Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Dla odmiany czas na zmiany... 09:22, 22 wrz 2013

Do góry
beta napisał(a)
i minimalistyczny wianek na drzwi

A taki podkład wianka skąd masz, też chcę, bo cudny
Ogród z perspektywą na przyszłość 16:19, 21 wrz 2013

Do góry
Moniko, wianek bardzo uroczy. A jak są przymocowane kwiaty hortensji? Na gorący klej z pistoletu to chyba zbyt delikatne, .?., dumam.... Przypomniałam sobie, że ja robiłam serducho hortensjowe rok temu i nitką obwiązywałam hortki. Wianek nie wytrzymał jednak warunków atmosferycznych.
Ogród w budowie - nieustającej 10:58, 21 wrz 2013

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Ciekawe, jak długo powisiałby wianek na drzwiach na klatce schodowej w bloku?
Ale córce pewnie sporządzę

Natrafiłam na ten post Basi - wianek sliczny, a u mnie wieszam co roku właśnie na klatce shcodowej w bloku. Jeszcze się nie zdarzyło by zginął Kołatkę też ma i wisi trzeci rok

Pomysł z orzechami bardzo fajny.
Ogród z perspektywą na przyszłość 09:20, 21 wrz 2013

Do góry
Przede wszystkim chcialam podziekowac za wizyte Danusi i Witka oraz Moni Borbetki, ktora jest moja sasiadka ogrodowiskowa

Dziekuje wszystkim za mile slowa Ogrod wymaga jeszcze wielu roslin, przesadzania i pracy, ale znowu dostalam nowa dawke pomyslow i bede dzialac Czasami spojrzenie innej osoby pokazuje nam nasze bledy wiec musze znowu wszystko przeanalizowac i na wiosne bedzie rewolucja hahaha

Z rzezb rzeczywiscie jestem bardzo dumna i mam nadzieje, ze w sezonie zimowym moja kolekcja sie powiekszy i bede mogla Wam znowu duzo pokazac

Weekendowo wrzucam pomysl na wianek z hortenji

Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 23:00, 20 wrz 2013

Do góry
Ewciu wianek bardzo fajny, ale spodobały mi się też drzwi.Lubię jak widać fakturę drewna.
Ogród w budowie - nieustającej 21:20, 20 wrz 2013

Do góry
No.Pospacerowałam po twoim ogrodzie i ten widok z tarasu super ,kot metrowy -pośmiałam sie trochę a wianek ekstra .Czy orzechy kleiłaś pistoletem ????/ Pozdrawiam cieplutko
Dla odmiany czas na zmiany... 17:30, 20 wrz 2013

Do góry
i minimalistyczny wianek na drzwi

dziś zakupiłam trochę cebul w Lidlu...spóźniłam się były mocno przebrane...ale czosnki jeszcze były...planuję je na bylinówkę pod szopkę....myślę że między kocimiętką będzie im dobrze
Ogród z perspektywą na przyszłość 21:14, 19 wrz 2013

Do góry
Podziwiam ogród, kompozycje w donicach, wianek na drzwiach i dzieła sztuki...klasa
Pozdrawiam
Ogród z perspektywą na przyszłość 20:50, 19 wrz 2013

Do góry
Wczoraj podziwiałam wianek, dziś zyskał nową ozdobę - hortensje

Majowo nie tylko w maju 20:41, 19 wrz 2013

Do góry
bozka napisał(a)
Kochana ale napatrzyłam się na Twój piękny
ogród tulipany są cudowne

Dziękuje Bożenko za odwiedziny. Rzeczywiście w tym roku tulipany sie popisały. Mam jednak duuuuzo do zrobienia. Ale to juz na wiosnę, teraz tylko dosadzam tulipany i zrobie doniczkowe dekoracje, wianek z czosnkow na drzwi na halloween, wielki pajak w okno.
Dla odmiany czas na zmiany... 22:34, 18 wrz 2013

Do góry
Tess napisał(a)
Czy ja już cudnaśny wianek chwaliłam czy nie chwaliłam?

jakby to powiedzieć?...nie wydaje mi się

witaj Teresko
Dla odmiany czas na zmiany... 22:31, 18 wrz 2013

Do góry
Czy ja już cudnaśny wianek chwaliłam czy nie chwaliłam?
Ogród w budowie - nieustającej 22:59, 17 wrz 2013

Do góry
widziałam - łączkę kosmosową, ja już nasiona zebrałam a w dzisiejszym deszczu były już żałosne,

kiedy będziesz je oddalać w przestrzeń kompostową? trochę mi żal ale muszę rabatę wysprzątać bo mam w tym roku sporo narcyzów i na mojej rabacie bylinowej chcę je rozrzucić - no ale teraz nadeszła mokra pora więc pewnie przyjdzie poczekać do października

a! wianek zaszedł mi w głowę i myślę o świątecznym tylko nie wiem jaki powinnam nabyć podkład -na szczęście wiem gdzie się u nas to kupuje

pozdrawiam z mokrego Krakowa
Ogród w budowie - nieustającej 20:05, 17 wrz 2013

Do góry
grembosia napisał(a)
Ale wianek elegancko prezentuje się na tych pięknych drzwiach...

