Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

gierczusia 17:35, 27 lis 2013

Enya73 napisał(a)
Najlepsza gruszka z gorgonzolą i orzechem włoskim Mniam , pychotka była
A wiesz my też od dawna mamy to urządzenie i do tej pory jedynie do grillowania bakłażanów służyło, ani razu nie korzystaliśmy z tym patelenek Ale z nas sieroty A to taka fajna rzecz na przyjęcia
)

.... Przyznam się ,że gruszka z gorgonzolą i orzechem to też moje ulubione zestawienie .... Ale zwykły ziemniak zestawiony z raclette też jest pycha w swej prostocie

Czyli Was zainpirowałam tym raclette .. Mam nadzieję ,że nie tylko Was , bo to naprawdę fajna rzecz .... I każdy gość ma co chce , a radocha jest ,że hoho ....

Buziole
Bea 17:35, 27 lis 2013

gierczusia napisał(a)

Elu ... Dzięki za komplimenta

Już mówię jak wieszam.....

Moje drzwi jakbyś spojrzała na nie z boku kiedy są otwarte to mają górę nie prostą , tylko z takim występem... I o ten występ zahaczam wstążkę, a potem drzwi się zamyka i nie ma problemu ...

Jak mało obrazowo wyjaśniłam , to napisz a w świetle dziennym obfotografuję Ci tą część drzwi ... Ok ??

Konieczne zdjęcie bo ja występ mam, ale wianka nie umiem zawiesić.
gierczusia 17:38, 27 lis 2013

Bea napisał(a)
Ela, a dlaczego kałużę przykryłaś celofanem?

... Beatko .. Coby roślinkom zimno nie było .......

A tak na serio ....

Niemożliwe , co nie ??... Tak blisko domu i fotka była robiona gdzieś koło 10:00 .... A tu lód jak byk
gierczusia 17:44, 27 lis 2013

irena_milek napisał(a)
Gierczusiu, natrzskałaś stronek
ale kałużę koronkową zobaczyłam, wypasiony wianek na drzwiach też i doczytałam o przyjęciu, ale jak poczytałam menu, to już mi ślinka leci

Achhh Irenko ... Jakoś tak lecą te stronki

Kałuża koronkowa .. Ależ to pięknie ujęłaś ... Takie ładne słowa na taką belejaką kałużę ...

A co do raclette ... Rozumię ,że na następną imprezę z raclette mam Cię liczyć na listę gości .. Bo tak bez odzewu nie mogę tej Twojej ślinka lecącej zostawić .....
Bea 17:48, 27 lis 2013

Z tą giełdą to musimy jakiś termin ustalić bo koniecznie muszę jechać po moje choinki .

Ja się dostosuję, zaproponuj coś to wtedy może ktoś jeszcze dołączy?

Muszę zrobić listę.
gierczusia 17:50, 27 lis 2013

Bea napisał(a)

Konieczne zdjęcie bo ja występ mam, ale wianka nie umiem zawiesić.

Kochana ... Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem .....
Już lecem obfocić .....

Widok od wewnątrz

Widok z profilu , przy otwartych drzwiach ...

gierczusia 17:53, 27 lis 2013

Bea napisał(a)
Z tą giełdą to musimy jakiś termin ustalić bo koniecznie muszę jechać po moje choinki .

Ja się dostosuję, zaproponuj coś to wtedy może ktoś jeszcze dołączy?

Muszę zrobić listę.

Beatko ... U mnie nabliższa sobota odpada.. Potem jest juz 7 grudnia , 14 i 21.... ... Wydaje mi się ,że 21 to juz ciutek za póżno ... Tak więc , albo 7 , albo 14.... Mnie jest obojętnie
Bea 17:56, 27 lis 2013

14

Na taki sposób mocowania to ja bym nie wpadła.
gierczusia 18:01, 27 lis 2013

Ochhhhh .. Zgapiłam od Malkul fajne inpiracje tarasowe .. Zapisuję ,mam nadzieję ,że mnie Malkul nie oskalpuje .....
Całą zimę mam na przemyślenia......

https://www.pinterest.com/m3423/taras/

I to

https://www.pinterest.com/jacquiebyford/

gierczusia 18:04, 27 lis 2013

Bea napisał(a)
14

Na taki sposób mocowania to ja bym nie wpadła.

Oki ... 14.12 .....

Ja bardzo długo myslałam nad tym mocowaniem... Z uporem maniaka nie chciałam robić dziury w drzwiach ....

Nooo i mam ... Działa .... A teraz masz i Ty ... I Elizka tez ....

A może jeszcze komu sie przyda

Buziaki. ,już się cieszę na tego 14 grudnia