Ogrodowa przygoda Łukasza :)
15:19, 30 lip 2015
Alka szczerze powiedziawszy u mnie liliowce rosną jako kolekcja i nie zwracałem uwagi na terminy kwitnienia na dodatek wszystko kupuje u hodowcy, więc takich ogólnodostępnych odmian u mnie wcale nie ma
trudno mi w tej kwestii doradzić.
Nie powiem coś późno kwitnącego do półcienia to też problem
hmmm dumam i może zawilce, ale one do kwitnienia szału nie robią, niskie liście i tyle.
Danusiu możliwe, że założę, ale raczej nie w tym roku z takim tempem robót (niezależnych ode mnie) nie było by co pokazywać
Ewo bardzo mi miło
Kasiu to wielki komplement i bardzo za niego dziękuje.
Tak mi się teraz przypomniało
posłuchałbym Twoich i Izy opowieści z różnych wyjazdów, bardzo mile wspominam z zeszłego roku u Małej MI 
Marto od sierpnia ma być wznowiony sklep gdzie kupuję to i odzyskam dostęp do konta z zamówieniem, podam nazwy na pewno
Agnieszko tak ptasie łapki mają taki chłodny kolor, żadnych żółtawych przebarwień, ciemna zieleń z białym paseczkiem u mnie rosną w półcieniu, nie rozłażą się i mają tak z 30cm średnicy, sadzone w zeszłym roku
Nie ukrywam, że też lubię swoje liliowce, ale szkoda, że już nie mam miejsca na nowe
Z rabaty też jestem zadowolony, chociaż teraz już coraz gorzej bo wiele roślin wyciętych, a inne przestają kwitnąć, traw w tym roku widać nie będzie to też jesienią efekt będzie słaby, ale na co ja będę narzekać jak rabata miała dopiero teraz powstawać, a jest już prawie skończona
Gosiu dziękuje bardzo
Elu mam nadzieję, że szczęka wróciła na swoje miejsce
Dziękuje
Nie powiem coś późno kwitnącego do półcienia to też problem
Danusiu możliwe, że założę, ale raczej nie w tym roku z takim tempem robót (niezależnych ode mnie) nie było by co pokazywać
Ewo bardzo mi miło
Kasiu to wielki komplement i bardzo za niego dziękuje.
Tak mi się teraz przypomniało
Marto od sierpnia ma być wznowiony sklep gdzie kupuję to i odzyskam dostęp do konta z zamówieniem, podam nazwy na pewno
Agnieszko tak ptasie łapki mają taki chłodny kolor, żadnych żółtawych przebarwień, ciemna zieleń z białym paseczkiem u mnie rosną w półcieniu, nie rozłażą się i mają tak z 30cm średnicy, sadzone w zeszłym roku
Nie ukrywam, że też lubię swoje liliowce, ale szkoda, że już nie mam miejsca na nowe
Z rabaty też jestem zadowolony, chociaż teraz już coraz gorzej bo wiele roślin wyciętych, a inne przestają kwitnąć, traw w tym roku widać nie będzie to też jesienią efekt będzie słaby, ale na co ja będę narzekać jak rabata miała dopiero teraz powstawać, a jest już prawie skończona
Gosiu dziękuje bardzo
Elu mam nadzieję, że szczęka wróciła na swoje miejsce