Mala_Mi
19:04, 11 lut 2014

Tak, tak... jest krótkie i obs..ne

I dlaczego ktoś mi jeszcze gorzej próbuje je o...rać..
Zbyszek.. ja nie mam gdzie go posadzić.. mam drogę dojazdową na styk.. i kamienny parking... jest amen.. a słup ma 10,5 metra wysokości.... czym ja go na płask utnę na takiej wysokości.. nawet jak posadzę go na drodze dojazdowej.. problem w tym, że nie mam co z tym zrobić... domu nie przesunę.
I jeszcze raz napiszę.. i po raz ostatni... jakby sie nie dało inaczej, to nie miałabym nic przeciec.. prąd musi być.. również dla innych.... ale można było go zakopać w ziemi, a jak nie chcieli, to przecież mogli go zakopać u mnie.... wyraziłabym zgodę bez problemu... to tylko przekopanie trawnika.. i drogi dojazdowej.. ale niech kopia ten kamień.. co mi tam... z kanalizacja też dawałam sie innym podpiąć.. i też miałam taką demolkę.. bo gdzieś trzeba sie wpiąć.. trawa odrośnie, a dojazd można zawsze twardzic..
Na tym fragmencie mogę zamiast bylinowego posadzić świerki czy inne iglaki... miałam ładny widok na wzgórza.. a byliny wyrzucę.. trochę wąskim paskiem się wciśnie, a w szklarni będzie ciemno i nic nie będzie rosło bo drzewa ją zasłonią. I tak zrobię.....