Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

beta 20:47, 23 wrz 2013

Magda70 napisał(a)
cykaj...

Madziulka...jutro

gusiarz napisał(a)
Beatko - Ty jesteś wiankowo uzdolniona - wyjątkowo. Ciągle coś wiankujesz i świetne z tego efekty wychodzą. Hortki przecudnej urody - i w dodatku pomidorki i winogronka mmmmm... palce lizać . A ja właśnie popełniłam dwie nalewki: miętówkę i cytrynówkę... może już chłodem powiać

eeee tam zaraz uzdolniona..od jakiegoś czasu wianuszki mi się bardzo podobają i czasem coś tam mi sie uda upleść...a najczęściej to głupoty plotę....pomidorki i winogrona to już czas przeszły niestety...ale nie ma tego złego, bo winogrona na przerób poszły...

asc napisał(a)
Zaproszenia lepsze niż na wesele....... Oj ciężko teraz mieć dzieci.......

Papierowa wiklina.. dawaj foto bo mnie intryguje to cudo...

Czosnki z kocimiętką pasują.. będzie razem Potem zetniesz razem jedno i drugie Może i ja w moja koci wsadzę troche czosnków.... dobry pomysł.. małpuję

to prawda Aniu...Dziewczyna ma talent!...robi super kartki i to na wiele okazji...

jutro na temat papierowej wikliny

a propos czosnków to pomyślałam też że super wyglądałyby w przywrotniku ...mam jedno i drugie

Rench napisał(a)
Będzie bal Zaproszenia artystyczne. Dobrze że moje dzieciory już dorośnięte
Gdzie ja bym takie artystyczne zaproszenia zdobyła
Wianek,jak zwykle śliczny

hej Renatko...będzie szaleństwo...zaproszenia jedyne w swoim rodzaju...to prawda, że teraz jest wszystko...świat stanął na głowie...pozdrawiam
an_tre 21:36, 23 wrz 2013

Beatko pamiętam o cebulkach ale ja je sadze późno, w drugiej połowie października tak od lat
piękne robotki ludzie mają fajne pomysły i talent
pozdrawiam
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Welka 19:26, 24 wrz 2013

beta napisał(a)
Ewelinko, to jest papier...to tzw. papierowa wiklina..może słyszałaś?...na necie pełno tego jest...wianek robiła mi koleżanka, ale moja M robi koszyczki z tej papierowej wikliny...jakby co to wrzucę i pokażę

pozdrawiam niedzielnie

Muszę poczytać o tym, bo na moją wieś takie nowinki nie dotarły, wiklinę to owszem znam, ale że papierowa może być to nie wiedziałam
Pozdrawiam
Mala_Mi 19:49, 24 wrz 2013

beta 21:11, 24 wrz 2013

Dziewczyny zapomniałam o zdjęciach koszyczków...wybaczycie?...dziś pogoda była więc zbierałam nasiona i ogólnie patrzyłam na te swoje nieszczęsne rabaty, zwłaszcza tą bylinówkę co się "rozjechała" i dumałam...dumałam, dumałam, aż M spytał czy coś w końcu wydumałam

ale poza dumaniem było trochę prawdziwych , fizycznych prac...mianowicie zmieniłam trochę rabatę na zakręcie ...w miejsce śliwy dałam grujecznika...brakuje mi tam jeszcze jednej limki...zresztą sami zobaczcie

było

jest

(pod żywopłotem wybieg dla psa)

co o tym myślicie?

a na lepsze myślenie ciasto gruszkowo-imbirowe...zapraszam

Tess 21:17, 24 wrz 2013

Wianek minimalistyczny urzekający. Ty to masz zmysł artystyczny, no, no.
Zaproszenia - dzieło koleżanki Alinki - bardzo gustowne. A ciasto - pycha, psze pani
butterfly 21:18, 24 wrz 2013

Mniam !!! Częstuje się bez pytania

rabata super - oj, kusicie tym grujecznikiem, kusicie ...
leon60 21:20, 24 wrz 2013

Ciasto mniam mniam a rabata urocza
beta 21:20, 24 wrz 2013

Tess napisał(a)
Wianek minimalistyczny urzekający. Ty to masz zmysł artystyczny, no, no.
Zaproszenia - dzieło koleżanki Alinki - bardzo gustowne. A ciasto - pycha, psze pani

dobrze, że nic takiego się u mnie nie dzieje, to i nadrobić nie trudno....ciacho pyszne...robiłam pierwszy raz...mogę przepisem się podzielić
leon60 21:21, 24 wrz 2013

No to ja poproszę o przepis