cis jest piękny jako żywopłot ale drogi i wolno rośnie .... a myślałaś o pęcherznicy może być żółta lub bordowa - nie kłuje można ją formować jako żywopłot ,szybko rośnie ..... lub choina kanadyjska - rośnie przyzwoicie i podobnie wygląda jak cis do formowania super .... podsyłam obrazek.... Skasuję jeśli przeszkadzać będzie
Bogdziu Kochana szkoda Twoich oczu. Jesteś tak częstym gościem u mnie, że już chyba znasz na pamięć mój ogród
Szczerość Twojego serca najbardziej kojarzy mi się z bielą tych kwiatów.
Tez myślę, że to nie tylko moja wina...
No to ja już muszę tylko poprosić, żeby Marek kupił piasek, dla rozluźnienia gliny
aaaaa, aksamitki w kolorze przecież mam
Mi Ania chyba wczoraj oglądałem program o gryzoniach które są przyczyna niesamowitej ilości pożarów zwłaszcza w Stanach przy drewnianym budownictwie -odpukać !!!
Natalia i niech cieszą oko , z pierwszej szkoły jestem mechanikiem od skrawania było jeszcze parę ale nic z budowlanki itp a praca na działce rodziców to była kara
Mirka pozdrawiam cieplutko Faktycznie rzadko bywam, bo jak już wrócę z pracy, to jest po 20 i poztsaje mi tylko późna kolacja i ogarnięcie się przed snem, czase dwie kartki książki i tulę podusię
Następnego dnia o 5 pobudka; trza do stolicy po pieniązki jechać A za to w weekend jak ogarnę domek i młodzierz, to znowu jest 20.... A młodemu w dodatku ząbki idą
Jak ukradnę godzinkę lub dwie, to tu zajrzę, tam zapukam i na swój post juz czasu brak. W ramach przeprosin wrzucam kilka fotek nie tylko ogródkowych
Tak pysznie było w Sylwestra
o pierwszej juz grzecznie w łóżeczku
A to mój prezent choionkowy, na który pół roku czaiłam się na allegro. Białas jak widać również się ucieszył
Widzę tu tyle zdolnych ludzi, szczerze podziwiam, sama też czasem coś wydziergam, alb okleję (tak tylko dla siebie). Pozdrawiam wszystkich przeglądających ten wątek.