Witam! Ja z Kotliny Kłodzkiej jestem. Mam pytanie gdzie jest dobra szkółka z roślinami koło nas? Czy tylko z netu ściągasz rośliny? Pozdrawiam i idę obejrzeć Twoją wizytówkę.
Ło matko jaki kawał się wrócić musiałam, żeby sobie ten odmalowany kamień zobaczyć...pięknie Ci wyszło Irenko!!! I te lampy...w nowoczesność idziesz z kolorami Ładnie!!!
Szkoda, że Twoja energia nie zaraźliwa na odległość, dzisiaj by mi się taki wirus przydał
Irenko podczytuję na okrągło i szczęka mi opada z wrażenia ! Zdolna bestyjka jesteś i jaka konsekwentna ! Piękne i gustowne te zmiany! Pozdrawiam serdecznie!
Zatkało mnie i słów brak - nie ma co marudzić tylko działać - z jednej strony u Ciebie dostaję kopa do roboty a z drugiej doła, że tak mało robię tak wogóle -za to też mam plan na miesiące rozpisany
bardzo podoba mi się, że stare rzeczy nie wywalasz tylko dajesz im inny wygląd - szacun !
A mi nic sie nie chce... chyba przez ten rozwalony remont...co stoi w miejscu... sama nie popchnę do przodu bo nie znam sie na instalacjach.... a moje chłopaki strajkują... szlag mnie chyba trafi.
O, matko ile czytania! Ale mur i lampy bardzo mi się podobają. Podziwiam zasób energii, jaki posiadasz.
Pozdrawiam i powodzenia w dalszych poczynaniach