Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole

AgataP 09:08, 05 gru 2016

Zazdroszczę energii, u mnie słabo z przystrajaniem domu no ale jak wciąż bałagan od robót wykończeniowych poddasza to nawet mi się nie chce. Nie będzie tego uroku, może w przyszłym już będzie lepiej
A najbardziej zazdroszczę spotkania, choć szybkiego i w biegu to jednak spotkanie....
lindsay80 09:46, 05 gru 2016

Taka ilość roboty odwalona, podziwiam Aniu!
Pokaże jeszcze zawartość tej torby
Kotuś cudny.
AniMa 10:20, 05 gru 2016

Asiu - eukaliptus Polinka kupiła...Ja gipsówkę

Janko - Kocur i Pancia dziękują Oj tuczy się słodziaka

Jolu - wiesz jaki kamień z serca spadł jak te porządki zaliczone??? A kurz u mnie już na następny dzień siada....dobrze, że pajęczyny już nie wiszą
Kot nawet pomagał w zwalczaniu producentów - pająków. Pokazałam mu jednego, upolował i ...zjadł
lojalna_ 10:35, 05 gru 2016

Haha szybko się uczy kotek. Mnie męczy ze jeszcze tyle mam roboty ale nie będę demonizowac i w tygodniu po trochę do soboty się wyrobie )
AniMa 11:33, 05 gru 2016

Agatko masz rację - fajnie było się spotkać i razem pobiegać Szkoda, że nie miałyśmy czasu by spokojnie przy kawce usiąść - ale wtedy to pewnie z 2 godzinki by jeszcze zeszło

Edi pokaże już na stroikach. W torbie były: "taśma" i gałązki z kryształkami, 2 szklanek bombki serduszka dla moich dziewczyn (co roku im kupują, aby miały na swoje choinki), i gałązki sztucznych storczyków i gwiazdy betelejmskiej(na stroiki na cmentarz).
Szukałam dużych donic na zamiokulkasy, ale nic nie znalazałam odpowiedniego...
AniMa 11:37, 05 gru 2016

Nic nie mówie, ale jeszcze przez te wichury miałam wszystkie serby pokrzywione i musiałam je prostować....Ziemia bbb mokra a w dodatku zmrożona...Ale sie utuptałam....Mam nadzieję, że serby tego nie odchorują....

Natomiast mam zmartwienie, bo wszystkie WSZYSTKIE posadzone thuje z lekka zbrązowiały. Posadzone w "Toszkowej" mieszance, podlewane....potem mokro cały czas od deszczu i takie coś....Boję sie, że na wiosnę beą do wykopania....Czy ktoś z Was tak miał???
AniMa 11:40, 05 gru 2016

Jolu ja w tym tygodniu do kina chce iść, więc musiałam się starać przez weekend
lindsay80 13:06, 05 gru 2016

AniMa napisał(a)
Nic nie mówie, ale jeszcze przez te wichury miałam wszystkie serby pokrzywione i musiałam je prostować....Ziemia bbb mokra a w dodatku zmrożona...Ale sie utuptałam....Mam nadzieję, że serby tego nie odchorują....

Natomiast mam zmartwienie, bo wszystkie WSZYSTKIE posadzone thuje z lekka zbrązowiały. Posadzone w "Toszkowej" mieszance, podlewane....potem mokro cały czas od deszczu i takie coś....Boję sie, że na wiosnę beą do wykopania....Czy ktoś z Was tak miał???

Ja miałam taką przygodę z serbami.
W kwietniu sadzone, a w środku lipca wichura je położyła - poprawiłam, ugniotłam ziemię, dodałam trochę dodatkowo ziemi i wszystkie dalej rosły jakby nigdy nic.
Miejmy nadzieję, że z Twoimi też tak będzie.

Generalnie tuje trochę na zimę rudzieją, pokaż fotki może nic im nie jest.
AniMa 13:48, 05 gru 2016

To mnie pocieszyłaś odnośnie serbów... Jak będzie w miarę jasno jak wrócę do domu, to robię zdjęcia thujom
Basilikum 13:54, 05 gru 2016

ale fajne zakupy, zazdraszczam Wam troche txch spotkani. Na gieldzie jeszcze nigdy nie bylam.
Pracus jestes ja jeszcze duzo porzadkow mam przed soba a czasu jakos malo