Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-)

Madzenka 06:41, 21 lut 2017

Niech już wiosna nadejdzie, trzeba te dyskusje motoryzacyjne skończyć .
nawigatorka 07:57, 21 lut 2017

Co do wypadków z tirem.dwa lata temu wjechał we mnie tir. kierowca zachował się dokładnie tak samo.ochrzanil mnie.oczywiscie policja uznalala że to on popełnił błąd i to po wielokroć bo nie dość że wjechał na skrzyżowanie gdy miał czerwone swiatlo to jeszcze przyznał że mojego samochodu (a małym nie jechałam) wogole nie widział.mandatu nie przyznaje oczywiście a sąd od dwóch lat sprawa się nie zajal
anbu 14:17, 21 lut 2017

Widzę, że wątek o gamoniowatych babach kierowcach się rozkręcił, okazuje się, że nie tylko ja pierdoła jestem
Kawa 15:09, 21 lut 2017

anbu napisał(a)
Widzę, że wątek o gamoniowatych babach kierowcach się rozkręcił, okazuje się, że nie tylko ja pierdoła jestem

ooooo przepraszam bardzo nie gamoniowatych tylko jeżdżących inaczej
Makao_J 15:18, 21 lut 2017

Uwierzcie mi że gamoniowaci są również panowie. Mój eM ze swoim współpracownikiem to kilka razy w roku w coś walną albo z kimś się zderzą bo oni tzn panowie uważają że im wszystko wolno nawet jeśli przypłacą to stłuczką to nie ważne - on miał pierwszeństwo i już.
AngelikaX 17:46, 21 lut 2017

Statystyki jasno mówią, że więcej wypadków powodują panowie
Mixtoorka 18:28, 21 lut 2017

Niezbyt tu tematy milusie. Właśnie wracamy z Gorzowa i matka natura wszystkie swoje zwierzęcia z lasu na pobocze wygoniła... A tu o wypadkach, dobrze że jeszcze parę km zostało
AniMa 20:33, 21 lut 2017

Ja tez jak na kogoś klnę, to się okazuje, że to Pan kierowca...na kobitki ŻADKO
anna_t 23:28, 21 lut 2017

nawigatorka napisał(a)
Co do wypadków z tirem.dwa lata temu wjechał we mnie tir. kierowca zachował się dokładnie tak samo.ochrzanil mnie.oczywiscie policja uznalala że to on popełnił błąd i to po wielokroć bo nie dość że wjechał na skrzyżowanie gdy miał czerwone swiatlo to jeszcze przyznał że mojego samochodu (a małym nie jechałam) wogole nie widział.mandatu nie przyznaje oczywiście a sąd od dwóch lat sprawa się nie zajal

ja kiedys mialam ciekawa stluczkę
jechalam sobie i nagle musialam zachamować bo mi wyjechał samochód,
bus jadący za mna nie wyrobił i uderzyli we mnie ale nie jakoś groźnie. stanelismy na zatoczce, wysiadamy. z busa wysypalo sie 4 chlopa..myślę sobie będą chcieli mnie urobić jak nic... ale kulturka bez problemowo...
i patrze na ich auto i mówię: a to co panowie z innej miejscowości? a oni eeeeeeeee? ja mówę: taka dziwna rejestracja HPF ...............

a oni szok my z policji prosze pani

no zastrzelili mnie!
jechali na jakies szkolenie
Sebek 23:32, 21 lut 2017

anna_t napisał(a)

ja kiedys mialam ciekawa stluczkę
jechalam sobie i nagle musialam zachamować bo mi wyjechał samochód,
bus jadący za mna nie wyrobił i uderzyli we mnie ale nie jakoś groźnie. stanelismy na zatoczce, wysiadamy. z busa wysypalo sie 4 chlopa..myślę sobie będą chcieli mnie urobić jak nic... ale kulturka bez problemowo...
i patrze na ich auto i mówię: a to co panowie z innej miejscowości? a oni eeeeeeeee? ja mówę: taka dziwna rejestracja HPF ...............

a oni szok my z policji prosze pani

no zastrzelili mnie!
jechali na jakies szkolenie

Hahaha -Anka jesteś the best!