Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 17:52, 10 gru 2013

Do góry

Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 17:52, 10 gru 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Aniu, w każdej fotce cos pięknego
Pogoda podobna do mojej, tyle ze śniegu u nas nie było, leje i ciepło, pozdrawiam prawie, jak wiosennie
Chmiel śliczny
Irenko tak jak jest teraz mogłoby zostać, temp. do -2 i troszkę śniegu
Pozdrawiam z przebłyskami słonka
Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... 17:47, 10 gru 2013

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
Chmiel na fotce bardzo ładny, lubię dodawać go do świeżych wianków, służy jako doskonały wypełniacz. Ale korzystam z niego dzięki uprzejmości koleżanki. Nie jest zbyt ekspansywny? Pozdrawiam.
...dość mocno się rozrasta, ale trzymam go w ryzach tak jak winobluszcze, obcinam pędy, gdy chcą wskoczyć na świerk lub iglaki, prowadzę tylko po siatce i w ograniczonej rozpiętości

pozdrawiam
Ogrodnik Mimo Woli cd 17:46, 10 gru 2013

Do góry
Małgosiu - na drzewie jest zawieszony hak z drutu, na który wieszamy tubę-karmnik... łatwo sie zdejmuje do nasypania ziarna.. wieszamy w gałęziach blisko pnia z powodu jastrzębi.. zawsze się o jakąś gałązkę opiera.. A tak wogle to nawet przy Ksawerym huśtanie ptakom nie przeszkadza Radzą sobie świetnie
Ten wisiał w totalnym zwisie i sie huśtał.. niestety drzewka nie ma bo wichura złamała..

Ogród ogrodniczki 17:46, 10 gru 2013

Do góry
Dziś odebrałam oprawione ryciny.
Nareszcie
Popatrzcie jak to wygląda.

Pozostała do odebrania i wprawienia tylko futryna.
Pani powiedziała że chyba w poniedziałek.
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 17:46, 10 gru 2013

Do góry
Fotki z niedzieli - było troszeńkę śniegu..

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 17:42, 10 gru 2013

Do góry
No toś z bieżących fotek
Ślady życia - ptasie i kocie ścieżki..

Moje Anioły

ogrodoweimpresjejolki 17:41, 10 gru 2013

Do góry
Jolu duzo pozdrówek dla Ciebie.

Dwa ogrody 17:21, 10 gru 2013

Do góry
paniprzyroda napisał(a)
W kuchni.

i koniec na dziś

bartek_luberda - szkoda folii, ja z niej zrezygnowałam już jakiś czas temu, bo za dużo zachodu. Teraz rozkładam małą na wiosnę, na krótko, aby ochronić rośliny przed przymrozkami. Pozdrawiam.

Prześlicznie stroisz dom
ogrodoweimpresjejolki 17:16, 10 gru 2013

Do góry
Jolu pozdrawiam, zaglądam, mam nadzieję, ze nie jest źle
zostawiam kolor, bo biel się zaczyna
Ogrodnik Mimo Woli cd 17:15, 10 gru 2013

Do góry
asc napisał(a)
U mnie był Mikołaj, taki co sobie sama zamówiłam.. wszyscy będą mieć z tego pożytek Solidne wykonanie, "szkło" nietłukące się, elementy metalowe, siatka z nierdzewki.... cud-miód-malina, ziarenka zabezpieczone przed wysypywaniem, wygodne siedziska, że nawet wróbelki dadzą radę
Piękny prezent

I ja zastanawiałam sie nad tego typu karmnikiem, dodatkowo, poza klasycznym który juz kupiłam, tylko mysle jak go powiesic na tym pałąku zeby sie nie bujał pod wpływem wiatru, ja nie mówie o wichurze tkiej jak ostatnio Ksawery ale o zykłych wiatrach, czy ty je umocujesz jakos bardzo sztywno czy majtają sie wte i wewte a ptakom to nie przeszkadza ?
Moje kwiaty i rośliny na działce 16:47, 10 gru 2013

Do góry
Bardzo podobają mi się hortensje doniczkowe. Postanowiłam kupić jedną w doniczce na targu. Wsadziłam do ziemi, a w czerwcu (bo wtedy najlepiej) jest rozmnażać hortensje małe poćwiartkowane łodygi oderwane od kwiatka i wsadziłam do pojemników by się ukorzweniły i puściły listki. W zeszłym roku miałam 7, a w tym 5 małych sadzonek

te są z tego roku i stoją w domu na parapecie
Ogrodnik Mimo Woli cd 16:09, 10 gru 2013

Do góry
U nas dziś cały dzień na minusie.. śnieg jeszcze leży, słonko też było, ale mrozik trzyma... wczoraj deszcz padał, dziś mróz.. ślizgawka wszędzie..

Na strychu demolka, al już wełną ocieplone trochę..

A ja z chłopakiem pracuję... chłopak trochę leży w tym bałaganie i roznosi mi wełnę mineralną po całym domu, a ja sie tylko drapię jakbym pchły miała) alb urzęduje u mnie pod biurkiem..

Działka prawie w Borach Tucholskich 16:03, 10 gru 2013

Do góry
Bogdzia mam nadzieję że jeszcze niejedna tęcza zalśni nad moja działką

Agata przygotowuję się do wiosennego strzelania - nic bardziej mnie nie wkurza jak mieć możliwości i nie umieć ich wykorzystać - a czy będę wykorzystywał to już inna sprawa
Ogrodnik Mimo Woli cd 15:39, 10 gru 2013

Do góry
A taki Mikołaj prezent mi dziś zrobił, chociaż nie zamawiałam.. ale nasłuchał sie co sie wyrabia na forum. i kupił.
Dziewczyny Podkarpackie, może jednak sie skrzykniemy i coś spróbujemy podziałać ?
W domu mam sajgon z powodu strychu, wiec odrobina dodatkowego bałaganu nie szkodzi Co Wy na to??

Ogrodnik Mimo Woli cd 15:33, 10 gru 2013

Do góry
U mnie był Mikołaj, taki co sobie sama zamówiłam.. wszyscy będą mieć z tego pożytek Solidne wykonanie, "szkło" nietłukące się, elementy metalowe, siatka z nierdzewki.... cud-miód-malina, ziarenka zabezpieczone przed wysypywaniem, wygodne siedziska, że nawet wróbelki dadzą radę
Piękny prezent

Pszczelarnia 15:13, 10 gru 2013

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)

Nie. Moje zeszyty kucharskie jeszcze nie zapisane. Ale sentymentem darzę te pisane ręką poprzedniej właścicielki domu. Przepisy sprawdzone na każdą okazję.

I - jak co roku - porcja makowców:

Twój przepiśnik to pierwsza klasa...jak mojej mamy i teściowej

No ale makowce - ale mi smaka narobiłaś....a ja w pracy jeszcze..
Ogród Zabaewy ... i nie tylko ... ;) 15:11, 10 gru 2013

Do góry

Miłego oglądania życzę
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 15:10, 10 gru 2013

Do góry
No właśnie Agnieszko
Ale tak sobie myślę, że jest fart, w końcu wszystko dobrze się kończy
Co do dekoracji, zakupiłam coś takiego, kamienne serca wyklejone lusterkami i chcę je na domku powiesić, letnim....myślę gdzie...mus przymiarki porobić fajnie słońce będzie się odbijać, bo nawet jak różne światła żarówek są, to różne odcienie w tych lusterkach

w świetle białym, ledowym....są duże i ciężkie

w ciepłym, tradycyjna żarówka
Rododendronowy ogród II. 15:03, 10 gru 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Aniu wszystko się zgadza a zebyś miała porównanie to wklejam również zdjęcie czeczotki.

jak czuprynka piękny ptaszek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies