Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Mój ogródek pod Gdańskiem 19:11, 17 lis 2013

Do góry
U mnie w ogrodzie szaro i wszystko zasycha i umiera
Mój 4 arowy azyl... 19:11, 17 lis 2013

Do góry
Wyż, powinno być miło i słonecznie a tu poza słonecznym porankiem ponuro, a nawet mglisto.
Jednak bylam na działce, zawiozłam odpadki na kompost, obejrzałm co słychać i zrobiłam kilka zdjęć.
A przede wszystkim obsypałam róże. Na razie kopczyki niewielkie, poprawię jak się bardziej ochłodzi.

Ogród cioci 19:08, 17 lis 2013

Do góry
Eliza3 pokazała cleome. Widziałam je w Poczdamie i Berlinie w ogrodach przypałacowych w połączeniu z innymi jednorocznymi a nawet pomidorkami koktajlowymi. Nie miałam pojęcia jak się nazywa, czym mój Emuś był wielce rozczarowany. Teraz mogę mu już powiedzieć co to.Cudne były te rabatki i nieco szokujące z bliska. Pomidory do kanapki z grządki pałacowej
Z daleka.
Kwiatowy ogródek Monteverde 19:07, 17 lis 2013

Do góry
monteverde napisał(a)
Tak wygląda moje sedum, mniej czerwone niż u Ani padała mżawka, zdjęcie słabe

Mniej czerwone, może ma bardziej bogatszą ziemię od mojego u mnie jest lekka ziemia
Mój ogródek pod Gdańskiem 19:07, 17 lis 2013

Do góry
Pogoda dopisała było bardzo przyjemnie tylko tak szybko sie robi już ciemno ...
A to już księżyc w pełni ślicznie wyglądał
Mój jesienny ogród 19:06, 17 lis 2013

Do góry
Wczoraj wracając widziałem jak jedna pani wystawiła szafkę z monitorem LCD, więc monitor wsadziłem do koszyka. W domu zobaczyłem że dobry , więc poleciałem jeszcze po szafkę też elegancka tylko na wierzchu stał pewnie kwiatek i jest kółko od wody ale chrzanić to przykryje się serwetką. Monitor 19' Samsunga chodzi pięknie i mam teraz na czym oglądać swoje fotki. Zrobiłem sobie pulpit rozszerzony i oba śmigają jednocześnie, fajna sprawa nigdy się tak nie bawiłem, Ania ASC mi to pokazała, dzięki przydało mi się teraz. Pozdrówka.
Moniko, liści jest bardzo dużo i je wywożą ale więcej dosypywało niż zabierali, teraz już nie będzie przybywać to może ogarną się z nimi. Może robią kompost z nich, nie mam pojęcia.
Bogdziu, Robin dla Ciebie Było już szaro i robiłem na średnim czasie.

Ogród japoński w Pisarzowicach 19:01, 17 lis 2013

Do góry
Tylko dorzucę te osobliwości

i temat spotkania wiosennego Święto Kwitnęcej Azalii i mała grupka się wybiera i możemy się spotkać po zakupach w tej uroczej herbaciarni zapraszamy do naszego grona
Mój jesienny ogród 18:58, 17 lis 2013

Do góry
Przed Woodbine zajechałem do Canadian Tire zobaczyć rowery. Ten co mi się podoba jest przeceniony o 40% tera jest za 450$ chyba się nie oprę. Potem Lake shore'm pojechałem do parku. Lake shore ciągnie się przez 80 km od Hamilton do końca Toronto. Potem przejechałem się ulicą Queen z kamerą i znów wskoczyłem do sklepu z rowerami. Mieli tam super koszyczki, światełka i bagażniki. Wszystko do nowego patrzyłem. Tamten ma z tyłu amortyzator i zwykły bagażnik odpada, a z moim majdanem bez bagażnika nie da rady się zabrać ale tam wszystko to było.

Nieforemny ogród na przodzie 18:56, 17 lis 2013

Do góry
A u mnie nadal liściowo.......

