Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja bajka

Moja bajka

kaprys 15:17, 23 wrz 2013

Wpadłam z rewizytą . Ale szalejesz dziewczyno, ale to takie fajne. Super pomysł z lustrami, piękny wianek. Czekam na zdjęcia ostatniej okiennicy i nie ukrywam, że zainspirowałaś mnie tym pomysłem. Już dawno myślałam o okiennicy na moje nieciekawe okno garażowe.
Babetka 17:40, 23 wrz 2013

Witaj Kasiu. Masz super pomysły i wielki potencjał. Widać, że ogromnie się cieszysz z posiadanego ogródka. Bardzo miło było mi pospacerować. Będę tu zaglądać tu częściej Pozdrawiam ciepło i serdecznie
Katkak 18:44, 23 wrz 2013

Dziewczyny, ale kochane jesteście, chyba mi skrzydła urosły od tych pochwał Strasznie mi miło słyszeć to wszystko. Normalnie w duszy mi gra Z ogródka cieszę się niezmiernie to prawda, tyle tylko, że póki co lepiej od planowania nasadzeń wychodzą mi okiennice Ale tłumaczę to sobie tym, że dopiero się uczę. A największy paradoks jest w tym, że wśród mojej rodziny i bliskich (którzy nie mają wiele wspólnego z pracą w ogródku, jakoś nie palą się do tego) uchodzę za eksperta. A przy Waszej ogromnej wiedzy i doświadczeniu to ja taki malutki żuczek jestem. I nie ukrywam, że liczę na Was Kochane A to zawieszone już okiennice Zapraszam Was do mnie jak najczęściej, bo każda Wasza wizyta sprawia mi ogromną radość, o taką:
Katkak 18:49, 23 wrz 2013

Czy pomyślałyście o tym co ja? żeby te okiennice z lewej zmienić na takie same drewniane? Fajnie by też wyglądały, jakby wyciąć w nich serduszka Ale wtedy już pasowałyby bez kwiatków, bo za dużo byłoby wszystkiego. Co do organizacji czasu wolnego to przy 4 i pół latku można już trochę czasu wygospodarować, bo troszkę się czymś zajmie. A ludziki robiliśmy oczywiście razem z wcześniej wspólnie pozbieranych kasztanów. Co do wianka to też wybraliśmy się na spacerek po rzeczy do niego. Staram się rozwijać w moim synku miłość do roślin i ogrodu, jak na razie z różnym skutkiem, ale czym skorupka za młodu.....
malgorzata_s... 18:53, 23 wrz 2013

Możesz te malowane dać w środek . Ślicznie wyszło .
Malgorzata_G 18:58, 23 wrz 2013

Pod tymi cudownymi okienkami pięknie będą wyglądały malwy, taki rustykalny klimat. Pięknie Kasiu Pozdrawiam
Katkak 19:55, 23 wrz 2013

Dzięki Gosiaczek

Małgosiu kupiłam już nawet nasiona malw
elzbieta_g 19:57, 23 wrz 2013

Katkak napisał(a)
Dziewczyny, ale kochane jesteście, chyba mi skrzydła urosły od tych pochwał Strasznie mi miło słyszeć to wszystko. Normalnie w duszy mi gra Z ogródka cieszę się niezmiernie to prawda, tyle tylko, że póki co lepiej od planowania nasadzeń wychodzą mi okiennice Ale tłumaczę to sobie tym, że dopiero się uczę. A największy paradoks jest w tym, że wśród mojej rodziny i bliskich (którzy nie mają wiele wspólnego z pracą w ogródku, jakoś nie palą się do tego) uchodzę za eksperta. A przy Waszej ogromnej wiedzy i doświadczeniu to ja taki malutki żuczek jestem. I nie ukrywam, że liczę na Was Kochane A to zawieszone już okiennice Zapraszam Was do mnie jak najczęściej, bo każda Wasza wizyta sprawia mi ogromną radość, o taką:

jak to mówi moja córa: cód, miód i orzeszki piękne okiennice
BASIA8 20:13, 23 wrz 2013

Okiennice wyszły rewelacyjnie Super wyglądają
size=640x480]https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/46/462828/original.JPG[/img]
Katkak 20:25, 23 wrz 2013

Dzięki Dziewczynki, cieszę się, że się Wam podobają. Ja też mówię cud, miód i orzeszki