Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bajkowy ogród Weroniki

Bajkowy ogród Weroniki

weronika77 20:57, 01 gru 2013

Klamber napisał(a)
Weroniko, byłem na Waszej wycieczce, piękne widoki, ogromne bogactwo i te wszech obecne palmy. Czuć ten klimat ze zdjęć. Czy jeszcze coś będzie? Dziękuje i pozdrawiam. Wstawiłem już trochę Nigarki

Robercie, Niagarę w Twoich ujęciach, podziwiałam. O Turcji mogłabym jeszcze długo, ale nie chcę zanudzać. Ogólnie napisałam o moich wrażeniach, a teraz wystarczy wpisać coś w przeglądarkę, kliknąć i wszystko masz jak na dłoni. A jak raz coś Cię zainteresuję, to trudno "wyjść", bo jest coraz ciekawiej. Nie będę nigdy w najdroższym hotelu Stambułu, ale wirtualnie "wstąpiłam", pomimo ceny.
Przywiozłam książkę STAMBUŁ i mapę Turcji z nazwami starożytnymi i dzisiejszymi, dla mnie to cenne.
Cieszę się , że dożyłam czasów internetu i tak dostępnej wiedzy, szybko i tanio. Pozdrawiam.

Z Turcji, 2011r. (wcześniej opisywałam).
malgorzata_s... 21:02, 01 gru 2013

Książka przepiękna a w tym tureckim nakryciu głowy wyglądasz uroczo Pozdrawiam z zimnych gór
Bogdzia 21:04, 01 gru 2013

weronika77 napisał(a)
Bogdziu,chciałam z Tobą pooglądać książkę o znanym Ci ogródku...niestety, gif ma chyba za dużą pamięć.Może "wyrwię" parę kartek...Buziaczki tymczasem.

Szefowa juz dawno zrobiła zakaz wklejania gifów tak więc nawet z wyrwanymi kartkami nic z tego. Album obejrzałam i Turczynke również . Pozdrówka.
weronika77 21:35, 01 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Książka przepiękna a w tym tureckim nakryciu głowy wyglądasz uroczo Pozdrawiam z zimnych gór

Gosiu, taka książka ma zalety, można się nią pochwalić bez uruchamiania komputera. Powiem nieskromnie, że oglądałam ją do poduszki, i stwierdziłam, że coś w swoim życiu zrobiłam, kolejne coś to ten ogród, to moje własne róże. Jak ogród zasypia na zimę, to taka fotoksiążka cieszy.
Zrobiłam następną o naszych wymarzonych podróżach, do Turcji. Ten gorszy czas leci szybciej a ja się uczę, program z internetu, wysyłka też i za 3 dni mam wszystko w 1. Pozdrawiam z zimnego centrum kraju.
weronika77 21:43, 01 gru 2013

Bogdzia napisał(a)

Szefowa juz dawno zrobiła zakaz wklejania gifów tak więc nawet z wyrwanymi kartkami nic z tego. Album obejrzałam i Turczynke również . Pozdrówka.

I po co się starałam. Ale znalazłam sposób by się pochwalić. Dziękuję za ważną informację, bo może jeszcze bym chciała coś poprawiać. Bogdziu, wiosną przyślę skalnice, a może będzie okazja się spotkać.
Pozdrawiam.

Takie chryzantemki jeszcze u mnie kwitną, też pojedyncze róże i werbeny.
malgorzata_s... 21:44, 01 gru 2013

Weroniko świetny pomysł. Ja mam mnóstwo zdjęć właśnie na dyskach ale na papierze to zupełnie coś innego. Muszę się zmobilizować i zrobić podobnie. Chciałabym również wrócić do Turcji z dzieciństwa,tym razem z mężem Ja też oglądałabym do poduszki tak piękne fotki.
weronika77 22:33, 01 gru 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Weroniko świetny pomysł. Ja mam mnóstwo zdjęć właśnie na dyskach ale na papierze to zupełnie coś innego. Muszę się zmobilizować i zrobić podobnie. Chciałabym również wrócić do Turcji z dzieciństwa,tym razem z mężem Ja też oglądałabym do poduszki tak piękne fotki.

Gosiu, można znaleźć w internecie taki program w korzystnych opcjach, jak chcesz, podam Ci na pryw. "mój".
malgorzata_s... 10:23, 02 gru 2013

Bardzo Ci dziękuję. Odebrałam wiadomość. Będzie zimą co robić.
Milka 14:10, 02 gru 2013

Weroniko, sama przyjemność, zatopić sie w tych książeczkach
jagoda99 19:06, 24 gru 2013

zostawiam swiateczny