Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Pszczelarnia 08:16, 18 gru 2013

Do góry

Testowe dodawanie zdjęć 08:10, 18 gru 2013

Do góry
Dwa ogrody 00:35, 18 gru 2013

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Aniu, jak miło, że zaglądasz, cieszę się, że pokazałam coś, czego nie było...

Kosz nad kuchnię, został mi jeszcze stroik na stół, mam kupione dwie doniczki czerwonej gaulterii( nie wiem, czy dobrze pamiętam nazwę), spodobała mi się w ubiegłym roku biała pokazywana przez Danusię, kupiłam do doniczki na zewnątrz, oczywiście zmarzły, teraz będą w kuchni:

Czas na ozdoby do dużego pokoju/salonu:

Bardzo ładne ozdoby świąteczne, a w szczególności ten wianek mi się podoba i girlanda zbierasz wazy? pozdrawiam
Cały rok w ogrodzie 23:54, 17 gru 2013

Do góry
Gabrielo, Danusiu, witam w moim wątku, w ramach odrabiania zaległości wklejam kilka zdjęć z minionego lata

ogrodoweimpresjejolki 23:43, 17 gru 2013

Do góry
jotka napisał(a)

Zbyszku, piernik ma orzechy i tu i tu Rodzynek moja rodzina nie lubi, ale orzechy i owszem. A takie pieczone w cieście są wspaniałe

Dzisiejsze słoneczko pięknie oświetla parapetowe kwiatki

Jolu moje storczyki nareszcie też ruszyły ale zakwitł na razie taki sam jak u Ciebie na resztę czekam pozdrawiam
Ogród u stóp klasztoru 23:21, 17 gru 2013

Do góry
Witam moi drodzy po długiej przerwie .czas niestety nie jest dla mnie ostatnio łaskawy, ale mam nadzieję ,że w styczniu będę miała okazję nadrobić zaległości na ogrodowisku.
Teraz u mnie już prawdziwa przedświąteczna gorączka .
gotuję , sprzątam a w przerwach ,kiedy chcę odpocząć plotę wianki z lepszym i gorszym skutkiem . jednak cieszą mnie , bo to moja praca a ta daje największą satysfakcję .
w tym roku postawiłam na minimalizm .....co do ilości ozdób , ale wielkość wianka na drzwi samą mnie przeraziła

Tu odpoczywam 23:15, 17 gru 2013

Do góry
Natury, nie da się podrobić, bo jest doskonała. Fajnie, że to zauważyłaś i uwieczniłaś. Szkoda że to ulotne piękno takie ulotne.

Moja działka. 23:11, 17 gru 2013

Do góry
boguslawa_madejska napisał(a)

Tak to jest moja Anabelka niezawodna ,kwitnie co roku a w tym roku miała wyjątkowe kwiaty
Dałam fotki ale trudno znależc,więc wstawie

Bogusiu, Anabelka cudowna. Mam, ale małą. Mam nadzieję, że będzie taka ładna jak twoja. Jednak hortensje są piękne. Pozdrówka.
Wilcza Góra 23:02, 17 gru 2013

Do góry
co kwiat poinsecji ma w środeczku ? zaglądałam
tak właśnie musi być !!!

Wilcza Góra 23:02, 17 gru 2013

Do góry
Dziewczyny Maliny
dziękuję za odwiedziny

dziś "udomowiłam" nasze poinsecje giganty - dla mnie "gwiazdy betlejemskie" i już ...
cała historia na blogu...
a poniżej tylko zdjęcia, bo już dzisiaj padam ...

Piaskownia na zakręcie 22:56, 17 gru 2013

Do góry

A ja chcę do raju!!!!!! Takiego raju. Cuuuudownie.
Mój ogród 22:53, 17 gru 2013

Do góry
Ewo, po śniegu śladu już nie ma, ale miejmy nadzieję że będziemy mieli jeszcze w tej zimy malowniczą, śnieżną zimę. Na święta to raczej trzeba się przygotować że śniegu nie będzie.
Dziewczyny mnie dopadła grypa, dzisiaj byłam u lekarza ale już jest trochę lepiej. Mam nadzieję że się wykuruję, bo kto to wszystko przygotuję?

