Nie wianek, tylko stroik na stół Poszedł dziś kurierem (DHL), zapakowałam go w pudło wyłożone od środka folią bąbelkową i specjalnymi gąbeczkami , z opisem, że szkło, ale drżę cała, czy dojdzie w całości. Daj znać od razu czy wszystko w porządku, jak dojdzie, tu albo na FB albo emalią, obojętnie, jak Ci pasuje A wygląda tak: Na zdjęciu tego nie widać, ale on jest taki szaro srebrzysty. Myślę, że będzie pasował do reszty Twoich pięknych dekoracji z Almi
czy chodzi ci o tę fotkę? to suche kwiatostany dzikiego chmielu
Dziewczynki kochane, bardzo Wam dziękuję Może się przebranżowię Pochwalę się następnym
Berberysowe owocki
Piec nie zawiódł, chociaż wolniej się nagrzewa, bo ma się również wolniej wyziębiać: To był pracowity łykend.
A to całość aranżacji z Mikołajem w górniczym stroju
Gabrysiu, ja na takie rzeczy jak pieczenie chleba mam czas dopiero zimą, po sezonie ogrodniczym, bo taką mam pracę . W sezonie, to nie wiem, w co ręce włożyć i doba jest stanowczo za krótka. Jeśli interesują Cię moje dekoracje, to bardzo proszę
Pięknie się świątecznie zrobiło ...te kryształki wyglądają jak kosteczki lodu,na żywo pewnie dużo lepiej
Gdzie nie wejdę to jedzenie Gosiu u Ewy z Wilczej widziałam piękne twoje dekoracje,a tu nic! Buziaki
Aniu...Ginger jest bardzo fotogeniczny i lubi pozować...mam gdzieś jego wcześniejsze zdjęcie.