Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE.....

Bea 19:23, 27 lis 2013

Małgoś zrób wianek i pokazuj.

Jak złapiesz wiankowego wirusa to pójdzie jak z płatka.
Bogdzia 20:14, 27 lis 2013

Widzę że sasiadkę spotkałaś, fajnie macie po tamtej stronie Łodzi a mnie nawet Anipla opuściła i zostałam sama po tej stronie.Pozdrówka zostawiam.
Madzenka 20:50, 27 lis 2013

Małgosiu ja poczekam na Szefową i Gabi
popcorn 12:15, 28 lis 2013

Małgoś, co słychać? Pogoda paskudna, zimno... ja tez jeszcze kopczyków nie mam, taras drewniany musimy pozbierac, ławkę i pergile schować w garazu i takie tam... mam nadzieję że w weekend się uda byle do marca!
buziaki!
Margarete 12:48, 28 lis 2013

Bea napisał(a)
Małgoś zrób wianek i pokazuj.

Jak złapiesz wiankowego wirusa to pójdzie jak z płatka.

Ja juz złapałam, Bea....tyle że do tej pory robiłam inne niewiankowe ozdoby do dekoracji wnętrza domu, teraz przyszedł czas na ogród i przedogródek oraz drzwi wejsciowe. W razie pytan i watpliwości zwróce sie do ciebie o pomoc jako do siły fachowej...
Margarete 12:50, 28 lis 2013

Bogdzia napisał(a)
Widzę że sasiadkę spotkałaś, fajnie macie po tamtej stronie Łodzi a mnie nawet Anipla opuściła i zostałam sama po tej stronie.Pozdrówka zostawiam.

No tak, Lylly ma ogród niecałe 2 przystanki autobusowe ode mnie, wiec na wiosne przybedzie nam kolejna koleżanka do odwiedzania i miłych spotkań.

No własnie Anipla sie w ogóle nie odzywa, pisałam jakis czas temu u niej na wątku ale bez odzewu........szkoda......

Pozdrawiam wzajemnie
Margarete 12:51, 28 lis 2013

Marzena2007 napisał(a)
Małgosiu ja poczekam na Szefową i Gabi

Ja też będę czekac chociaz wczoraj po Pintereście buszowałam i kilka fotek sobie w inspiracjach zapisałam.
Pozdrawiam
Margarete 12:58, 28 lis 2013

popcarol napisał(a)
Małgoś, co słychać? Pogoda paskudna, zimno... ja tez jeszcze kopczyków nie mam, taras drewniany musimy pozbierac, ławkę i pergile schować w garazu i takie tam... mam nadzieję że w weekend się uda byle do marca!
buziaki!

Witam cie Karolinko!
U mnie też nic ciekawego, praca, dom, praca i tak co dzień. W ogrodzie zostały mi tez ostatnie prace zabezpieczjące przed zimą i kopczyki na rózach. Ale wszyscy piszą że robi sie to dopiero jak krzewy zgubią liście i temperatura spadnie poniżej zera rownież w dzien. Poza tym mam donice na tarasie z tujami ( kulkami ) danica i zawsze je zsuwam w rogu tarasu, podkładam pod spód styropian a dookoła opatulam agrowłókniną i mata słomianą. Jak napad snieg to w rogu tarasu mam taka śniezna bryłę, ale dzieki temu z roku na rok (odpukać ) nie przemarzaja im korzonki i zyją pieknie.
luiza_jakubo... 17:06, 28 lis 2013

Witam. Jestem na bieżąco. Róż jeszcze nie okrywamy. Zaraz weekend.
paniprzyroda 22:32, 28 lis 2013

Witaj Małgosiu, widzę, że Ciebie to samo, czyli praca, dom itd. Jakoś nie mogę zdążyć ze wszystkim, nie mówiąc już o tym, czym chciałabym się naprawdę teraz zająć. Zrób wianki, będziemy oglądać. Jak powyjmuję swoje "coś tam" to pokażę u siebie. Nie wiem, czy będę robić nowe dekoracje, w ubiegłym roku dominował u mnie granat i srebrny. Elegancko, ale zimno. Pomyślę. Pozdrawiam.