Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "lindsay80"

Lawendowy zawrót głowy 09:54, 05 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

po takiej rekomendacji, to muszę się kiedyś wybrać!

Zabiorę się z Tobą hihihi
Lawendowy zawrót głowy 09:53, 05 gru 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Trzy godziny salwy śmiechu rewelacja...trochę obnaxenia męskich słabości ale wszystko podane w lekkiej formie i bez moralizowania ";; na koniec chipendailsy pełna gębą . Dużo facetów było . U awilismy się po pachy ))

po takiej rekomendacji, to muszę się kiedyś wybrać!
Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę 09:53, 05 gru 2016

Do góry
to prawda, jak nie ma róż trawy grają pierwsze skrzypce.
Coś jeszcze, coś więcej... 09:51, 05 gru 2016

Do góry
No pięknie wyszło, kwiatowo-bombkowy booogaty!
Lawendowy zawrót głowy 09:50, 05 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
właśnie w weekend mi się przypomniało, że byłaś i też ciekawa byłam jakie wrażenia

Trzy godziny salwy śmiechu rewelacja...trochę obnaxenia męskich słabości ale wszystko podane w lekkiej formie i bez moralizowania ";; na koniec chipendailsy pełna gębą . Dużo facetów było . U awilismy się po pachy ))
Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 09:48, 05 gru 2016

Do góry
u mnie masa śniegu, a u Ciebie jakby ciągle jesień była w ogrodzie, pięknie!
Lawendowy zawrót głowy 09:47, 05 gru 2016

Do góry
właśnie w weekend mi się przypomniało, że byłaś i też ciekawa byłam jakie wrażenia
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 09:46, 05 gru 2016

Do góry
Taka ilość roboty odwalona, podziwiam Aniu!
Pokaże jeszcze zawartość tej torby
Kotuś cudny.
Tu ma być ogród :) 09:43, 05 gru 2016

Do góry
Mroźny poranek

Tu ma być ogród :) 09:40, 05 gru 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Zazdroszczę śniegu!

Już go znacznie mniej, ale dobrze, że jest bo mróz mieliśmy dziś duży.
Tu ma być ogród :) 09:39, 05 gru 2016

Do góry
eee_taam napisał(a)

tez szybko rano wyleciałam foty robić ...teraz juz mam masakryczna ciapę

nawet dobrze ze ciemno jest to mnie ogród tak mocno nie straszy

o tak ciapowaty ogród nie jest najlepszym widokiem
Tu ma być ogród :) 09:38, 05 gru 2016

Do góry
Luki napisał(a)
Ja dla odmiany lubię odśnieżać, zawsze się przy tym wyłączam, a zmęczenie jakoś dobrze na mnie wpływa chociaż nie powiem wolałbym odgarniać 40cm puchu w lekkim mroziku niż 20cm mokrej ciapy przy dodatniej temperaturze

Powiem Ci Łukasz, że ja nawet też, ale co za dużo to niezdrowo, tym razem dało mi popalić, w ruch poszła i odśnieżarka spalinowa i łopata, bo ilość śniegu była zdumiewająca.
Tu ma być ogród :) 09:35, 05 gru 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
I kolejny zimowy ogród...a ja z obornikiem włączyłam buziaki przesylam

Zasypało nas, ale tylko na dobę, potem z połowa stopniała, a teraz mróz konkretny chwycił.
Tu ma być ogród :) 09:33, 05 gru 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

z tymi nartami to ci powiem ciekawostke, wiesz ze kiedyś na Cyprze na nartach jeździłam? serio pojechalismy na walentynki i tam na miejscu okazało się ze u nich w górach jeszcze śnieg leży! szok, musielismy wypożyczyć narty bo nie szykowaliśmy sie kompletnie na takie rzeczy i jeden dzien na narty tam poświeciliśmy abstrachując od tego ze ja nawet nie wiedziałam ze oni góry mają
ja to dziwna jestem bo mnie nawet odśnieżanie cieszy
u nas juz znowu zielono

Trzeba mieć fuksa, żeby na Cyprze na śnieg trafić
My w zeszłym roku w styczniu -lutym w Pieninach byliśmy na feriach i tylko część pobytu była ze śniegiem
Tu ma być ogród :) 09:30, 05 gru 2016

Do góry
AniMa napisał(a)
hihihi...albo jak "jelonek" na sanki siądzie i tez każe się powieść chociaż kawałek Moje już większe (13 i 9), to dają radę...tez mam radochę...i one...zwłaszcza jak mnie zwalą
Uwielbiam śnieżne zabawy: aniołki, bitwy na śnieżki...kiedyś jak byłam z metr mniejsza a śniegu metr więcej to były tunele i igla

I to wszystko Aniu mi bardzo do Ciebie pasuje
Człowiek, który ma w sobie taką radość dziecka, to szczęśliwy człowiek!
Ogród pod lasem 19:55, 03 gru 2016

Do góry
malgol napisał(a)
My wszystkie mlode zresztą ponoć w ogóle życie zaczyna się po 40-tce
Ja nie narzekam

Gosia, coś w tym jest Nie chciałabym wrócić do czasów 20-tki, brrr.

Rytla napisał(a)
Urso, młoda, młoda, ale mozesz być jeszcze młodsza, ot tak za 9 mies.

Ooooo nie haha Fabryka zamknięta! Ty wyrabiasz normę za nas wszystkie tu chyba

lindsay80 napisał(a)
Ja byłam dziś na miejskim kiermasz świątecznym ale bida, tym razem nic bym dla siebie nie wybrała.

Edyta, no właśnie ja też jakoś ostatnio nic dla siebie nie widzę... Wykorzystam część moich starych gadżetów, część dorobię sama - dziś jednak domówiłam koralików, tylko jeszcze lampki muszę sprawdzić.

A tak poza tym to powiem Wam dziewczęta oficjalnie, że ja dziewczyna z miasta, była mieszkanka centrum, totalnie zwieśniaczałam. Jestem tak padnięta po tej wyprawie do miasta, że głowa mała.
Ogród pod lasem 19:15, 03 gru 2016

Do góry
Ja byłam dziś na miejskim kiermasz świątecznym ale bida, tym razem nic bym dla siebie nie wybrała.
Typografia ogrodu 17:39, 03 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)

Oczywiście, że rodzina najważniejsza, ale i ten klimat dekoracji na pewno umili czas świąt.

Amarylisy masz cudne, jak kupowałaś to już było widać, że będą 2 lub 3 pędy?

A i dzięki Tobie już wiem co to za drzewo z malutkimi szyszkami, mam też jego gałęzie.

Dziś wracając ze sklepu wypatrzyłam jemiołę, dwa dni temu wiało u nas mocno i połamało trochę gałęzi, oczywiście musiała być moja - jeszcze takiej gigantycznej nigdy nie miałam

A dekoracje już zaczęłyśmy robić, na razie choinki z katalogów, bo moja córa się wkręciła i koleżanki chce obdarować, więc składamy te kartki do znudzenia

Gdy amerylis kupiłam była gola cebula. Bez liści i pędów.stoją już chyba trzy tygodnie.teraz zaczyna pękać pąk. Iloscnpedow to traf. Białe były tylko cztery więc dużego wyboru nie było
Też masz olsze.no widzisz.ja przynajmniej się dendrologiczne doksztalcilam a też tak sypie Ci nasionami.
Mija córka za to dziś szyła sobie torebkę...i muszę przyznać że ja mając 5,5 roku chyba nie miałam takich umiejętności
Typografia ogrodu 17:18, 03 gru 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Edyto niezmiernie to miłe co piszesz.każdy lubi słyszeć takie słowa.ale odsłon pięknych dekoracji na forum będzie jeszcze wiele.sama na nie czekam.i wiem że i Ty polubilas te zabawę więc i na Ciebie czekam z niecierpliwością a święta ważna że z moją rodziną

Oczywiście, że rodzina najważniejsza, ale i ten klimat dekoracji na pewno umili czas świąt.

Amarylisy masz cudne, jak kupowałaś to już było widać, że będą 2 lub 3 pędy?

A i dzięki Tobie już wiem co to za drzewo z malutkimi szyszkami, mam też jego gałęzie.

Dziś wracając ze sklepu wypatrzyłam jemiołę, dwa dni temu wiało u nas mocno i połamało trochę gałęzi, oczywiście musiała być moja - jeszcze takiej gigantycznej nigdy nie miałam

A dekoracje już zaczęłyśmy robić, na razie choinki z katalogów, bo moja córa się wkręciła i koleżanki chce obdarować, więc składamy te kartki do znudzenia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies