Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Działka prawie w Borach Tucholskich 19:48, 30 lis 2013

Do góry
ZbigniewG napisał(a)
brak miejsca to jedno ale okazja za 4zł (z 19tu zł) to drugie dołączyła do pozostałych kosodrzewin
klon palmowy też 4zł(chyba wersja podstawowa)

gdzie Ty takie okazje spotykasz masz wyczucie na tą chwilę, kiedy wyprzedaże są
Pszczelarnia 19:48, 30 lis 2013

Do góry
zaglądam, a tu taka okazja
zostawiam chochoły

Ogród zapachów u Jasi 19:36, 30 lis 2013

Do góry
Aniu Montewerde aster kupiłam jako Aster ericoides 'Snow Flurry'.
Hardy kwitnie tylko raz, w tym roku pierwsze kwiaty były 15 czerwca, pełnia kwitnienie po tygodniu.

15.06.2013

22.06.2013

Pozdrawiam Jasia
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 19:30, 30 lis 2013

Do góry
Loosiuu napisał(a)
U mnie też zawsze muszą być pojedyncze! Nie toleruję rozdwojonych końcówek hahahahha
Wypatrzyłem żółtą jodłę. To 'Golden Spreader'?

Tia męski punk widzenia

Same strzały

Ogród z platanem. 19:28, 30 lis 2013

Do góry
Fajnie to wygląda derenie białe, brakuje koloru zielonego?

u mnie jest zielony, a brakuje czerwonego, trzeba o tym pomyśleć dla lepszego efektu u mnie i u Ciebie

pozdrawiam
Ogród z platanem. 19:25, 30 lis 2013

Do góry
Loosiuu napisał(a)

U Ciebie Świątecznie z tymi świerkami, a lampki powiesisz, chciałabym to zobaczyć właśnie na kłującących
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 19:13, 30 lis 2013

Do góry
kasiek napisał(a)
No troche popilnowałam chłopców, choć efekt nie wyszedł powalajacy z zewnętrznej strony i tam muszę jeszcze popracować nad wykończeniem. Ale od strony wejsciowej wyszło fajnie : ) Nowa zabudowa to tam gdzie jasne drewno

Najbardziej się ciesze że na zime mam miejsce na glirlandy i lampeczki - słupy!

Po zewnetrznej stronie będą zaczepione donice na kwiaty, zaś od gruntu puszczę pnącza. Jeszcze oczywiście czeka mnie malowanie na brąz (a na wiosnę kasztanowe płytki i koniec!

Fajnie wyszło, jak ja marzę o pnączach i nie mam, gdzie
Ogród zapachów u Jasi 19:09, 30 lis 2013

Do góry
Witam Panią Przyrodę z Dwóch ogrodów, też zaglądam do Twoich ogrodów i podpatruję.

Pozdrawiam Jasia
Ogród cioci 19:07, 30 lis 2013

Do góry
Agania napisał(a)
Siostruniu, jak pięknie, niesamowity nastrój, latraenki aż trzy, świeczunie, płomienie i ptaszki, jak

psitulaśnie

o tak...przytulaśnie na maxa !!!
Ogród zapachów u Jasi 18:58, 30 lis 2013

Do góry
Kondzio napisał(a)
ubóstwiam twój ogród i podziwiam i sprawdzam co jakiś czas czy coś dajesz nowego i sie zachwycam hi hi hi hi i chciałbym żeby mi się udało zrobić też ogród pełen zapachów już dużo zrobiłem ale jeszcze dużo pracy przede mną hi hi hihi

Kondziu uwielbiam Twoją krytykę
Ostatnio odkrywam na nowo goździki. Mam je w ogrodzie ale zapragnęłam powiększyć stan posiadania.

Pozdrawiam Jasia
Wilcza Góra 18:58, 30 lis 2013

Do góry
asc napisał(a)
No to już coraz bardziej widać święta...
Latarenkowo bardzo klimatyczne..
Lodów waniliowych na szczęście nie lubię Wiec wytrwam w postanowieniu, że mus zejsć do wagi spodni narciarskich

ja tam muszę czasem poziom cukru podnieć bo nie daje rady

w sprawie klimatu...jeszcze chwilka przed laniem wosku w Wilczej....

z rzeczy ważnych...
przysłowie: "Gdy święty Andrzej ze śniegiem przybieży sto dni śnieg w polu leży"
u nas +3...
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 18:50, 30 lis 2013

Do góry
ZbigniewG napisał(a)
Agata a ja jestem zwolennikiem "prostych zwisłości" więc dopóki mogę to prowadzę przy paliku, niech zwisają byle prosto (równo) jak mówiło się w wojsku
Twoje okazy leciwe i dorodne pierwsze jeszcze chyba z ubiegłego wieku

mój rekord to około +6m brzoza Youngii a robi się to tak

Niesamowita 6m wow, czy to Twoja duma, bo ja jestem dumna z tej brzozy i z Ciebie

Zbyszku, ale mam ubaw, jak siem widzę na tej drabinie

Ty spindrak jesteś to co innego i tutaj w konkury z Tobą nie pójdę i całkiem Cię rozumiem, bo Ty szczyty zdobywasz

to co innego, jak słusznie zauważyłeś, że p. oścista ma 2 czuby, popatrzyłam na moich srebrzystych co w trójce stoją jak w wojsku

dwóch z nich miały podwójne wierzchołki i wiesz co zrobiłam, M trzymał drabinkę, ja siem wyspindrałam i z trzęsącą siem dooopą zrobiłam co trzeba, na fotach widać strzelające jedynki

musztra i dyscyplina tu mus pilnować
Kondziowy Ogród :) 18:46, 30 lis 2013

Do góry
Kondzio napisał(a)
Danusiu tu już się zmieniło hi hi hi
zdjęcie ale już jesienne

Kondzio, wróciłam do jesiennej fotki ogrodu,
jestem zachwycona zmianami,
możesz być dumny
Ogród zapachów u Jasi 18:40, 30 lis 2013

Do góry
Agnieszko z Jurajskiego Ogrodu dziekuję za odwiedziny.
Danusia napisała artykuł o jarzmiankach więc dzisiaj rozdaję zdjęcia z jarzmiankami , niektóre sprzed kilku lat.

Pozdrawiam Jasia
Ogród w skali mikro :) 18:34, 30 lis 2013

Do góry
Eluś typuję szarą pleśń świerkową, jak bardzo mokro, po zimie, to atakuje i świerki

Szarą pleśń u świerków kłujących widziałam, bo miały też i moje, ale ciachnij przy zdrowym pędzie, i po problemie
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 18:30, 30 lis 2013

Do góry
Agata a ja jestem zwolennikiem "prostych zwisłości" więc dopóki mogę to prowadzę przy paliku, niech zwisają byle prosto (równo) jak mówiło się w wojsku
Twoje okazy leciwe i dorodne pierwsze jeszcze chyba z ubiegłego wieku

mój rekord to około +6m brzoza Youngii a robi się to tak

Ogród w skali mikro :) 18:05, 30 lis 2013

Do góry
gierczusia napisał(a)
Natomiast zauważyłam ,że mój iseli fastigiate coś mi zaczął chorować ... Może ktoś miał podobne objawy i pomoże..... Tak go lubię

Obwisły czubek i zasychająca gałąź (przy reszcie zdrowej) to może być zwójka sosnóweczka, walczę z cholerą już drugi rok.. atakuje świerki, a wygooglałam, że to świerk u Ciebie. Gałąź wytnij, a wiosną jak będą nowe przyrosty to obserwuj nowe przyrosty dokładnie, jak tylko jakiś więdnie to wyłam go i zajrzyj do środka.. w to zgrubienie na rozwidleniu i w nowy środek przyrostu. Tam sie ukrywają. Potem atakują całą gałązkę.. i usycha.
U siebie o tym pisałam, na starym wątku .. https://www.ogrodowisko.pl/watek/1401-ogrodnik-mimo-woli?page=471
Ogród z łezką 17:58, 30 lis 2013

Do góry
Moja Rivierka rośnie jako drzewko Jest u mnie już 5 zim.. nigdy nie okrywana.. i na środku trawnika
Pierwsze lepsze foto z brzegu dla zainteresowanych.. niestety kwitnie najkrócej z pięciu które mam... Ale kwiaty porcelanowe, duże, bladożółte.. jest piękna.
Ogród cioci 17:51, 30 lis 2013

Do góry
Siostruniu, jak pięknie, niesamowity nastrój, latraenki aż trzy, świeczunie, płomienie i ptaszki, jak

psitulaśnie

Ogród cioci 17:37, 30 lis 2013

Do góry
No to jeszcze raz lampioniki nastrojowo
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies