Franceska bardzo ładna, dla niej mam już inne miejsce, a tu posadzę Helsinki, postawiłam na jeden kolor,
bo już spraktykowałam na N.Z. że takie coś mi się podoba jak jest kolor.
No pięknie, pięknie,ciasteczka wyborne, a co to za torcicho takie olbrzymie? zupki bym spróbowała, bo smak dyni znam
z opisu czytam, że smakowala, strasznie długo świętowałaś najlepszego na Nowy Rok
To samo miejsce? No proszę Cię - super - Ty jesteś czarodziejka z tymi pomysłami - kiedyś pokazywałaś miejsce z cebulowymi zmieniające się z miesiąca na miesiąc... teraz te lilije... Super to masz pomyślane. Jestem zachwycona tym zestawienie kolorystycznym na zdjęciu lipcowym.
A w ogóle to tak się u Ciebie zrobiło letnio i ciepło
Dzięki za szpeciele Muszę się dokształcić w tych szpetnych istotach
I obok, na łuku widać moją ulubioną różę pnącą NN. NN, bo miała być wściekle żółta, a jest różowa. Nawet ładniejsza.
Widok taki szeroki, bo musiałem ściąć tawułę, położyła się na ziemi. Na szczęście ładnie odrasta. Zdjęcie zrobione tego samego dnia, co cięcie. Pomiędzy forsycją, a hortensją posadzę bukietówkę.
A no włąśnie w tym rzecz że wszystkie rabatki w ogródku mam okrągłe, faliste itp. Podobnie jak podjazd- całkiem niemal okrągły. Myślałam że właśnie złamie "kwadratowość" tego placyku taką falistą rabatką ale może przedobrzyłam? A może zrobić tę rabatkę całkiem okrągłą? A placyk będzie kwadratem wpisanym w koło?
Witaj.
Coraz szybciej żyjemy, coraz więcej pracujemy , coraz mniej odpoczywamy - nie zapominaj o tym z całą rodziną, bo miejsca na odpoczynek macie przepiękne. Moi synowie stwierdzili, że ten staw z czystą wodą i kaskadą mogli by brać w ciemno. Masz pięknie