Jagoda Kondzio i oczywiście nawzajem
Jagoda dla Ciebie dzisiejszy kwiatek z ogródka
Kondzio dla Ciebie coś innego- widoczek na jezioro gdzie pływam wprawdzie nie na drugi brzeg bo bez asekuracji ryzykowne ale do tych trzcin na wprost to i owszem
jest kawałek do przepłynięcia, za trzcinami w lewo jest wyspa ale już tam nie pływam zoom x40
Bardzo dziękuję za życzenia imieninowe, ja też mam spóźniony zapłon haha
Życzę Wszystkim Wesołych Świąt, dużo zdrowia, miłości, szczęścia oraz spokoju ducha.
Pod wplywem Twojej ubiegłorocznej lodowo-złotej choinki miałam wymieniac swoją.... I cóż mam pozostać przy ognistej? Skoro u Ciebie czerwien zawitała na choince to chyba przy mojej pozostane....
Ślicznie skomponowalaś czerwien z zimnymi barwami
Witam wszystkich. Mam na imię Filip, mam 14 lat. Mieszkam w Białymstoku, w Podlaskim. Ogrodami interesuję się od dawna, od jakiegoś czasu zmieniam też działkę w rodos. Uwielbiam styl angielski, preriowy, niestety klimat nie sprzyja sadzeniu delikatnych traw w moim mieście. Na Ogrodowisko trafiłem po obejrzeniu "Mai w ogrodzie". Wątek założę dopiero na wiosnę, będą aktualne zdjęcia.
Wesołych Świąt!
Też nie umiem zrobić zdjecia choince, ale muszę uwierzyć że jest ładna..
Bez pistoletu to sie trzyma mimo woli
Ale przyszłam z czymś innym........ kiedyś napisałaś, że werbenę można rozmnożyć przez sadzonki...
Sadzonki włożone bezpośrednio do ziemi.. ani jedna sie nie przyjęła.. ale wina jest po mojej stornie bo zapomniałam podlewać
Natomiast włożone kawałki gałązek do wody.. nie rewelacja, ale jedna sadzonka dostała ładne korzonki.. mam teraz pytanie co z tym fantem teraz zrobić ... Reszta nie ma korzeni, ale wszystkie ładne, zielone i rosną..