Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:41, 22 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
no ja też teraz dumam jak ścianę pomalować...ale zaciekawiłaś mnie tymi plastrami miodu.. ściana pomalowana przy użyciu takiego szablonu mogłaby być ciekawa prawda?

duża ścian to chyba jednak nie bo może być to męczące i przytłaczjące ale w sumie wszystko zalezy od kontekstu.
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 18:43, 22 lut 2017

Do góry
przeć do przodu..łatwo sie to piszę a ja mam wrażenie ze razem z ta zawieruchą porwało mi energie.. ja też potrzebuję jakies palmy w słońcu
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 14:03, 22 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
nawóz organiczny przynajmniej zostawiają

szkoda ze nieprzekompostowany
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 14:01, 22 lut 2017

Do góry
oo co kupiłaś? rozplenice tylko rozpoznaje
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:48, 22 lut 2017

Do góry
no ja też teraz dumam jak ścianę pomalować...ale zaciekawiłaś mnie tymi plastrami miodu.. ściana pomalowana przy użyciu takiego szablonu mogłaby być ciekawa prawda?
Cis - Taxus 13:41, 22 lut 2017

Do góry
ale moje cisy 30cm wys to chyba ptaki się nie zainteresują zależy mi na cięciu zagęszczającym tak aby utworzyć kostki max 70cm wys
Cis - Taxus 13:28, 22 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
ok, ok paniała

Jest jeszcze jeden ważny aspekt terminu cięcia - trzeba się wpasować w czas przed zakładaniem gniazd przez ptaki.
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 12:51, 22 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
a co wy wiedzieliście że oni tak mają??!!
powinni mieć rejestracje PSY
polemizowała bym
Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 09:42, 22 lut 2017

Do góry
nawóz organiczny przynajmniej zostawiają
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 09:37, 22 lut 2017

Do góry
a co wy wiedzieliście że oni tak mają??!!
powinni mieć rejestracje PSY
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 09:04, 22 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

ja kiedys mialam ciekawa stluczkę
jechalam sobie i nagle musialam zachamować bo mi wyjechał samochód,
bus jadący za mna nie wyrobił i uderzyli we mnie ale nie jakoś groźnie. stanelismy na zatoczce, wysiadamy. z busa wysypalo sie 4 chlopa..myślę sobie będą chcieli mnie urobić jak nic... ale kulturka bez problemowo...
i patrze na ich auto i mówię: a to co panowie z innej miejscowości? a oni eeeeeeeee? ja mówę: taka dziwna rejestracja HPF ...............

a oni szok my z policji prosze pani

no zastrzelili mnie!
jechali na jakies szkolenie

Anka rozwalasz mnie
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 08:32, 22 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

bus jadący za mna nie wyrobił i uderzyli we mnie ale nie jakoś groźnie. stanelismy na zatoczce, wysiadamy. z busa wysypalo sie 4 chlopa..myślę sobie będą chcieli mnie urobić jak nic... ale kulturka bez problemowo...
i patrze na ich auto i mówię: a to co panowie z innej miejscowości? a oni eeeeeeeee? ja mówę: taka dziwna rejestracja HPF ...............

no zastrzelili mnie!

no nieźle
chciałoby się rzec : blondynka

ale w sumei to mam podobne zacmeinia więc łączę się z tobą. Cmok dla ciebie
Ogród z pergolą 08:13, 22 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
ale wy jesteście genialne każda z Was w reklamie powinna pracować, niesamowite!
i co ja mam teraz zrobić

Jak to co masz zrobić? Założyć w końcu ten nowy wątek
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 23:41, 21 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

no zastrzelili mnie!

O kurka Ania normalnie mnie rozwaliłaś. Popłakałam się Powtórzę za Sebkiem " Jesteś the best "
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 23:32, 21 lut 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

no zastrzelili mnie!

Hahaha -Anka jesteś the best!
Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 23:28, 21 lut 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Co do wypadków z tirem.dwa lata temu wjechał we mnie tir. kierowca zachował się dokładnie tak samo.ochrzanil mnie.oczywiscie policja uznalala że to on popełnił błąd i to po wielokroć bo nie dość że wjechał na skrzyżowanie gdy miał czerwone swiatlo to jeszcze przyznał że mojego samochodu (a małym nie jechałam) wogole nie widział.mandatu nie przyznaje oczywiście a sąd od dwóch lat sprawa się nie zajal

no zastrzelili mnie!
Malutki pod lasem 22:54, 21 lut 2017

Do góry
wow! niewiem czy bym się tej bombki nie wystraszyła.. pewnie z niepewnoscia bym do niej podchodzila żeby z bliska zobaczyć co to
Ogród z pergolą 22:52, 21 lut 2017

Do góry
ja myślałam o czymś z kostkami i kwadratami... ale nowoczesny różany też mi sie podoba a ten przez pergole do celu jest w sumie o mojej drodze..
różAnka tez fajna ale mysle ze jeszcze za drobna w piętach jestem
Rododendronowy ogród II. 22:33, 21 lut 2017

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Aniu zrób podpis do siebie bo juz kilka razy Cię szukałam i nie znalazłam, nie jestes chyba często u siebie bo częściej widzę Cię u innych. Trawnik oczywiscie wertykuluję.
Bożena bo według mnie wszedzie ładniej niz u mnie
zrobiłam podpis

masz wertykulator czy wypozyczasz? bo ja myslałam kupić elektryczny ale Renia radzi wypozyczać i znalazlam spalinowy, wypozyczenie 70zł i chyba nie oplaca się kupować...jak ty robisz?
Ogród z pergolą 22:22, 21 lut 2017

Do góry
ale wy jesteście genialne każda z Was w reklamie powinna pracować, niesamowite!
i co ja mam teraz zrobić
Ewelina coś koło 35, na wiosnę się okaże ile dokładnie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies