A ja Ci zyczen nie zostawiłam choc często zaglądałam, ale Ciebie nie było , więc jak dopiero wróciłaś to teraz buziaki i zyczenia przesyłam, niech sie spelniaja wszystkie marzenia.
.. Pokażę Wam co dostałam w prezencie .... Anioła ... Nie że anioł dostał anioła...mnie, nieeeeee .. Raczej dla diablicy aniołek ...,jest trochę podobny do aniołów Elizki
Ale i tak zdecydowanie najlepsze są te dyndające " szłapki "...., hmmm.... Nooo stópki
The best. A drugim the best jest stroik adwentowy, nawet bez turkusowych bombek.
Jak zwykle szybki jesteś w wiankach, ja dopiero kombinuję co z czym i kiedy.
Gosia wianki świetne Też zostawiam całuski i pozdrawiam I oczywiście życzę z okazji urodzin dużo zdrówka i spełnienia wszelkich marzeń, także tych ogrodowych A to dla Ciebie morza szum, ptaków śpiew... 100 LAT KOCHANY GOSIACZKU
Czort wie, bo liliowce to najczęściej mieszańce, ale taki kwitnący w maju to może być Hemerocallis middendorfiana czy flava.
To tak zanim zapytam co u naszej Ani słychać
Z powodu nieobecności usprawiedliwionej nie wiem dokładnie co słychać, ale widzę że rzucane tu są hasła typu "precz ze ścierką", itd., itp.. To ja dołożę swoje motto - dom jest do mieszkania, a nie do sprzątania.
Zanim w W-wie spadł śnieg zdążyłam zrobić kilka ujęć ciekawszych miejsc - jesiennych prawie - w ogrodzie córki,
zachowały się dwa baldachy kaliny japońskiej
berberysy czerwonymi owocami zwracają na siebie uwagę
Jakże mi miło, że kiedy po tak długiej przerwie zaglądam do wątku a w nim życzenia imieninowe czekają
Serdecznie dziękuję Wszystkim za pamięć i życzenia