u mnie tak samo, zaczynam mieć obawy bo już od kilku lat walczę z karmnikiem ościstym, z kostki ciężko go wydobyć a jak jeszcze ma do tego dojść stipa... załamka Ale póki co, bardzo cieszy moje oczy
Piekne polaczenie stipy z jeżowkami, lubie to!
Tak sobie podczytuje, ale jak przeczytałem o sadzeniu stipy zgodnie z kierunkiem wiania wiatru to się uśmiałem, a najlepsze jest to, że gdybym miał kostkę to bym to sprawdzał na pewno i tak sadził Posadziłem mnóstwo stipy na jednej rabacie i aż boję się przyszłego roku jak to się rozsieje, ale co ja się będę martwić na zapas
Nie, nie czuj się winna Ja bardzo Tobie dziękuję! Czas spędzony na grzebaniu w kostce wolę przeznaczyć dzieciom Na rabatach by mi nie przeszkadzała bo tam pielić trzeba, ale tego gdzie się wysieje niestety nikt nie wie
Najlepiej tak posadzić żeby zawiewało sąsiadowi za płot A tak na serio piszę tylko swoje obserwacje, ciekawa jestem waszych
W temacie rozsiewania się stipy... Już wiem, że będzie mi rosła w dechach tarasowych...
no to uwzględniając kierunki wiatrów moja będzie tam gdzie ma byc o ile będzie pozdrawiam
Ha ha czyli przewidziałaś to i tamto
Super a skąd wiesz? Już się pojawiła?