U mnie już nowocześnie chyba nigdy nie będzie, zmierzam do stylu "wioskowo-rustykalnego" - i fajnie. Jak się nie wie na co się zdecydować, to życie samo nam naznaczy drogę.
No może nie życie a zakupy ,
oto i one
Latarenki przed dom- są dwie.
Na zdjęciu widać dziurę w ścianie, którą zrobiłam moim laptopem zlatując ze schodów.
i krzesełko na taras - znajdzie w nim miejsce jakaś doniczusia ukwiecona
to, co już znacie - prawa strona od bramy (widok od strony domu, przedogródek)
i teraz dalej lewa strona od bramy
i widok "od płotu" na drugą stronę domu
Elu nie usuwaj na trwałe roślin ja zawsze twierdzę, że wyrzucić zawsze można później. Na wiosnę przytnij mocno tą thuję na niskim pieńku, zobaczysz jak nabierze wyglądu, a przy wrzosach na pewno będzie fajnym punktem odniesienia i nie będzie taka spłaszczona rabata.
Piękne widoki i z ogrodu i te chyba z okolicy - lubię takie jakby dzikie krajobrazy - piękne i tajemnicze
a mam pytanie do tej sesleri - mam zamiar posadzić kilka na moim skalniaku - długi niski i cieszy mnie że teraz fajnie wyglądają - mam stanowisko suche i słoneczne i chodzi mi o trawę niską przysadzistą żeby wyglądała stale ladnie a na wiosnę wymysliłam czosnki karatawskie i wrzosy - jak myślisz ta trawa będzie ok ?
Tego clematisa przekopywałam w czerwcu 2012r bardzo źle zniósł przeprowadzkę, ledwo przeżył, ale rósł na trasie nieszczęsnej kanalizacji i eksmisja była konieczna.
No to teraz pokazałaś mroczniejszą część Twojego ogrodu, ale bardzo piękną. Jaka tajemnica jest tu ukryta???bo aż czuć to ze zdjęć pewnie nie tylko ja to napiszę, ale więcej host tu musi być!!!! to będzie dla nich raj na ziemi i raj dla naszych oczu jak nam to będziesz pokazywać
super, bardzo ci dziękuję jakie równiuteńkie ) hi hi
z rysunkiem będzie problem, bo mało dokładna jestem, ale jest dobrze - zrobiłam zdjęcia reszty ogrodu! tylko z publikacją muszę się do 22 wstrzymać, bo to będą obrazki tylko dla ludzi o mocnych nerwach
Bogdzia... w cuda to ty nie wierz.. teraz to dopiero będę musiała sie zrobić na młodą.... stateczna będę w trumnie, ale i tu coś wymyślę
A jak podrośnie.. to np taki park linowy ....