Polinko
Mąż się upiera że w tym roku nie będzie żadnego świątecznego drzewka, ale ja nie odpuszczę. I skłaniam się właśnie ku sosence bo tak pięknie u Ciebie wyglądała. Muszę córcię nastawić na ojca żeby uległ
A u Ciebie jestem Polinko codziennie żeby oczy nacieszyć. Twoje betony skradły moje serce, szczególnie gwiazdki nie dają mi spokoju
Dzisiaj będzie całkiem z innej beczki
Wiem, ze wszyscy teraz bardzo zainteresowani świątecznymi dekoracjami ale może ktoś będzie chciał obejrzeć kilka innych widoków.
Szósta, siódma i ósma górka do KPG zrobione
Skopiec, Skalnik i Chełmiec-11.12.2016
Joanko i masz rację, nie odpuszczaj A. Dla mnie osobiście nie musi być żadnych dekoracji ale drzewko to jedna z najfajniejszych stron świąt. Ja ogólnie nie lubię świąt ale sosenka jakoś to rekompensuje
Pomysł z córcią świetny! Myślę, że eM da się przekonać i tego Ci z całego serca życzę!
A sosenka nie sypie się i ten zapach! Ach-ja już nie mogę się doczekać
Dziękuję, że zaglądasz do mnie a jak gwiazdki nie dają Ci spokoju to zapraszam Produkcja cały czas trwa.
Uroczo masz Poli dom udekorowany, ten minimalizm i delikatność mnie ujmują.
Podziwiam, że choć o tej porze roku wędrówki górskie nie należą już chyba do super przyjemności, to Wy dalej wędrujecie. Prawdziwi zapaleńcy i to oczywiście komplement!