Basiu mam chyba cztery Rosseum , jeśli nie wiecej ale kiepsko rosną a i niestety kilka mi wymarzło w czasach gdy je nawet owijałam , wszystko u mnie marznie Flamantaz tez musze co jakiś czas sadzic nowe. Zimno u mnie bardzo.
Witam serdecznie . Piękny serial (jak to Sebek ładnie ujął ) czerwieni.Ale co tam czerwień wszystkie kolorki cudne ogród przepiękny porady fachowe, serdeczne.Forum niezastapione dla zakręconych ogrodolubnych. Po pierwszych stronach zakochałam sie w rh i azaliach kolorowa bajka. Zostawiam jeden kadr do wczorajszej czerwieni na przywitanie
Alinko nie wiem jakie krwawniki porosną mi w warmińskim, bo na razie nie wiem co mam ale coś poradzimy a cięcie nie jabłoni tylko gruszy i w lutym dopiero, dobrej nocki
Większość zdjęć zostało zrobionych przez mnie w Ogrodzie Botaniczym w Monachium, część pochodzi z wyspy Mainau ( jeżeli będzięcie w okolicy - polecem), reszta nie mam pojęcia
Jeszcze słowo komentarza - nie jestem zawodowym fotografem, zdjęcia, ktore robię służą mi jako inspiracje.