Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Powitania » Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

Powitania - poznajemy się i przedstawiamy

wojcieszko 13:33, 24 lut 2014

,...ludzie wrażliwi na piękno natury to ludzie z charakterem,witam,zajmuje mnie wiele spraw,ale ogród to mój azyl,pozdrawiam Wojtek
Gardenarium 17:24, 24 lut 2014

Bardzo ładnie i kwitnąco, nie widać okolicznych domów

Instagram Ogrodowiska
wojcieszko 07:52, 25 lut 2014

Witam serdecznie,to Cyprysowiec Leylanda sprawia że mam troszkę prywatności na przedmiesciach Wrocławia i to właśnie on spędza mi sen z powiek,...troszeczkę marnieje od środka ,ale jeszcze kilka dni i przywrócę go do {świetności},...piękne te Wasze ogrody czerpie z nich "pełnymi garściami"te kolory kompozycje i jak sądze zapachy,..tylko muzyki brak hi hi ,pozdrawiam wystkich pasjonatów piękna natury.
MonikaH 15:49, 26 lut 2014

Witaj Danusiu i cała społeczności ogrodowa, podglądam Was już ponad jesieni 2011, zarejestrowałam się już 2 lata temu - pewnie jestem najdłużej ukrywającą się "ogrodowiczanką". Z różnych wówczas powodów nie zdążyłam się wtedy rozgadać, ale nie przestałam zaglądać.
Mój ogród jest pod Poznaniem, zakładamy go od 4 sezonów, pierwsze 2-3 lata to była regularna walka - już nie mówiąc, że zabraliśmy się za niego od końca. Zeszłego lata uznałam, że wreszcie mam ogród. Sporo zaczerpnąłam z Ogrodowiska, jadnak ogród ma dość "rozwichrzony charakter", całkiem jak ja.
Pozdrawiam ciepło
Monika
Gardenarium 15:52, 26 lut 2014

Witam Ukrywającą się Faktycznie długo, ale pewnie nadrobisz "gadanie" teraz?
Jest spotkanie Ogrodowiska na Gardenii w sobotę. Zajrzyj w dział spotkania.

Instagram Ogrodowiska
wanda_strzelec 17:45, 26 lut 2014

Witam wszystkich pozytywnie zakręconych działkowiczów.Bardzo się cieszę że mogę dołączyć do Was.
wanda_strzelec 17:50, 26 lut 2014

Gardenarium 17:53, 26 lut 2014

Fajna babeczka w rudbekiach Pozdrawiam.

Instagram Ogrodowiska
kajonka 23:07, 26 lut 2014

Witam wszystkich wielbicieli ogrodów, ogródków i ogrodeczkow mam nadzieję, że dzięki ogrodowisku mój kawałek zieleni będzie kiedyś tam wspaniały jak wasze ogrody. Nasza przygoda z ogrodem zaczęła się od wsadzenia kilku krzewów pod płotem (żeby nie przeszkadzały) jeszcze w trakcie budowy. W ubiegłym roku w końcu udało się założyć trawnik - to zasługa mojego męża-a teraz przyszła kolej na resztę.
Gardenarium 17:43, 27 lut 2014

Pokazuj swój trawniczek chociaż

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies