Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Mój ogród pod górkę... 21:38, 11 gru 2016

Do góry
Kasiu, napiszę krótko, dom po remoncie jest zaj....y!
Bardzo mi się podoba, bo sama lubię taki kolor drewna i te kolory na ścianach, a hokery takie same lub podobne od dawna mam w inspiracjach, tylko eM mi ich zakup blokuje, żebyś chociaż napisała, że wygodne są to bym mu to pokazała, ale chyba wręcz przeciwnie jest ?
Ogród pod lasem 21:36, 11 gru 2016

Do góry
UrsaMaior napisał(a)
Dzięki! Jeszcze drugi sklecę, też mi się w sumie podoba
Co do szmaty, masakra

Ach i musze dodać jeszcze, że widziałam kilka fotek z Twoich wnętrz i pod urokiem jestem Twoich aranżacji.

Co do szmaty, myślę tak samo i czekam aż mi żywopłoty ją przesłonią no i niezmiennie się dziwię tym co to wieszają jak można sobie tak psuć widoki.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 21:33, 11 gru 2016

Do góry
Uroczo masz Poli dom udekorowany, ten minimalizm i delikatność mnie ujmują.

Podziwiam, że choć o tej porze roku wędrówki górskie nie należą już chyba do super przyjemności, to Wy dalej wędrujecie. Prawdziwi zapaleńcy i to oczywiście komplement!
Tu ma być ogród :) 21:29, 11 gru 2016

Do góry
polinka napisał(a)

Bardzo podobają mi się te materiałowe gwiazdeczki! Mega przytulne i ciepłe.

Rok w pudle czekały, aż się doczekały
Mi też się podobają
Miałam w tym tygodniu dwa razy gości i aż sama się zdziwiłam ile pochwał na mnie spłynęło, bo kolorystyka nietypowa jak na święta, ale najważniejsze, że nam się podobają - mój eM zakochany w czarnej choince
Ogród pod lasem 21:25, 11 gru 2016

Do góry
Wianek prześliczny!
Witam w klubie oddzielonych zieloną szmatą, moi sąsiedzi też lubią takie klimaty
Tu ma być ogród :) 21:24, 11 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
nie mam ostatnio czasu, żeby tu się udzielać, ale w domu coś tam świątecznego już się pojawiło, więc jedną foteczkę wstawię, może przy świetle dziennym cyknę coś jeszcze na dniach.

Bardzo podobają mi się te materiałowe gwiazdeczki! Mega przytulne i ciepłe.
Tu ma być ogród :) 21:22, 11 gru 2016

Do góry
UrsaMaior napisał(a)

Aaaa lampki zewnętrzne to mam od 2 tygodni chyba, małżonek wieszał jeszcze jak ładnie było A w domu coś się nie możemy zmobilizować...coś tam zrobiłam, jeden wianek, parę gwiazdek, ale bez zapału. Pogoda nie nastraja, strasznie u nas leje i wieje

Co do róż to faktycznie, lepiej zabezpiecz. U mnie wszystko osłonięte drzewami, więc odpuszczam sobie. Do tej pory żadna nie zginęła, choć szczerze mówiąc nie zmartwiłoby mnie to. Mam ich za dużo, zdecydowanie.

Mój eM koszmarnie nie lubi tej czynności, 2 lata temu wykorzystaliśmy wszystkie świecidełka jakie mieliśmy, bo to był pierwszy rok, gdy mieszkaliśmy, a w zeszłym roku to już eM powiedział, że dookoła domu na rynnach nie wiesza, ja też jakiegoś parcia na to nie mam, więc nie naciskam, zawiesimy na balkonach, bo to proste, nie trzeba z drabiną dookoła domu latać

No właśnie jak ma się tak osłonięty ogród jak Ty to można spać spokojnie.
Wianek z gwiazdkami widziałam, moje klimaty, nawet bardzo podobny pokazywałam po giełdowej wyprawie.
Tu ma być ogród :) 21:06, 11 gru 2016

Do góry
Kasya napisał(a)

ja dzisiaj dokonczylam w koszmarnym deszczu kopczykowalam i wczoraj i dzisiaj..masakra
i nic nie okryte, nie dalam rady w ulewie

ja miałam gości w weekend i nic nie zrobiłam, no poza umyciem okien, bo perspektywa mycia w mrozie mnie przerażała.
Tu ma być ogród :) 21:05, 11 gru 2016

Do góry
anbu napisał(a)

Eeee tam Edytko do nas nie dojdą, pewno na północy Polski postraszy i tyle

Może i tak będzie, ale przy kilku stopniach mrozu to mi kompost zamarznie bo leży na kupie w ogrodzie, chcąc nie chcąc muszę się za to zabrać.
Tu ma być ogród :) 21:03, 11 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Och powiem Ci Iza, że w domu to już mam świątecznie, ale światełek podwórkowych to chyba wcale nie będzie, eM mi zmyka na cały tydzień teraz, a takie fajne gwiazdy kupiłam...

