Odpoczywamy dalej Śniegu po kolana a na szlaku podobnie jak u Was na stoku. Lód i śnieg...
Dałaś radę po Sylwestrze zmobilizować rodzinkę na wyjazd? Dziewczyny też jeżdzą na nartach?
W Cz.G. byliśmy o 9 rano i już był niezły ruch. Pewnie jeszcze byliście we Wrocku? Sylwestra spędziliśmy przy góralskim ognisku z kiełbaskami i ciepłymi napitkami-niezapomniane przeżycie. Jutro wrzucę zdjęcia ze Śnieżnika-to dopiero śnieżna kraina a ilu narciarzy skiturowych!
Szkoda ze sie nie zatrzymałaś. Oj tak Apartemnety CZG przeżywały oblężenie tylko gastronomia nie dała rady.... Patrzyłam sie na ogniska i kiełbaski (ludzie przynieśli swoj prowiant) i się śliniłam....
Taki pustki na stoku to tylko dzisiaj wczoraj przejeżdzaliśmy przez Czarną G.i stwierdziliśmy, że ludzi jak na Krupówkach
Wszystkiego dobrego Madżen w Nowym Roku!
Pamiętam jak w pierwszym roku po zalogowaniu broniłaś iglaków na schodowej rabacie Zobacz jaki fajny efekt osiągnęłaś Brawo Mirelka! Kawał dobrej roboty w tym roku wykonaliście
Cofnęłam się kilka stron do tyłu i nie boisz się, że róże w tych donicach co ostatnio opatulałaś nie złapią grzyba? Nie mam kompletnie wiedzy o różach ale nie będzie im przeszkadzało, że nie mają przewiewu?
O muszę zapisać sobie trawkę bob też zaczynam myśleć nad miejscem z brzozami w roki głownej.
Aguś, wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Teraz doczytałam prośbę Niestety nic nie doradzę Nawet próbowałam sobie przypomnieć jakie trawy mają dziewczyny pod brzozami ale większość ma nawadnianie...
Chyba trzeba szukać sucholubnych traw Miskanty i carexy na pewno odpadają.
Jak dobrze pamiętam to Ola pisała, że molinie w poprzednim sezonie podlewała tylko kilka razy.
hej Luki no więc widywałam Cię tu i tam, i chyba Polinka mnie do Ciebie zwabiła piękne dekoracje, bardzo gustowne! Jestem pod ogromnym wrażeniem dlatego też bardzo jestem ciekawa ogrodu pozwiedzam z ogromną przyjemnością w ramach wolnego czasu pozdrawiam noworocznie
Dzięki Polinko! Czego chcieć więcej? Chyba mniej nasiadówek przy stołach. Marzą mi się Święta na wyjeździe, ale to trudny temat ze względu na rodziców.
to i Tynie Poli źle zrozumiałaś miałam na myśli Twoje ostrzeżenia Na temat rdzy. A nie ogólny stosunek do trzcinnika.
Miskanty odpadają.to ma być dzikie,naturalne,krajowe.miskanty zbyt egzotyczne na tą są.