Moja modelka z dyńkami

A to moja rabatka przy bramie... dopiero na zdjęciu widzę jaki bałagan... proszę o wyrozumiałość
Mój jesienny ogród 18:54, 17 lis 2013

Do góry
Witajcie, wczoraj miałem super dzionek, cały na rowerze. Pojechałem najpierw na półwysep do Tommy Thompson Park a później do Woodbine Park. W Thompson Park zrobiłem dużo kaczek Long-tailed i Bufflehead. Najpierw pokażę Woodbine, było tam dużo różnistych trawek. Dopiero w Parku się ubrałem gdyż robił się wieczór a tak cały dzień jeździłem bez kurtki, super. Kocham taka pogodę, mogło by być tak do grudnia całkiem inne życie. W parku pojadłem i przyleciał Robin który lubi pozować, zjadł 3 rajski jabłka, po wdzięczył się i poleciał. W mini tawułce japońskiej
znalazłem małe gniazdko. Ciekawe kto tam mieszkał?

Nieforemny ogród na przodzie 18:49, 17 lis 2013

Do góry
Niedzielnie, słonecznie, po prostu pięknie...

Moje żuraweczki, ledwie posadzone a już kret je podkopał...

Werbena została jedna bo czekam na nasionka ale nie wiem czy będą czy już są?

W cieniu - zacieniona 18:47, 17 lis 2013

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
...i...nie wiem co? Liście szorstkie jak pokrzywa...nie kwitło,nie jest to pokrzywa.

Bogusiu to werbena
Kwiatowy ogródek Monteverde 18:28, 17 lis 2013

Do góry
Buczek nie gubi jeszcze liści są piękne pomarańczowe

kilka jest jeszcze na Asari Zuru
jeszcze dość ładnie rośliny wyglądają
poziomka ma jeszcze kwiatki

kilka moich małych iglaczków
W cieniu - zacieniona 18:27, 17 lis 2013

Do góry
Acant...nie szykuje się do zimy...zaczyna wypuszczać nowe pędy kwiatowe.
Ogrodnik Mimo Woli cd 18:21, 17 lis 2013

Do góry
Borbetka napisał(a)
Aniu, ładne zdjęcie odętki wrzuciłaś. Moją posadzę chyba do donic w przyszłym roku i będę z nią latać po ogrodzie, żeby gdzieś dopasować. Ale zarombista jest jak kwitnie.

Kwitnie długo... bo ciągle sie rozrasta i kwitnie na nowych odrostach Mam też różową.. ale fotek nie mam, bo była w krzakach, a pierwsze lata nie robiłam fotek, skasowałam przez przypadek z jednego lata zdjecia.. .. mam tylko kilka pstryczków

Dobre i to .. bo tylko to mnie rozgrzesza dlaczego tak gęsto sadziłam..... bo ja wcale gęsto nie sadziłam, tylko mocno urosło

Kwiatowy ogródek Monteverde 18:21, 17 lis 2013

Do góry
Tak wygląda moje sedum, mniej czerwone niż u Ani padała mżawka, zdjęcie słabe

Kwiatowy ogródek Monteverde 18:17, 17 lis 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Aniu dzięki za prześliczne zdjecia trójlistów , piękne masz. Dzięki również za pw.Miłego dnia.

Bardzo proszę tak wyglądają moje irysy cebulowe, dzisiaj fociłam
W cieniu - zacieniona 18:14, 17 lis 2013

Do góry
Tu odpoczywam 18:10, 17 lis 2013

Do góry
Agania napisał(a)
....zobaczymy jeszcze jak będzie z naszą zasobnością portfelów ...... czasu mamy dużo, jeszcze musimy spotkać się na wiosnę to sobie wszystko omówimy

Koniecznie, koniecznie musimy się poznać w realu. Może być u mnie, Kasia drogę już zna

Co do pieniędzy, a kto by tam sobie tym głowę zawracał Najważniejsza to radość życia, a nie one ją dają.
Na jedną (przynajmniejj) azalię uzbieramy

Agatko, mój M. nie puści mnie samej, bo... jest moim hamulcowym finansowym
Jeszcze nasi znajomi pojadą ( kolejne autko), których nie ma na O. ale są zainteresowani Pisarzowicami

azalie japońskie, ale wolę wielokwiatowe

Ogrodnik Mimo Woli cd 18:07, 17 lis 2013

Do góry
asc napisał(a)

Koniec czerwca (potem ma do towarzystwa żółte lilie)

uwielbiam takie żarówy co dają po oczach z daleka, ale niestety nie wiele mam u siebie ale wszystko przede mną
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies