Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Kamienne płyty łamane 13:31, 22 paź 2013

Do góry
Maleńki placyk przy studni wyłożony kamieniami.
Moja bajka 13:27, 22 paź 2013

Do góry
Mały wielki Pomocnik (ma własne sposoby na grabienie )
A gdy pomaganie zrobiło się nudne...
Ogródek Agam 13:09, 22 paź 2013

Do góry
Wracam na forum z prośbą o pomoc w wymyśleniu kształtu rabaty frontowej. Sama nie dam rady.

Cały czas chodzi mi po głowie coś takiego, ale nie jestem pewna.

Kulki bukszpanowe muszę przesadzić, rh też nie wyglądają najładniej. Nie wiem co posadzić na rabacie przed oknem i jak to ustawić aby wyglądało to jakoś z tym paskudnym prostym chodnikiem.
Za wszystkie podpowiedzi bardzo dziękuję.

Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 13:03, 22 paź 2013

Do góry
ogród zachwaszczony, trawa do koszenia.... nie ma nic specjalnego do pokazania

Mój chaos leśny, czyli pomoc potrzebna 12:58, 22 paź 2013

Do góry
Nati Na razie wpadłam w depresję i nie wiem, co robić Np. przed domem, o tu:

wymarzyłam sobie kiedyś taką rabatę: http://www.zielonyogrodek.pl/images/media2/1882Schowek-4.jpg ale za nic nie jestem w stanie zrobić czegoś podobnego... Wyszedł mi miszmasz totalny. Danusia zrobiła mi fajny projekt tego miejsca, tylko nie ma w nim różanecznika, którego bardzo bym chciała zostawić gdzie już rośnie, no i są tam cyprysiki, które na bank mi przemarzną (wszystkim w okolicy przemarzają). I podobno moje wymarzone jałowce za parę lat będą brzydkie i do wywalenia... Teraz będę przemyśliwać i bić się z myślami, co mi pewnie zajmie z pół roku jak nie więcej...

No to się wyżaliłam
Zagospodarowanie działki 12:57, 22 paź 2013

Do góry
Mały projekt jak to miało by wyglądać:

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 12:49, 22 paź 2013

Do góry
Pędziwiatr z Ciebie jak orient express! Gratki !

Radość dla oczu, pokarm dla duszy 12:45, 22 paź 2013

Do góry
zdjęcie od edytki fajnie obrazuje widok małego miejsca do obsadzenia obecnie jest tam wszystko planowo ma być duża lime light kulki z bukszpanu i lime marmalade na obwódkę ale pomyslałm że jest to pierwsze miejsce przed domem które powinno przyciągać wzrok np. duży świerk brewera chociaż on po latach będzie chyba za duży albo zimozielone drzewko jakieś ciekawe bo tymi charakteryzuje się mój ogródek , bonsai duży byłby fajny ale nie doczekam się go zanimurośnie a na gotowy mnie nie stać albo ciekawe liściaste pomóżcie bo szukam zmian chyba że limki tutaj będą super
eda napisał(a)
drewno drewno dodaje uroku
Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka 12:43, 22 paź 2013

Do góry
Kolejna setka stron za tobą......!!!! Ale lecisz z tym wątkiem !
Gratuluje i pozdrawiam z tej olazji ! Trawiasto........

Rododendronowy ogród II. 12:35, 22 paź 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Reniu tak na szybko znalazłam takie zdjęcie , jest z tego roku z pierwszego dnia wiosny czyli 21 marca.

O!!! zdjęcie czarnobiałe kolorowego ogrodu
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:31, 22 paź 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

Dostałam taka sama rozplenicę jak twoja , w prezencie, musze ja szybciutko posadzic tyle ze koncepcji mi brak gdzie... jest duża więc na rabacie nie dam rady, musze chyab gdzies jakoś solo ja umiescić.
Ale cieszę sie bardzo - jak dziecko.. .marzyłam o takiej !
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 12:28, 22 paź 2013

Do góry
Margarete
Dziękuję za piękny komentarz, w szczególności za pieski. Co do Figo (ten mały brązowy z długimi uszami) to jest to Posokowiec Bawarski, strasznie fajny i przymilny ale generalnie rasa trudna do ułożenia - zresztą jak każda rasa myśliwska.
Różyczki piękne i podobne to naszych - też posadzonych w zeszłym roku.

A tu jeszcze trochę żółtych.

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:23, 22 paź 2013

Do góry
Margarete napisał(a)
Imieninowo cie pozdrawiam Irenko, zdrówka przede wszystkim życze ale i realizacji marzeń....to ważne żeby miec marzenia i je realizować...

Małgosiu, cudo róża, wielkie dzięki
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:13, 22 paź 2013

Do góry
Imieninowo cie pozdrawiam Irenko, zdrówka przede wszystkim życze ale i realizacji marzeń....to ważne żeby miec marzenia i je realizować...

Jurajski Ogród 12:07, 22 paź 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
Dziękuję za gratki i miłe wpisy, dla Was fotka (tylko niestety z kosiarką w tle, ale co tam, przecież to atrybut ogrodnika, no nie?)

Jest co kosić! Ciekawe, czy to już ostatnie koszenie w tym sezonie? Jednak trawa rośnie teraz bardzo wolniutko.
W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 12:04, 22 paź 2013

Do góry
W popołudniowych, jeszcze wrześniowych, promieniach słońca:

Jurajski Ogród 12:03, 22 paź 2013

Do góry
Przegapiłam 3- setke u ciebie, składam gratulacje Agnieszko i czekam na kolejne 3 setki takich cudnych widoków !
Pozdrawiam jesiennie !

W przyszłości? Domek zatopiony w zieleni.... 12:01, 22 paź 2013

Do góry
Bardzo mi miło, że właścicielka tak pięknego ogrodu do mnie zajrzała Gratuluję tego, że będziesz babcią Aniu
Dziękuję za cenne rady i proszę o więcej
Opuncja wylatuje ze skalniaka a akcji kurcze mi szkoda. Ale jak stwierdzę, że jest ohydna i nie warta by ją mieć - wyrzucam.
Twoja katalpa jest boska. Aż mi się nie chce wierzyć, że moje takie będą. Naprawdę będą?
Specjalnie dla Ciebie piaskownica jeszcze raz. Projekcik, kolor, fotka na fladze mojego autorstwa a wykonanie Męża. Co prawda miesiąc musiałam Go namawiać, żeby „się wziął za nią” ale z efektów jest sam zadowolony i jaki dumny

Kondziowy Ogród :) 12:00, 22 paź 2013

Do góry
asc napisał(a)
Zdrówka życzę.. i na pewno nie ode mnie przelazła zaraza na Ciebie.. masz bliżej zasmarkanych

Za to dla poprawy może nie zdrowia a nastroju, aplikuję Ci 3 pigułki.... 3 pigułki z Twojego ogrodu ...

Do stosowania od zaraz.....

Ania, jam zdrowa ale też chcę takie pigułki.
Kondziu, opraw i powieś sobie.
Jurajski Ogród 11:55, 22 paź 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
na dobranoc

generalnie wolę psy niz koty i nigdzy kota żadnego nie miąłm, za to psy były u nas zawsze... ale ten twój kociak wymiata... jest boski ! I ujecie jest super !
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies