a budowa skrzyni na zioła to naprawdę 2 godzinki pracy
i nic trudnego
potrzebna jedynie druga osoba do przeniesienia jej na miejsce docelowe bo ciężka cholera
Joasiu, wpadam do Ciebie na cuda w kolorze blue i lawenda bujna u Ciebie nie tylko w bukietach
wiesz, że mnie też wzięło na niebieskości i już bym poleciała po bratki w kolorze niebieskim wiem za wcześnie, zimę u nas zapowiadają, ale na razie od soboty pada deszcz, wracając z pracy, temperatura spadła do -2, więc na roślinach krople deszczu przeobraziły się w kuleczki lodu i sople, dla roślin to chyba dobrze, ale na drogach jest ślizgawka, ja chcę wiosnę, więc niech ta wiosna przyjdzie wcześniej, jestem za
Joasiu, w tą zimę to aż nie mogę uwierzyć, ale wolałabym śnieg i zimę, u nas deszcz wracając z pracy temperatura, spadła do -2, pod domem szklanka, a na roślinach zmarznięty deszcz, dla roślin to chyba dobrze, ale drogi są niebezpieczne, aż boję się jutra i wyjazdu do pracy, bo u nas jest szczególnie niebezpiecznie, dużo wypadków i sami już mamy różne doświadczenia, ale trzymajmy się w zdrowiu
Moja kicia chora, jeszcze byliśmy z nią u weta, podtruta, dostała 4 zastrzyki i dwa podskórne nawadniające, bo nie jadła i nie piła od niedzieli, słaba jest, ale poprawia się, bo chlipnęła sobie z talerzyka i grzeje się przy kominku
Oczywiście chlipie wodę i to teraz.... to już się jej popraiwa....... mogę spokojnie w...rócić do wiosny i pokazać jeszcze trochę bratków
a po bratkach czas na petunie
oczywiście te niebieskości i fiolety z bielą za mną chodzą i clematis rozkwita