Moje róże to jeszcze młodziaki, a poza tym żywopłoty małe przez co wiatr po całym ogrodzie hula, bałabym się o nie

Aaaa lampki zewnętrzne to mam od 2 tygodni chyba, małżonek wieszał jeszcze jak ładnie było A w domu coś się nie możemy zmobilizować...coś tam zrobiłam, jeden wianek, parę gwiazdek, ale bez zapału. Pogoda nie nastraja, strasznie u nas leje i wieje

Co do róż to faktycznie, lepiej zabezpiecz. U mnie wszystko osłonięte drzewami, więc odpuszczam sobie. Do tej pory żadna nie zginęła, choć szczerze mówiąc nie zmartwiłoby mnie to. Mam ich za dużo, zdecydowanie.
Tu ma być ogród :) 20:59, 11 gru 2016

Do góry
UrsaMaior napisał(a)
Ładnie Mnie też dekorowanie idzie jak krew z nosa, ale coś tam powoli działam. A róże tradycyjnie zostawiam gołe, niech sobie radzą.

Och powiem Ci Iza, że w domu to już mam świątecznie, ale światełek podwórkowych to chyba wcale nie będzie, eM mi zmyka na cały tydzień teraz, a takie fajne gwiazdy kupiłam...

Moje róże to jeszcze młodziaki, a poza tym żywopłoty małe przez co wiatr po całym ogrodzie hula, bałabym się o nie
Tu ma być ogród :) 20:56, 11 gru 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)

w takim razie muszę pogodę prześledzić ... bo ziemia do kopczykowania w sklepie

a zapomniałam ozdoby pochwalić

ja na te potrzeby mam swój własny kompost, a właściwie ciapę kompostową, po dzisiejszych opadach.

Święta w domu już czuć, dzięki tym ozdobom
Tu ma być ogród :) 20:48, 11 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
miło, że zaglądacie nawet jak ja rzadko bywam.
Jutro chyba muszę się zmusić do odwiedzenia swojego ogrodu i róże zakopczykować, bo mrozy idą.

ja dzisiaj dokonczylam w koszmarnym deszczu kopczykowalam i wczoraj i dzisiaj..masakra
i nic nie okryte, nie dalam rady w ulewie
Tu ma być ogród :) 20:41, 11 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Jutro chyba muszę się zmusić do odwiedzenia swojego ogrodu i róże zakopczykować, bo mrozy idą.

Eeee tam Edytko do nas nie dojdą, pewno na północy Polski postraszy i tyle
Tu ma być ogród :) 20:39, 11 gru 2016
Do góry
lindsay80 napisał(a)

w takim razie muszę pogodę prześledzić ... bo ziemia do kopczykowania w sklepie

a zapomniałam ozdoby pochwalić
Tu ma być ogród :) 20:15, 11 gru 2016

Do góry
nie mam ostatnio czasu, żeby tu się udzielać, ale w domu coś tam świątecznego już się pojawiło, więc jedną foteczkę wstawię, może przy świetle dziennym cyknę coś jeszcze na dniach.

Tu ma być ogród :) 20:15, 11 gru 2016

Do góry
Tu ma być ogród :) 20:11, 11 gru 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Ja zdjezdzalam na sankach za to biliśmy rekordy ile osob wlezie na jedne drewniane sanki!

miło wrócić pamięcią do takich przyjemnych wspomnień
Tu ma być ogród :) 20:09, 11 gru 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Dziękuję za odpowiedź o rozchodniku.
Super bałwany. U mnie zero śniegu.

ren133 napisał(a)
Fajne bałwany))))

AniMa napisał(a)
Jejku bałwanki....

przeistoczyły się w kałużę
Tu ma być ogród :) 20:07, 11 gru 2016

Do góry
jolanka napisał(a)
Oprócz zjeżdżania na "bele czym" to jeszcze robiliśmy na sniegu "anioły" - kurcze, to dopiero było fajne, wszystko bylo mokre

anioły, a jakże - obowiązkowo
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies