Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:16, 26 gru 2013

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Zaglądam jeszcze bo wiatrzysko spać nie daje. Lubię jak wieje ale ten troszkę przesadzaW górach śnieg zbiera do reszty. mam nadzieję że wam nasypie trochę w tej Białce Dobranoc bo Emuś woła

Ciociu.. w Białce i tak sie nastawiam na moczenie dooopci w termach.... bo trasy płaskie, ludzi dużo... i są to 2 rzeczy któych nie lubię na nartach.... jadę towarzysko No i wreszcie nie jako kierowca.. dzięki Renacie.... już zęby ostrzę na te cytrynówki
U nas wieje, ale wyszłam zrobić przegląd ogrodu.. wczoraj też mi sie nie chciało...

Ogród o tej porze saute ..

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:12, 26 gru 2013

Do góry
Sebek napisał(a)
Aniu - piękna choinka Niby sztuczna, ale za to jaki idealny stożek

Choinka mały jarmark, a ściana wielki jarmark.. ale tak jak bombki mogą mieć wartość sentymentalną, tak i te obrazki maja taka wartość. I sentymenty stoją wyżej niż dobry gust ... i czym jestem starsza, tym bardziej sentymentalna.. Ile razy już je wyrzucałam .. i wieszam z powrotem
Te obrazki malował mój tato i .. ja. Wyszłam za maż i przestałam malować, niewiele moich prac sie zostało.. wartość estetyczna żadna, ale sentymentalna wielka
Ogrodnik Mimo Woli cd 11:07, 26 gru 2013

Do góry
Margarete napisał(a)
Świetna ta twoja choinka, taka elegancka, moja jest bardziej "jarmarczna".

Zima wiosenna w twoim ogrodzie Aniu jest śliczna, u mnie podobnie tylko jeszcze gorzej....tzn. bardziej wiosennie, dzisiaj wczesnym popołudniem, termometr zewnętrzny pokazywał +11 stopni C
Juz wszystkie chyba krokusy wyszły z ziemi, teraz wiem gdzie sadziłam je bo od października mi sie zapomniało które to miejsca były...........teraz juz wiem
Jeszcze żaden nie zakwitł jak ten u Gierczusi ale jak taka pogoda sie utrzyma to kto wie..........

Miłego dalszego świętowania !

Też jarmarczna.. ale taka ma być Muszę jeszcze synusia poprosić by odszukał w piwnicy stare bombki.. takie co to maja lat prawie tyle co ja , a niektóre więcej...
BO jak ma sie obejść bez takich aniołków..

Ogrodnik Mimo Woli cd 11:04, 26 gru 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Przyjade ......................................ale wiosną. Miłego dnia. Pozdrów wszystkich.

Innej opcji nie ma
Pozdrowię

I za dnia... sztuczna.. to fakt, ale nie żałuję zakupu... przynajmniej kształtna I sie nie sypie.. i mogę wcześniej ubrać, później rozebrać i dłużej sie cieszyć Dobrze, że ubrałam ...
I chociaż temat świateczny sie znudził.. to wstawię jeszcze raz.. a co!!

Dla odmiany czas na zmiany... 10:58, 26 gru 2013

Do góry
i jeszcze w klimacie zimowym

pozdrawiam i lecę na kominki

zapomniałam dodać, że to zima 2012
Dla odmiany czas na zmiany... 10:56, 26 gru 2013

Do góry
pokażę jeszcze moje osobliwe (jak mawia mój M) dekoracje

i już czekam na wiosnę

Dla odmiany czas na zmiany... 10:49, 26 gru 2013

Do góry
pochwalę się najcudowniejszym prezentem jaki dostałam...a do tego w fajnym "dziewczyńskim "kolorze

Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 10:31, 26 gru 2013

Do góry
Mój stroik przy Waszych cudach bardzo skromy, ale mój
Połowa działki - czyli mam powoli dość 10:16, 26 gru 2013

Do góry
Dzięki Aniu Małgosiu pisałam i coś nacisnęłam i mi uciekło i w miedzyczasie wpadłyście do mnie Fajnie .Właśnie pisałam że jutro idę robić kanciki zdłuż płotu bo są za wązkie jak zrobię teraz to wiosną jak znalazł.

O właśnie tutaj tu z brzegu to jak Cie mogę ale dalei to takie chude mi wyszły więc dokopie rabatce szpadelkiem do kancików .Zapisuję dla potomnych bo za kilka lat sama nie uwierzę ha ha Pozadrówka jeszcze Swiąteczne
Dwa ogrody 10:03, 26 gru 2013

Do góry
Jeszcze troszkę zdjęć, póki święta trwają:

"Zmrożony" wianek, jak napisała Dzidka wisi nad innym mroźnym stroikiem

I inny stroik, nitka z kleju usunięta

a ten nieco ocieplony światłem

Rośliny akwariowe 08:51, 26 gru 2013

Do góry
Na zdjęciach widać, jak bardzo zarosło
Pistię oddam chętnie - piszcie na priv

Do oddania:
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 08:50, 26 gru 2013

Do góry
Zrobiłam fotki świąteczne, jeszcze przed Wigilią - najlepszego dla wszystkich!!!

Postawić trawkę nad i... 08:45, 26 gru 2013

Do góry
...i jeszcze raz choinka....nie do końca taka jaką chciałam ale ujdzie jak na ten rok...

Postawić trawkę nad i... 08:43, 26 gru 2013

Do góry
...bardzo ciekawa szopka na naszym rynku w Rybniku - cała zrobiona ze słomy....ale bardzo dużo było ludzi i wszyscy robili zdjęcia...

Postawić trawkę nad i... 08:41, 26 gru 2013

Do góry
...pochwalę się dzisiaj moim prezentem gwiazdkowym...wczorajszy dzień spędziłam na nauce obsługi ale z tego co widzę to jeszcze wiele zdjęć przede mną żeby dojść do jako takiego poziomu ...oj wiele...na razie moje pierwsze zdjęcia wyglądają tak....

...modelka była bardzo cierpliwa...

...potem rzeczy martwe...

...spacer też wykorzystałam na naukę...

Oleander 07:54, 26 gru 2013

Do góry
Mój piękny oleander umiera z dnia na dzień jest coraz gorzej, może ktoś zna sposób na uratowanie go to zdjęcie pojedynczego listka, który jako jedyny pozostał z ogromnej ilości liści, które latem cieszyły nasze oczy a tak wygląda w całości ((
Ogród - Niekończąca się Opowieść 07:32, 26 gru 2013

Do góry
a tu dom z drugiej strony niestety tę lipę też musieliśmy ściąć, tak że ogród został łysiutki , ale drzewa już wsadzone efekt murowany za ...uuuuuuu....sporo latek
Ogród - Niekończąca się Opowieść 07:25, 26 gru 2013

Do góry
efekty prac ziemnych
Ogród - Niekończąca się Opowieść 07:22, 26 gru 2013

Do góry

a tak nam się woda zbierała przy wale,
Mamy glinę, a miejscami pod nią warstwę iłową i niestety woda trudno sie filtruje wiec jak juz wcześniej pokazywałam i teraz stosunki wodne są w miarę zachowane
W umie to nawet malowniczo w zimie wyglądało i dzieciaki miały frajdę hehe, ptali też miały raj z bajorka, ale jak to wysychało to już nie była tak ładnie
Ogród - Niekończąca się Opowieść 07:10, 26 gru 2013

Do góry
sorki że tak skaczę ale znalazłam jeszcze zdjęcie z powodzi
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies