Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

ewsyg 21:16, 27 maj 2017

Aga, jak zwykle pięknie u Ciebie. Czytam, że przemarzła Ci róża. Może jednak odbija. Moje po zimie wyglądały fatalnie. Zadbałam o nie i już fajnie nadrabiają. Kupiłam sobie dwa lata temu wiąz Gejsza, ale jest szczepiony na pniu. Bardzo mi się podoba. Zmarzła mi cała magnolia black Tulip Zostały mi z 7 już tylko 3.
Pozdrawiam Agatko.
Katkak 21:59, 27 maj 2017

Aganiu urzekły mnie chabry i białe orliki i ta pstrokata roślinka na zdjęciu pod nimi. Co to takiego?
Lukasz2013 22:00, 27 maj 2017

Boskie klimaty. Super
ren133 22:26, 27 maj 2017

Agania napisał(a)
Metasekwoja

Piękne drzewo
Margarete 22:39, 27 maj 2017

Agania napisał(a)

Małgosiu dziękuję za odwiedzinkii za pochwały dla ogrodu....ogród nie śpi, u nas znowu dolało mokro jest , a pracy nie ubywa...jak zwykle wraca praca Syzyfa

Ale przecież to lubimy nie ? I ty i ja i tysiące osób tu na forum, ja widzę w tym co robimy duży sens i mam olbrzymią satysfakcję, ty pewnie też

U nas dziś był miły i ciepły dzień choć wczoraj jeszcze lało. U mnie jak zwykle prace ogrodowe w niedoczasie....tyyyyle jeszcze do ogarnięcia,
08:11, 28 maj 2017
dziękuje za wspaniałe widoki

pracy Syzyfa - plewnikowania mam dość w tym roku mnie to przytłoczyło ...a ta zbita mokra glina pozbawiła sił ale miejmy nadzieje ze takich wiosen trudnych dla ogrodu i ogrodnika juz nie bedzie
vita 11:41, 28 maj 2017

Witaj Aganiu Dziękuję za zajrzenie do mnie, dzięki temu miałam przyjemność poczytać o kolejnym ogrodzie z okolic Krakowa. Macie w okolicach wyjątkowe, bywałam, i w Krzywaczce i na Klimeckiego, zawsze wracałam pod dużym wrażeniem.
Praca Syzyfa? Też mogę wiele napisać o mokrej glinie i braku sił, dlatego wożąc mozolnie taczki z kompostem próbuję zaradzić problemom. Będę z przyjemnością tu zaglądać
Agania 12:15, 28 maj 2017

ewsyg napisał(a)
Aga, jak zwykle pięknie u Ciebie. Czytam, że przemarzła Ci róża. Może jednak odbija. Moje po zimie wyglądały fatalnie. Zadbałam o nie i już fajnie nadrabiają. Kupiłam sobie dwa lata temu wiąz Gejsza, ale jest szczepiony na pniu. Bardzo mi się podoba. Zmarzła mi cała magnolia black Tulip Zostały mi z 7 już tylko 3.
Pozdrawiam Agatko.

Ewa piszesz, że zdbałaś o róże i pięknieją, czym je dopieściłaś?
Geisha cudo daj mu czas a ukaże swoje piękno
Magnolie sadzę bez końca, nie poddaję się, a słaba jestem
buziaki przesyłam...Ewa ja ciągle próbuję
Agania 12:17, 28 maj 2017

Katkak napisał(a)
Aganiu urzekły mnie chabry i białe orliki i ta pstrokata roślinka na zdjęciu pod nimi. Co to takiego?

Kasiu to wielosił variegata, nie sieje się tak jak orliki, ale wiosną robi konkurencję wszendobylkskim niezapominajkom

P.S. to prezent od Kasi
Agania 12:20, 28 maj 2017

Lukasz2013 napisał(a)
Boskie klimaty. Super

Dzięki, te widoczki eM cyknął z drona...sąsiad posadził brzozy i nic już od nas nie widać, może będę mieć wkrótce więcej takich ujęć