Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro :)

Ogród w skali mikro :)

Kindzia 10:15, 27 lis 2013

Ło matko, lód masz!!! Ale zdjęcia ładne Ci wyszły!!!
gierczusia 10:28, 27 lis 2013

Loosiuu napisał(a)
Pistia w kałuży szybko Ci się rozrasta? Mi w akwarium za każdym podejściem marniała. Nie wiem czemu.

Nad wiankiem pomyślę, jeszcze trochę czasu jest

Achhh .. To pistia ... Bo ja znów nazwy zapomniałam... Kupiłam na giełdzie dwie rozetki za 2 zł... Wrzuciłam do oczka i zostawiłam..... To co widzisz , to marne resztki z tego co już wszystkim okolicznym akwariarzom porozdawalam... Mówili , podobnie jak Ty ,że im pada bardzo szybko.. A u mnie już w połowie sezonu zarosła cała powierzchnię... Musiałam Lilię Bigdziową ratować bo by ją pistia " udusila "..

Szkoda ,że nie wiedziałam , wysłałabym Ci w słoiku ... A może jak jeszcze będzie godziwa temperatura to Ci wysłać ??

Pisz na priv jak chcesz
gierczusia 10:31, 27 lis 2013

Kindzia napisał(a)
Ło matko, lód masz!!! Ale zdjęcia ładne Ci wyszły!!!

Ty Kofffana bierz łyżwy przyjeżdżaj .....

A tak serio... U nas zimnica jak byk .... Lód do teraz jest w oczku..i na tarasie też... A zdjęcia tym moim idioten - sprzętem robione ... Cieszę się ,że sie udały .... To u mnie rzadkość...

Buziaki
Rench 11:14, 27 lis 2013

Podoba mi się to urządzenie
Spotkanie wiankowe superowe U nas nie ma takiej tradycji.
Wianka na drzwiach nie uświadczysz nigdzie
gierczusia 14:33, 27 lis 2013

Rench napisał(a)
Podoba mi się to urządzenie
Spotkanie wiankowe superowe U nas nie ma takiej tradycji.
Wianka na drzwiach nie uświadczysz nigdzie

Chodzi Ci Reniu o raclette ???.... Naprawdę fajne urządzenie a jakie smakowitości można na nim przygotowywać ...achhhh , aż mi ślinka cieknie ,mniam .... Ser raclette jeszcze u mnie leży w lodówce...

U nas tez spotkania wiankowe trudno jest nazwać tradycją, zaczęłam sie spotykać dopiero dzięki ogrodowisku...a wianki na drzwiach... To też zatacza coraz szersze kręgi ....jeszcze 5 lat temu wianka na drzwiach człek u nas nie uświadczył.....

Możesz zacząć Reniu i byc prekursorem na Waszym terenie ... Zobaczysz , jak wianki na drzwiach zaczną wyrastać jak grzyby po deszczu

Buziaki
dominika_rew 14:43, 27 lis 2013

gierczusia napisał(a)
Na udokumentowanie moich słów.... ....

Lód był nawet w mojej " kałuży "..... Lilia bogdziowa cieszy się w domu ,że marznąć tu nie musi.....

Super zdjęcia efektowne wianek klimatyczny i świąteczny, aż miło
Enya73 14:55, 27 lis 2013

Ja na diecie kamykowej a nie mogłam się oprzeć Najlepsza gruszka z gorgonzolą i orzechem włoskim Mniam , pychotka była
A wiesz my też od dawna mamy to urządzenie i do tej pory jedynie do grillowania bakłażanów służyło, ani razu nie korzystaliśmy z tym patelenek Ale z nas sieroty A to taka fajna rzecz na przyjęcia

Pozdrawiam
gierczusia 17:30, 27 lis 2013

dominika_rew napisał(a)

Super zdjęcia efektowne wianek klimatyczny i świąteczny, aż miło

Domiś .. Ja nawet nie wiem jakim cudem mi te fajne ujęcia udało się zrobić zwykłym tabletem....

A jeśli wianek się podoba , to się cieszę
Bea 17:32, 27 lis 2013

Ela, a dlaczego kałużę przykryłaś celofanem?

Milka 17:32, 27 lis 2013

Gierczusiu, natrzskałaś stronek
ale kałużę koronkową zobaczyłam, wypasiony wianek na drzwiach też i doczytałam o przyjęciu, ale jak poczytałam menu, to już mi ślinka leci