Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 13:16, 22 lut 2017

BasiaLT napisał(a)
Fajny ten pomysł na przedogródek ale ja chyba nie wytrzymałabym długo i coś tam dosadziła

hihihi, dobrze cię rozumiem mnie czasem też ciężko nie wkręcać się w zmiany i dokupywanie
malkul 13:17, 22 lut 2017

Efffa napisał(a)
nooo budź się ,budź

zbudziłam się wraz z przedwiośniem

i artykulik szkrobnęłam http://mkinteriordesign.pl/artykuly/50-trendy-wnetrzarskie-roku-2017
Sebek 13:24, 22 lut 2017

Poczytałem Kurcze teraz wbiłas mi ćwieka czy isc w ciepłe kolory czy pozostać przy bieli
anna_t 13:48, 22 lut 2017

no ja też teraz dumam jak ścianę pomalować...ale zaciekawiłaś mnie tymi plastrami miodu.. ściana pomalowana przy użyciu takiego szablonu mogłaby być ciekawa prawda?
horcia 14:01, 22 lut 2017

malkul napisał(a)
pomysł na przedogródek dla minimalistów
https://pl.pinterest.com/pin/135319163785234735/
mnei sie bardzo widzi

Witaj malkul. Świetny pomysł na nasadzenia do moich donic na tarasie. Jak myślisz czy dodanie czosnków i stipy to dobry pomysł ? Wiesz ja te donice oglądam przez okno salonu cały rok. Wpierw chciałam posadzić tak jak u Ciebie buksy i rozpleice ale Danusia radziła bukszpan i trzmielina( ja jakoś za trzmieliną nie przepadam) .

Ps. Fajny artykuł przed wiosennymi remontami
malkul 14:51, 22 lut 2017

horcia napisał(a)

Witaj malkul. Świetny pomysł na nasadzenia do moich donic na tarasie. Jak myślisz czy dodanie czosnków i stipy to dobry pomysł ? Wiesz ja te donice oglądam przez okno salonu cały rok. Wpierw chciałam posadzić tak jak u Ciebie buksy i rozpleice ale Danusia radziła bukszpan i trzmielina( ja jakoś za trzmieliną nie przepadam) .

Ps. Fajny artykuł przed wiosennymi remontami

cześć.
trzmieliny też ja nie bardzo
ale irga płożąca fajnie
stipa ok
czosnki - mają taką przypadłość że nim jeszcze zakwitną to mają brzydkie końce liści i to przy samych kulach będzie kiepsko wyglądało. bukszpanu musiały by się dotykac a te czosnki wbite pomiedzy aby te liście się schowały.

Ewa8501 15:45, 22 lut 2017

Witam, podziwiam ogród malkul na zdjęciach i chciałabym się zapytać jaki to gatunek czy rodzaj lawendy jest w Pani ogrodzie i w jakiej ziemi posadzony ze tak pieknie rośnie. Ogólnie to gratuluje ogrodu, bo jest bardzo inspirujący.
Iwk4 16:03, 22 lut 2017

Poczytałam artykuł. Wyszło na to, ze o 4 lata wyprzedziłam mofe. Zieleń na ścianach i już mnie zmęczyła. Ale ta butelkowa całkiem, całkiem
malkul 19:37, 22 lut 2017

Sebek napisał(a)
Poczytałem Kurcze teraz wbiłas mi ćwieka czy isc w ciepłe kolory czy pozostać przy bieli

a gdzie?
malkul 19:38, 22 lut 2017

Iwk4 napisał(a)
Poczytałam artykuł. Wyszło na to, ze o 4 lata wyprzedziłam mofe. Zieleń na ścianach i już mnie zmęczyła. Ale ta butelkowa całkiem, całkiem

no widzisz jak to czasem wychodzi