Ale super zdjęcia pokazujesz Mariolko, i jak ci to wszystko porosło od poczatków wrzesnia kiedy to ogladałysmy........ teraz masz już busz na rbatach, a kolor zurawek obłędny i jak bardzo ci sie je udało rozmnozyć, jak zdrowo wygladają.
Gratulacje !!!
Witam... wpadłem do Was wprost od Danusi Bardzo urzekła mnie ta rabatka Śliczna jest! Kostka też świetna... pierwszy raz się chyba z taką spotykam... czy każdy jej element jest oddzielny czy to jakieś moduły były? Pozdrawiam serdecznie
Dominiko witaj serdecznie mi też się podoba pomysł Agi i była tak miła, że mi fajnie to zobrazowała o trzmielinę mnie nie pytaj bo muszę dopiero poznać ich nazwy ale wrzucam ich zdjęcie z bliska może to pomoże je zidentyfikować
Cieszy mnie to, że Ci się podoba
Bukszpany są fajnie obsadzone, żarnowiec moim zdaniem nie pasuje, potrzebujesz koloru i nieco wysokości.Zamiast żarnowca może wyższy miłorząb Mariken? a przy schodach niższy?
Na dole piętro Carex Evergold dla nadania nieco jaśniejszych kolorów, żurawki pomarańczowe z różowym od spodu (Creme Brule, Caramel. Tu gdzie żarnowiec fajnie by wyglądała wielka żółta kula z cisa na pniu, ale jest nie do zdobycia
Wpadłam z ciekawości kiedy zobaczyłam Twój wpis u Danusi bardzo podoba mi się pomysł Agi na tą rabatkę. Moim skromnym zdaniem, bo oczywiście u siebie robię metodą prób i błędów..najważniejszą obwódkę bukszpanową masz już ładną, te 4 trzmieliny wprowadzą trochę ładu i symetrii - nie jestem pewna jaką odmianę trzmielin tu masz? emerald'n gold pasowałaby tu faktycznie, Tak jak pisze Aga, żurawki mogłyby być czerwone i żółte, bo dadzą radę skoro nie będą w pełnym słońcu do tego te kulki bukszpanów i kilka trawek dla zwiewności. Mi tam się już podoba..
Mi też się podoba efekt.
I w ogóle wszyscy są pod wrażeniem.
Jak założymy futrynę to będzie ładnie wykończone.
Jeszcze tylko parę detali do skończenia.
Ale jest jeszcze ten tydzień.
Mam takie wrażenie że jest jeszcze trochę surowo.
Mało kolonialnie.Mało przytulnie.
Trzeba by zająć się detalami.
Dziura na futrynę wywalona.
Ale to trochę po chińsku wyszło bo najpierw było malowane a teraz się okazało że futrynę wymieniamy.
Poprawka do malowania będzie.
Piękny masz ogród, pieski rewelacyjne, ja też mam "problem" z utrzymaniem rabat bo moje 2 potworki niszczą sporo, już nie mam iglaków na froncie a wiosną powstanie wzdłuż ogodzenia chodnik żeby mogły szaleć i nie szkodzić zbyt roślinom sadzonym przed domem.