Trzy godziny salwy śmiechu rewelacja...trochę obnaxenia męskich słabości ale wszystko podane w lekkiej formie i bez moralizowania ";; na koniec chipendailsy pełna gębą . Dużo facetów było . U awilismy się po pachy ))
Powiem Ci Łukasz, że ja nawet też, ale co za dużo to niezdrowo, tym razem dało mi popalić, w ruch poszła i odśnieżarka spalinowa i łopata, bo ilość śniegu była zdumiewająca.
Trzeba mieć fuksa, żeby na Cyprze na śnieg trafić
My w zeszłym roku w styczniu -lutym w Pieninach byliśmy na feriach i tylko część pobytu była ze śniegiem
Gosia, coś w tym jest Nie chciałabym wrócić do czasów 20-tki, brrr.
Ooooo nie haha Fabryka zamknięta! Ty wyrabiasz normę za nas wszystkie tu chyba
Edyta, no właśnie ja też jakoś ostatnio nic dla siebie nie widzę... Wykorzystam część moich starych gadżetów, część dorobię sama - dziś jednak domówiłam koralików, tylko jeszcze lampki muszę sprawdzić.
A tak poza tym to powiem Wam dziewczęta oficjalnie, że ja dziewczyna z miasta, była mieszkanka centrum, totalnie zwieśniaczałam. Jestem tak padnięta po tej wyprawie do miasta, że głowa mała.
Gdy amerylis kupiłam była gola cebula. Bez liści i pędów.stoją już chyba trzy tygodnie.teraz zaczyna pękać pąk. Iloscnpedow to traf. Białe były tylko cztery więc dużego wyboru nie było
Też masz olsze.no widzisz.ja przynajmniej się dendrologiczne doksztalcilam a też tak sypie Ci nasionami.
Mija córka za to dziś szyła sobie torebkę...i muszę przyznać że ja mając 5,5 roku chyba nie miałam takich umiejętności
Oczywiście, że rodzina najważniejsza, ale i ten klimat dekoracji na pewno umili czas świąt.
Amarylisy masz cudne, jak kupowałaś to już było widać, że będą 2 lub 3 pędy?
A i dzięki Tobie już wiem co to za drzewo z malutkimi szyszkami, mam też jego gałęzie.
Dziś wracając ze sklepu wypatrzyłam jemiołę, dwa dni temu wiało u nas mocno i połamało trochę gałęzi, oczywiście musiała być moja - jeszcze takiej gigantycznej nigdy nie miałam
A dekoracje już zaczęłyśmy robić, na razie choinki z katalogów, bo moja córa się wkręciła i koleżanki chce obdarować, więc składamy te kartki do znudzenia