A dzisiaj wspominki letnie. Mnie najbardziej w tym roku zaskoczyły te białe lilie. Właściwie to już o nich zapomniałam, bo wsadziłam dwa lata temu, i wyszły jakieś marne badylki, a tu proszę, nie dosyć że wyrosły wielkie to jeszcze pięknie kwitły. Pysznogłówki w tym roku też wybujały - a to jes na to dowód.
Liliw mają tylko jedną wadę, nie pachną. Mam nadzieję, że tego lata też mnie zadziwią swoimi pięknymi kwiatami.

Motylki, motylki, kocham te delikatne kolorowe stworzonka.

A teraz zupełnie z innej beczki.. Dziewczyny jestem pełna pokory do swoich dokonań fotograficzny i żeby robić naprawdę udane fotki muszę jeszcze sporo się nauczyć. Zostały jeszcze jedne zajęcia na tym kursie na które czekam. Będzie to obróbka komputerowa zdjęć. Zajęcia mamy dopiero 25 stycznia. Na razie radzę sobie sama, ale mam nadzieję się podszkolić w tej niełatwej dla mnie dziedzinie.
Bo taka jest prawda, że dzisiaj zdjęć bez obróbki nie ma. Zdjęcie z aparatu to jest półprodukt, resztę musimy sami zrobić, a to dla mnie wcale nie jest łatwe.
A to fotki robione w naprawdę pochmurny mglisty dzień nad Wisłą.

A tu już zdjęcia nie nad Wisłę. Ta dziewczyna była za naszą modelkę.

Ogród Sylwii od początku cz.II 22:48, 17 gru 2013

Do góry
Syla napisał(a)
dwa dla koleżanek .... jeden dla mnie ......

Sylwia aleś Ty zdolna, bardzo ladne wianuszki
Ogród Sylwii od początku cz.II 22:42, 17 gru 2013

Do góry
Syla napisał(a)

Syla ale cudne wianki ,podsunęłaś mi pomysł na wianek do pokoju córki ,myślałam o turkusowo białych kolorach,ale te czarne są bardzo ładne i pasują do jej koloru ścian ,zrobnie podobne pozdrawiam
Ogród cioci 22:38, 17 gru 2013

Do góry
Siostruniu, zadziwiasz mnie

Jak u Ciebie klimatycznie buziaczki
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:37, 17 gru 2013

Do góry
bogumila_bienko napisał(a)
...farbowane...niefarbowane...wszystkie są piękne..

Masz rację Bogusiu
Cztery łapki - zwierzęta domowe 22:35, 17 gru 2013

Do góry
Witam.
I ja chcę przedstawić nasze zwierzątka

Królik PUSZEK

Psinka PUSIA

Mała CIAPKA

Kotki MISIA i MRUCZEK

Ogród cioci 22:35, 17 gru 2013

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ktoś pisał o choince powieszonej do góry nogami Ja znalazłam taką w moim archiwum Syn wtedy zażyczył sobie taką To 2006 rok.

Fajnie wpasowana w trójkąt wnętrza ze skosami, ślicznie, praktycznie i przestrzennie
Kwiatowy ogródek Monteverde 22:32, 17 gru 2013

Do góry
SaraDaria napisał(a)
Kochana ja za darmo Ci chętnie ją podaruję. Ale oczywiście też chętnie przygarnę jakąś malusią sadzonkę jakieś roślinki. Właśnie to mnie 'rajcuje' najbardziej jak z jakiegoś maleństwa potrafię wyhodować dorodny okaz rośliny.
Spokojnej nocy

No to się bardzo cieszę na ta wymianę, spokojnej nocy Agnieszko
Ogród Sylwii od początku cz.II 22:32, 17 gru 2013

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies