sie wszem i wobec że swiąteczny wianek (jak z inspiracji mojej) będzie wiła dla mnie Anita (Enya73)
Efekty będa do zobaczenia wstępnie w przyszłym tygodniu
YUPIIIIII

Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 10:53, 27 lis 2013

Do góry
Piękny wianek Ty zdolniacho
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 10:48, 27 lis 2013

Do góry
ślicznie wyszedł Ci ten wianek bardzo mi się podoba. W tamtym roku urzywałam podobnych perełek
Kwiatki i rabatki u Elizy 10:44, 27 lis 2013

Do góry
Urszulla napisał(a)

Super, bardzo mi się podobają wianki
a aniołki z sewetkami to nowość
na czym Elu go sklejałaś wianek z orzechów?
wiesz w tym roku okazało się że dużo orzechów mam spleśniałych- chyba tylko na wianki się będą nadawały.

Wianki orzechowe najlepiej wychodzą na podkładzie słomianym. Najpierw go owinęłam agrowłókniną, wtedy orzechy lepiej się trzymają i słoma się nie kruszy.
Ty masz wprawę w robieniu wianków szyszkowych, więc orzechowy to dla Ciebie pikuś
Ogród w skali mikro :) 09:44, 27 lis 2013

Do góry
Loosiuu napisał(a)
Wianek super!
Ja sobie uświadomiłem właśnie, że nie mam jeszcze nic. Żadnej ozdoby na święta...też muszę coś tam zrobić na drzwi

Noo Filip ..., to juz powolutku trza się brać .... Dziewczynki wprawdzie lekko zmyły mi głowę ,że zbyt wcześnie , że adwent dopiero od niedzieli....aleeeee... To wieniec nie adwentowy , tylko na poprawę humoru

Ale fajnie,że zadzałałam w formie " przypominaczki "
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 09:42, 27 lis 2013

Do góry
Piękny ten wianek, perełki jak kropelki wyglądają i kolorystyka ciekawa.
A gdzie Ty Anitko taki fajny ceglany mur masz?
Ogród w skali mikro :) 09:42, 27 lis 2013

Do góry
Wianek super!
Ja sobie uświadomiłem właśnie, że nie mam jeszcze nic. Żadnej ozdoby na święta...też muszę coś tam zrobić na drzwi
Po prostu ogród... 09:03, 27 lis 2013

Do góry
Świetny wianek adwentowy Bardzo mi się podoba

Buziaki
Kwiatki i rabatki u Elizy 06:54, 27 lis 2013

Do góry

Super, bardzo mi się podobają wianki
a aniołki z sewetkami to nowość
na czym Elu go sklejałaś wianek z orzechów?
wiesz w tym roku okazało się że dużo orzechów mam spleśniałych- chyba tylko na wianki się będą nadawały.
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 00:12, 27 lis 2013

Do góry
Elu -Gierczusiu - nie wiem jak u ciebie na Sląsku ale u nas z pierwszych symptomów zimy to juz tylko mróz został, śniegu nie ma za to zimno jest brrrrrr, dzisiaj grzecznie rano w zimowej kurteczce , czapce i rekawicach do pracy posuwałam, mimo że autem ale i tak zimnica była..........

Lylly - witam u siebie w watku. Już wiem gdzie masz ten swój wielgasny ogród, obejrzałam twoje zdjęcia i poznałam tę okolicę. Jesteś chyba drugą najbliższą poza Margolką z watku - Miejska Ogrodniczka - forumowiczką, spacerkiem 10- 15 minut do mnie Musimy wiosną spotkać sie u mnie, zapraszam

Bogdziu - masz racje, nudno bez ogrodowych prac i ogrodowych atrakcji. Ja eszcze musze zrobić kopczyki wokół róż,zabezpieczyć donice z thujami danica na tarasie i powiesić lampki świąteczne oraz wianek na drzwiach i ogrodowo mogę świętować Boże Narodzenie. Za to w domu - sajgon, ale jeszcze mesiąc to może sie wyrobię. A zima , przyjdzie, pobędzie i pójdzie, i tak trzeba mysleć. Pozdrawiam

Ogród w skali mikro :) 21:32, 26 lis 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)

Ochhhh. Elu .... Ależ jesteście niecierpliwe ..... Noooo doooobrze ..

Mój wianek....

Fajny.... elegancki i bardzo uniwersalny, bo jak zastąpisz bombki inną ozdobą, to może wisieć cały rok niemalże Idealnie pasuje do Twoich drzwi. No i ta zabawa przy tworzeniu wianka - bezcenne, a w takim towarzystwie, to już sama przyjemność i o to w tym chodzi
Ja w tym roku walczę sama, bo solo mam większą wydajność A mam ich kilka do zrobienia w tym sezonie. To też bardzo fajny prezent, chyba najlepszy, bo z serca, no i też mam frajdę

Buziaki
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:22, 26 lis 2013

Do góry
Sliczny też wianek a te perełki na końcach gałązek powalają Może sie zmobilizuję i też coś zrobię, ale póki co jakoś nie mam natchnienia choróbka i ten listopad mnie dobija
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 21:18, 26 lis 2013

Do góry
Moi drodzy, Magda 70, Gabisia, Jadzia, Aika, Gosia Malkul, Renatka -Rench. Agnieszka BK, Ela-Gierczusia -dzięki za odwiedziny Dynia pufa, worek porodowy, też miałam takie skojarzenia

Gadżeciara jestem. Waga Kitchen Craft, jakby kogoś zainteresowało Mojej nie zdradzę

Ja już się za wiankowanie wzięłam teraz, bo bym się ze wszystkim nie wyrobiła i ta dam.....pierwszy wianek od podstaw samodzielnie wykonany i już skończony

Pozdrawiam
Ogród w skali mikro :) 20:51, 26 lis 2013

Do góry
Bea napisał(a)
Bardzo piękny wianek i w dodatku pachnący.

Ela dziękuję bardzo za wczoraj.

Pokaż jeszcze inne bo na pewno będą i jestem ich bardzo ciekawa.
Szczególnie tego serdecznego.
Mam nadzieję, że powstanie.
Inspiracje Twoje bezcenne, kopara mi opadła bo bardzo mi się podobały.
Wizyta moja na giełdzie konieczna.
Dziękuję bardzo za niespodziankę. Będzie pasowała do moich świątecznych choinek.

Buziaki

Beatko ... Zabawa z wiankami chyba dopiero się zaczyna ... Nie brałam drugiego podkładu do Ciebie , bo słusznie ( choć raz ) wymyśliłam ,że czasu już na niego nie będzie... Ale jak już powstanie , to oczywiście pokaże ... Co do zbierania inspiracji , to cieszę się ,że pomogłam... Tablet jest wprost wymarzony , do przechowywania różnych tego typu rzeczy.. Serdecznie polecam , tak na przyszłość
Co do wizyty na giełdzie , to ja cały czas mam nadzieję ,że uda nam się wypad na giełdę w okolicy początku grudnia.... Jeśli będziesz miała nadal na nią ochotę w większym gronie , to ja bardzo chętnie ...

A jeśli ten mały drobiazg , który Ci kupiłam bedzie pasował , to cieszę się podwójnie .... Bo kupować cos , kiedy się jeszcze nigdy u Kogoś nie było , to nie lada wyzwanie ...

Buziaki gorące ... Ja tez dziękuję za cudowna atmosferę i prezent .... Uratowałaś mi doooopsko na wiankowaniu ze 100razy

Bardzo mi żal ,że w końcu do ogrodu nie dotarłam.. Tylko tak ocupinkę przez szybkę nacieszyłam oczęta ...ale mam wielką nadzieje ,że kiedyś to nadrobimy ... Atmosfera jest u Was bardzo rodzinna.. Dziękuję
Ogród w skali mikro :) 20:38, 26 lis 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Wianek śliczności ale ten plaster u góry , przepraszam , ale niezbyt mi się podoba.Zmień to bo bardzo efekt psuje . Buziaczki.

Bogdziu ... To jest pikna wstążka , która mocują wianek do drzwi ... Albo , jakby to inaczej ująć .. Jest to część dyndaczka ... Całkowicie niezbędna bo gwoździa do drzwi nie wrąbię absolutnie ....

I jest dość estetyczna Bogdziu .... Ale cieszę si ,że pilnujesz szczegółów ... To takie.... matematyczne ....
Buziam .. Do kwadratu
Ogród w skali mikro :) 20:36, 26 lis 2013

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Nom wianek widzialam. Ale jak to , przecież Adwet za tydzień

Eeeeee ... Tłumaczę się tym ,że noe jest to klasyczny wieniec adwentowy ..... To jest wieniec wprowadzający dobry nastrój
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies