Kiedyś będzie kolorowo...
14:32, 03 maj 2017
A i między tuję nie mam jak dosadzić już nowych tuj przestrzeń między nimi to 30cm.(będę obcinać stożek wzrostu to za jakiś czas się zagęszczą i będzie mniejsza szpara. Myślałam o zamaskowaniu tych miejsc jakimiś drzewami.I tak patrząc na to miejsce przy ławce po lewej stronie złotokap na pniu 150cm a przed nim w kole bukszpanowym na pniu jakiś zielony?(tuja,może cis) a po drugiej stronie(prawej ten buk purple fountain)A i myślę o propozycji Moniki o hortensji ogrodowej za ławką.
A dalej idąc , stoję w miejscu -jedynie nie ma żółtego są tuję i jest już ładne tło.Dumam żeby posadzić przed nimi teraz świerka kaukaskiego
Pomysł na ten kawałek ?(to w białym to magnolia)obok posadzę te czerwone berberysy będzie kontrast do całej tej zieleni w tym miejscu.
I dalej pustka.
A dalej idąc , stoję w miejscu -jedynie nie ma żółtego są tuję i jest już ładne tło.Dumam żeby posadzić przed nimi teraz świerka kaukaskiego
Pomysł na ten kawałek ?(to w białym to magnolia)obok posadzę te czerwone berberysy będzie kontrast do całej tej zieleni w tym miejscu.
I dalej pustka.