Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 21:39, 10 gru 2013

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Aguś Laki to nie maluch to dorosły kocurek.Ale przytulaśny jest

Ale super będziecie mieć swojego kotka, moja Alaska jest prawie identyczna jak Laki, straszna psotnica z niej, uwielbia Święta Bożonarodzeniowe, a w szczególności choinkę, wytłukła mi mnóstwo baniek, teraz mam tylko ozdoby z plastiku, albo ze styropianu i żadnych łańcuchów

a taki słodziak z niej, ale tylko jak śpi

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 21:29, 10 gru 2013

Do góry
an_tre napisał(a)

dziś rano tak jakby przymierzało się do naszych oczekiwań, nawet świeciło słonko
a tak było przed ósmą rano

czy to werbenka przed wysyłką się mrozi?
Ogród w budowie - nieustającej 21:21, 10 gru 2013

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Długo się nie odzywałaś, Ania ma rację. Jestem w trakcie poznawania Twego ogrodu, jeszcze troche mi zejdzie, bo teraz czas na wagę złota. Ale jak chcę odpocząć, to taka lektura najlepsza, tak jak Dzidka napisała, tu można odreagować. Ale chyba zimy mi nie starczy, by przeczytać wszystko, co na forum zamieszczasz. Poszalałam w ogrodzie u Dzidki, nawdychałam zapachów u Poziomki i utknęłam u Ciebie, a nie lubię tylko pisma obrazkowego... Ale ferie będą...Pozdrawiam.

Mariola, zapraszam nieustająco, a ponieważ nie jestem rekordzistą w ilości stron, to nie będziesz miała problemu, a obrazków u mnie nie brakuje.
Prezent dla Ciebie - jeszcze jeden obrazek.

Ogród w budowie - nieustającej 21:16, 10 gru 2013

Do góry
asc napisał(a)
Przyszłam sprawdzić czy faktycznie nieobecność jest usprawiedliwiona... i niestety dostajesz uwagę do dzienniczka.. za nieobecność...

No trudno, najwyżej będę miała nieodpowiedni z zachowania na semestr.

Ty mi uwagę, a ja Tobie różę...

Kwiatowy ogródek Monteverde 20:59, 10 gru 2013

Do góry
an_tre napisał(a)
Aniu wpadłam zobaczyć czy jeszcze śnieżek duży, u mnie popadało, zmyło i jest nadal buro

ale pozdrawiam słonecznie

Aniu dużo, zbrylonego zamarzniętego śniegu, ciężko się chodzi, przy prywatnych posesjach chodniki przeważnie oczyszczone, o wiele gorzej na tych państwowych dzięki za słoneczko
Ogrodnik Mimo Woli cd 20:58, 10 gru 2013

Do góry
Bardzo dobrze Cię rozumiem i Twój bunt przedświąteczny, mam podobnie, przeważnie wszystko na mnie spada, ale na minimalistyczną pomoc mogę liczyć

- nie wiem kiedy zaczniemy odczuwać, że dnia przybywa, chyba dopiero w lutym

- ja ze spodniami do snow, też mam problem, żeby się w mnie wcisnąć, one też moje ulubiene są

Uwielbiam zajęcia Fit Baal, ale na tej piłce nie stracę na wadze, treningi mi są potrzebne, ale co z wiankami

też kupiłam sobie taki sprzęt, M zapytał mnie do czego mi ta lutownica

Mam sztuczną choinkę od lat, ale wygląda jak żywa, przyzwyczaiłam się, żywa koreanka, świeci tuż za tarasem, tam ją posadziłam, tak w sam raz, żeby przy stole wigilijnym, było bardziej nastrojowo widać ją z drzwi tarasowych, i dlatego nie mam firanek z zasłonkami, głupio trochę, ale nastrój jest

- karminiki super wypasione

u Ciebie Everest pod biurkiem, a u mnie koty tylko, że na biurku pozdrawiam Aniu

Kwiatowy ogródek Monteverde 20:57, 10 gru 2013

Do góry
Rozkwitł storczyk

Kwiatowy ogródek Monteverde 20:30, 10 gru 2013

Do góry
Aniu wpadłam zobaczyć czy jeszcze śnieżek duży, u mnie popadało, zmyło i jest nadal buro

ale pozdrawiam słonecznie
Nasze hortensje urzekające kwiatami przez długi okres :) 20:25, 10 gru 2013

Do góry
size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/49/498598/original.JPG[/img]

Nasze hortensje urzekające kwiatami przez długi okres :) 20:19, 10 gru 2013

Do góry
Przepiekne!Czym nawozisz hortensje?

To pare moich
endless sommer, incrediball, anabell i forever and ever, limeligt i jeszcze jedna z bukietowek ale nazwa mi wyleciala z glowy

Piaskownia na zakręcie 20:07, 10 gru 2013

Do góry
Agania napisał(a)
Ewuś, to wiankowanie i stroikowanie coraz bardziej mnie wkręca, głupio mi, że taka niedojda w tym temacie, może jeden mini wianek wykonam, ale muszę oglądnąć instruktaż na you tube , bo na tym portalu, wszystkiego można niegramotnych nauczyć

a co to za owocki te czerwone?

Nie ty jedna ja też podglądam wszyscy coś robią a mnie nic do głowy nie przychodzi może coś od Ewy zgapie.
Moge?
Ogród cioci 20:04, 10 gru 2013

Do góry
Agania napisał(a)

No to mamy siostruniu prawie takie same koty Moja Alaska tak wygląda

Wczoraj nie zdążyłam do Ciebie zaglądnąć, spełnienia marzeń z okazji urodzin Gosia i wielu zielonych prezentów w doniczkach Ci życzę

Aguś faktycznie prawie identyczne i ogonki czarne mają Tylko twoja drobniejsza bo kociczka
Piaskownia na zakręcie 19:54, 10 gru 2013

Do góry
Ewuś, to wiankowanie i stroikowanie coraz bardziej mnie wkręca, głupio mi, że taka niedojda w tym temacie, może jeden mini wianek wykonam, ale muszę oglądnąć instruktaż na you tube , bo na tym portalu, wszystkiego można niegramotnych nauczyć

a co to za owocki te czerwone?
Nasze storczyki 19:46, 10 gru 2013

Do góry
Mam problem w dwoch storczykach. Nie wiem co to jest.

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:42, 10 gru 2013

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
Aniu...jak zawsze piękne fotki.

dzia
Tu odpoczywam 19:27, 10 gru 2013

Do góry
Dziewczyny Eliza, Jola, Bogdzia, Kindzia, Dominika, Makkasia, Celina, Małgosia, Marta, Irenko, Paniprzyrodo jesteście niesamowite We wszystkim dopatrzycie się piękna, nawet w kałuży Dziekuję !

Gwiazdor przyjdzie do nas wszystkich nie tracę wiary

Ania asc - "przerębel elektryczny" no... uwielbiam Twój humor

Wlicza Góra - witaj serdecznie w moich skromnych progach Dziękuję za wspaniałą ocenę moich zmagań, tylko.... czemu to ja jestem ciągle niezadowolona ?!

Pozdrawiam ciepło

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 19:26, 10 gru 2013

Do góry
an_tre napisał(a)

dziś rano tak jakby przymierzało się do naszych oczekiwań, nawet świeciło słonko
a tak było przed ósmą rano

Aniu...jak zawsze piękne fotki.
Ogród cioci 19:25, 10 gru 2013

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dzisiaj wpuściłam przez okno prezent Siedział na parapecie i łasił się do okna Ktoś go wyrzucił chyba bo widziałam go już parę dni w garażu i przy oczku, dzisiaj chyba jednak deszcz go przygnał Wszedł do domu i łasił się nawet do piesy mojej która zdzikła No i Laki został chyba

No to mamy siostruniu prawie takie same koty Moja Alaska tak wygląda

Wczoraj nie zdążyłam do Ciebie zaglądnąć, spełnienia marzeń z okazji urodzin Gosia i wielu zielonych prezentów w doniczkach Ci życzę
Ogród Ewy :) 19:16, 10 gru 2013

Do góry
Ja Was też serdecznie pozdrawiam! Obiecuję reaktywację wątku, w styczniu A to dla Was z pozdrowieniami

Jeżówka - Echinacea 19:08, 10 gru 2013

Do góry
Echinacea purpurea White Swan

Zimą chyba jeszcze bardziej dekoracyjna ale nie zrobiłem jeszcze zdjęcia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies