Aniu , no masz racje . Jak Ty prosiłaś to wydawało mi sie że za dużo by ich było , a nastepnego dnia z braku kwiatków wkleiłam . To na przeprosiny dziś tylko dla Ciebie:
Tak, okrywamy i zamiatamy, grabimy ostatecznie trawniki. Robimy kopczyki na róże i okrywamy co mamy do okrycia.
Wnosimy rośliny tarasowe, my dziś dopiero schowaliśmy kordyliny australijskie.
Dokładnie .. jest ten mały problem, a bylinówka za świerkiem jest w kompozycji która mi leży i nie będę tej części ruszać..
Ale powiększając do kształtu rabaty zaproponowanego przez Magnolię.. jak wyrzucę irgi i róże.. to powinno się zmieścić ze 2 kamyki duże + 1 mniejszy...... i np takie berberyski... nawet bym nie kupowała tylko przesadziła te co mam, bo tam gdzie są jest im za ciemno.. i świerka też bym trochę mogła przesunąć.. o ile przeżyje przesadzanie jesienne.. Może sie okazać, że mam cały plac pusty
I byłoby coś takiego... wydawałoby się, że mam duży ogród... mam za mały ogród.. Wymiary w centymetrach
To są moje typy wiankowe pierwszy najfajniejszy, a potem zaraz te, ja mam krzew ostrokrzewu ale na wianek musiałabym wszystkie galązki mu obciąć, zrobię z igliwia