Mala_Mi
18:36, 09 mar 2014

Kochani nie odnoszę sie do waszych wpisów, ale czytam i się cieszę, że sie podoba
I jeszcze nikt nie napisał, gdzie program naprawczy???
Ciąg dalszy tego co u mnie kwitnie.... czyli iryskowo.. kilka kęp mi strajkuje i jeszcze nie zakwitły... po prostu szok... ale potem też ucieszą... i oczywiście nie wszystkie iryski
I te co zakwitły pierwsze.. teraz w otoczeniu krokusów.. nie pokazywane krokusiki powyżej..
Ładniejsze ujęcie
I brzydsze tego samego, ale widac gdzie sadzę cebulki
cd nastąpi, ale muszę zaglądać do kuchni, czy jeszcze mam czego pilnować.. za chwilę moej najpiękniej posadzone iryski
Jeszcze dużo w pąkach.. ale pokażę.. muszę.. bo się uduszę.. ludzie ciepło wreszcie 

Ciąg dalszy tego co u mnie kwitnie.... czyli iryskowo.. kilka kęp mi strajkuje i jeszcze nie zakwitły... po prostu szok... ale potem też ucieszą... i oczywiście nie wszystkie iryski

I te co zakwitły pierwsze.. teraz w otoczeniu krokusów.. nie pokazywane krokusiki powyżej..
Ładniejsze ujęcie
I brzydsze tego samego, ale widac gdzie sadzę cebulki

cd nastąpi, ale muszę zaglądać do kuchni, czy jeszcze mam czego pilnować.. za chwilę moej najpiękniej posadzone iryski