Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Madzenka 16:32, 26 lut 2012

Sylwia to ty chyba jakąś chorobę egoztyczną miałaś lub boreliozę bo o tak długiej terapi antybiotykiem to ja nie słyszałam. A może to jakiś szarlatan a nie lekarz był ?????
Czy robili ci wymaz z gardła, nosa, antybiogram , etc????
Gardenarium 17:35, 26 lut 2012

Syla napisał(a)
Tak od strony technicznej .... to zastanawiam się czy niecka wylana jest pod skosem, żeby woda spływała do jakiegoś punktu ? Czy pompa zamontowana jest w kanale i tam znajduje się zbiornik z wodą ?

Pompa jest w zbiorniku podziemnym.

Instagram Ogrodowiska
Celina 17:42, 26 lut 2012

Już myślałam że to cudeńko wyżej już tegoroczneAle podpis zaczaiłam późniejDziękuję za komentarz do mojego wątku.Jak go pisałam to zrobiło mi się, jak Tobie.....Są sprawy, które poruszają takie coś w nas nie nazwane....Uściski
noemi 18:15, 26 lut 2012

O termomix mi chodziło oczywiście , ale krajalnice też mam ... też dobry zakup

Juzia 18:36, 26 lut 2012

Dziewczyny a po ile teraz są termomixy ???
Syla 19:07, 26 lut 2012

noemi napisał(a)
O termomix mi chodziło oczywiście , ale krajalnice też mam ... też dobry zakup

Hehehehe a ja się zastanawiałam jak mogłaś po takiej migawce krajalnicę rozpoznać

Syla 19:09, 26 lut 2012

an_tre napisał(a)

Witaj zapracowana i rozwojowa dziewczyno widzę,że z nowymi siłami i pomysłami nie możesz doczekać się wiosny projekt budowy wodospadu jawi się ciekawym pomysłem życzę przyjemności w realizacji

Nie mam Aniu nowych sił .... Jeszcze się nie zdążyłam zregenerować. Ciągle coś ..... chwilami to nie nadążam. Obawiam się , że ze zmęczenia o przyjemnościach zapomnę Czuwaj i przypominaj , proszę

...już niedługo będą w realu

Dzięki Aniu ..... jakby spokojniejsza już jestem
Syla 19:22, 26 lut 2012

Gardenarium napisał(a)

Tak od strony technicznej .... to zastanawiam się czy niecka wylana jest pod skosem, żeby woda spływała do jakiegoś punktu ? Czy pompa zamontowana jest w kanale i tam znajduje się zbiornik z wodą ?

Pompa jest w zbiorniku podziemnym.

Czyli rozumiem, ale nie wiem czy właściwie, że pompa znajdująca się w zbiorniku podziemnym ma jakiś rozdzielacz na poszczególe rurki ? Bo widziałam ich kilka na obrazku . A te rurki są sprytnie pochowane bo ich nie widać między kamieniami ....
I jeszcze jedno pytanko ... do wodospadu jest podłączony dopływ wody z pływakiem wyrównującym stały poziom wody ??? czy ktoś się bawi w ciągłe dolewanie ......
Syla 19:32, 26 lut 2012

Marzena2007 napisał(a)
Sylwia to ty chyba jakąś chorobę egoztyczną miałaś lub boreliozę bo o tak długiej terapi antybiotykiem to ja nie słyszałam. A może to jakiś szarlatan a nie lekarz był ?????
Czy robili ci wymaz z gardła, nosa, antybiogram , etc????

Zapewniam Cię Marzenko , że byłam i nadal jestem pod dobrą opieką lekarską
Syla 19:45, 26 lut 2012

Odnośnie jeszcze wododospadu Danusiu jaka jest szerokość od ściany do początku kamieni .....Bo zastanawiam się czy budować z tyłu taką ścianę podtrzymująco amortyzacyjną czy można z niej zrezygnować ???