A jesienne widoki cudne, co Ty chcesz od tej jesieni, jeszcze pięknie jest i tak kolorowo...

No bo ja to bym chciała proszę pani, od tej jesieni znaczy, żeby jej w ogóle nie było,najlepiej. A zimy to już w ogóle. Tylko wiosna i lato, wiosna i lato, takie cztery pory roku.
Dobrze, że chociaż człowiek sobie może wianek zrobić na pocieszenie...
Ogród w budowie - nieustającej 20:00, 17 wrz 2013

Do góry
Ale wianek elegancko prezentuje się na tych pięknych drzwiach...

A jesienne widoki cudne, co Ty chcesz od tej jesieni, jeszcze pięknie jest i tak kolorowo...
Ogród w budowie - nieustającej 19:41, 17 wrz 2013

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Gabrysiu i ja muszę pochwalić wianek. Bardzo prosty a uroczy, z tymi nadgryzionymi orzeszkami jeszcze ciekawszy.
Będziesz zbierać nasiona z tej "innej" czarnuszki?

Oczywiście, że będę je zbierać, mam dwie "inne" odmiany, ale domyślam się że chodzi o ciemnoniebieską. Dostaniesz jak podasz adres, ale trzeba poczekać aż dojrzeją, nie są tak szybkie w przekwitaniu i wiązaniu nasion jak zwykła czarnuszka damasceńska.
A mój wianek, powiem nieskromnie, też mi się podoba.
Ogród w budowie - nieustającej 18:22, 17 wrz 2013

Do góry
Gabrysiu i ja muszę pochwalić wianek. Bardzo prosty a uroczy, z tymi nadgryzionymi orzeszkami jeszcze ciekawszy.
Będziesz zbierać nasiona z tej "innej" czarnuszki?
Marzy mi się Siedlisko.... 00:11, 17 wrz 2013

Do góry
grembosia napisał(a)
Ależ w ogrodzie kolorowo i kwitnąco, miodzio
Wianek na drzwiach prezentuje się bardzo elegancko.
Zakupy też niczego sobie, trzeba było rwać więcej mojego rozchodnika, bo widzę, że taki sam kupiłaś.

Ja jeszcze czosnkowo też podziałałam, kupiłam 20 Purple Sensation w LM.
Jutro jadę z dzieciakami na basen, więc zajrzę do Lidla, co tam jeszcze zostawiłaś.

Jakoś nie mogę się zdecydować, co oprócz czosnków z cebulowych chciałabym mieć na froncie. Bo ja tylko front rozważam na razie dla cebulowych. Tulipanów raczej tam nie widzę, może szafirki, nie wiem...
Może mi coś zasugerujesz.

Polacz dwa kolory czosnkow np biale i fioletowe i w nogach posadz fioletowe albo biale krokusy Swietne polaczenia sa w ogrodzie Keukenhof,nasze dziewczyny pieknie to pokazaly Tak se wpadlam w rozmowe,tak se odpisalam
Marzy mi się Siedlisko.... 00:01, 17 wrz 2013

Do góry
Ależ w ogrodzie kolorowo i kwitnąco, miodzio
Wianek na drzwiach prezentuje się bardzo elegancko.
Zakupy też niczego sobie, trzeba było rwać więcej mojego rozchodnika, bo widzę, że taki sam kupiłaś.

Ja jeszcze czosnkowo też podziałałam, kupiłam 20 Purple Sensation w LM.
Jutro jadę z dzieciakami na basen, więc zajrzę do Lidla, co tam jeszcze zostawiłaś.

Jakoś nie mogę się zdecydować, co oprócz czosnków z cebulowych chciałabym mieć na froncie. Bo ja tylko front rozważam na razie dla cebulowych. Tulipanów raczej tam nie widzę, może szafirki, nie wiem...
Może mi coś zasugerujesz.
Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 23:03, 16 wrz 2013

Do góry
Jesienny wianek z surowców własnych.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies