Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Liliowo i kolorowo:)

Liliowo i kolorowo:)

danuta_szwajcer 19:38, 09 lut 2014

Agania napisał(a)
Danusiu, moc życzeń i spełnienia marzeń ogrodowych i nie tylko, ja zakręcona gorczycowo spóźnialska Agania
majowym kwiatkiem z nad mojego oka

buziak

Bardzo Dziekuje, a majowy kwiatek cudny i z takimi kropelkami:
Milka 15:11, 10 lut 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Irenko mnie sie udało wyrwac do nich pierwszy raz jak tam zamieszkali, piekna okolica, cisza, spokoj no i czyste powietrze nie takie jak u mnie Teraz po powrocie wszystko mnie u mnie denerwuje. Tydzien tak szybko przeleciał nacieszylam sie wnusia, opiekowałam sie synowa no i wrocilam ale mam w planie pojechac w marcu wiec Irenko napewno sie odezwe moze i sadzonki bedzie mozna juz wykopac U nas juz wiosna na calego Oby tak juz zostalo

Wybaczam
Najważniejsze, że wszystko sie udało
W marcu na 100% wykopię
Fajna ta wiosna, tak od razu nas rozpieszcza
eugenia_stef... 15:29, 10 lut 2014

danuta_szwajcer napisał(a)

Witaj Miło, ze zajrzałas do mnie To, ze tak na niebiesko to od gleby zalezy bo rózowe jak posadziłam to sie przebarwiały Mam kilka ogrodowych ale w tym roku po tych silnych mrozach to martwie sie, czy za bardzo ich nie wymroziło. U nas nic sniegu nie było. Podlewam je rowniez nawozem do hortensji a zobacz sobie wątek Anabell jakie ona ma cudne hortensje i i dobre rady, polecam Pozdrawiam serdecznie

No to Ci zazdroszczę tej ziemi ja robię wszystko żeby je zabarwić często z marnym skutkiem mam posadzone do ziemi specjalnie do hortensji używam nawozów zabarwiających na niebieski nawet udało mi się kupić ałun i podlewałam je niebieskie są tylko w pierwszym roku jak kupię a potem już tak ładnie się nie wybarwiają
Agnieszka_B 20:34, 10 lut 2014

Nadrabiam zaległości , dołaczam do życzeń i pozdrawiam baaaardzoooo !
FrancoPolo 09:08, 11 lut 2014

Witam. Odwiedziłem po sąsiedzku Twój "Liliowy" ogród .Widać że lilie są twoją pasją. Ogród ładny ,zadbany i ciekawy. Gratuluję i życzę powodzenia w dalszej twórczej pracy. Pozdrawiam.
AgnieszkaW 09:16, 11 lut 2014

Danusiu, u Ciebie już chyba wiosennie? Dołączam się do życzeń Ciepło pozdrawiam
Celina 17:55, 11 lut 2014

Witaj Danusiu Musze nadgonić ,ale życzonka oczywiście składam
Marta7 18:59, 11 lut 2014

Danusia ja również dołączam się do wszystkich życzeń-oby Ci się spęłniły -jak najszybciej i trwały w swojej mocy przez wiele lat
Pozdrawiam serdecznie i ciekawa jestem jak Ci poszły zakupy przez internet
EPODLAS 18:38, 12 lut 2014

Danusiu, jak tam nastrój przedwiosenny. U mnie cały czas prawie wiosna. Aż boję się myśleć, oby nie przyszedł mróz, bo śniegu już nie ma. Za dwa tygodnie jadę na działkę. Mam nadzieję że wszystko będzie ok.
mira 18:53, 12 lut 2014

przegapiłam jakąś uroczystość - ale jeszcze czas coby przesłać serdeczności i moc życzeń zdrowia