A u nas w końcu zapowiada się słoneczny dzień, przez parę dni tak padało,że teraz mam spokój na kilka kolejnych z podlewaniem plany na weekend posadzić seslerię i plewienie, a co z nich wyjdzie zobaczymy dzisiaj dzień mamy w zerowce a tak przy okazji wszystkim mamom najlepsze życzenia
Posadziłam dzisiaj seslerię heuflera, wylądowała jednak przed kulkami bukszpanowymi i limkami, tak nie miałabym gdzie indziej jej dać, więc będzie rosła tutaj. Na razie efekt żaden, ale mam nadzieję, że szybko się rozrośnie.
Tło dla przyszłej rabatki rośnie jak szalone
Więcej dzisiaj nic nie robię, jestem zmęczona, jutro ma być ładnie to mam nadzieję nadrobię zaległości.
Paulinka bardzo ładnie nowe miejsce wygląda. Jak sesleria będzie będzie rosła jak szalona to ją będziesz częściej cięła. W tym roku jeszcze efektu wow nie będzie chociaż ładnie przyrośnie, ale wiosną to już powinny być ładne kępy.
Mirelka dokładnie z taką myślą ja posadziłam, będę w razie czego cięła, ice dance też miały
byc wielkie, a u mnie kolejny sezon stoją w miejscu i zaczynam już ich powoli mieć dosyć, ale szczerze nie chce mi się kombinować i znów je z czymś zamieniać, bo takim sposobem nigdy nie posune się do przodu, tylko wiecznie będę coś wymieniala
No właśnie przyszłam zerknąć co zrobiłaś w końcu U mnie sesleria jeszcze w doniczkach czeka, ale chciałabym jutro gdzieś ją ulokować.
Paula, ice dance lubią wilgoć i nawożenie. Czytałam o tym u Polinki. Ja swoje ciągle dolewam i dolewam, raz na jakiś czas dodaję florowitu do podlewania i powiem Ci, że ładnie rosną, choć po zimie ścięłam przy ziemi, bo były kompletnie zniszczone.