...pojade pojadę. Tylko musze troszke poczekac..... tak do 18-tki Kuby hahahha Żartuje oczywiście. może w przyszłym roku będzie juz lepiej i będę mogła "polatawcowac" po kraju z Wami
Oj Joanka chyba jeśli chodzi o projekt wodospadu to nie bardzo, że moje górą hehe bo jak pamiętam to ja chyba nie chciałam projektować Syli wodospadu, ale ona chciała Bo Syli spodobał się ten wodospad w tym ogrodzie.
Piękna budleja, ciekawa jestem co będzie rosło przy tej pergoli?
Bardzo podoba mi się też Twój grill, jak dla mnie to nie trzeba przy nim nic więcej robić
Trafiłam znowu, na Twój dylemat, ale już podpowiedziałam u mnie w wątku. Teraz jeszcze bardziej jestem przekonana że będzie pasowała róża Pilgrim (bladożółta) - po prostu idealna do tego koloru budlei, ale kolor powojnika trzeba idealnie dobrać, musi się różnić odcieniem od budlei. Ponieważ zdjęcia nieco przekłamują odcień, wzięłabym kwiat budlei do centrum ogr. i przykładała do koloru kwiatów. Nie może być identyczny, albo ciemniejszy albo jaśniejszy, albo nawet obydwa jednocześnie. Nie wiem tylko jak u Ciebie kolorystyka ogrodu dalej?
Jeśli kremowa róża nie pasuje, to daj różową. Widzę tam dalej hortensję co się przebarwia na różowo
Lenko,a jaka tam jest hortensja ? Bardzo ładny ten widoczek z tymi różami i bluszczem będzie jeszcze przyjemniej