Mnie by zęby rozbolały gdybyś dodała tu gaciowy róż, ale ten zestaw jest całkiem niezły. Dzięki za informacje. Spróbuję zatem jak mi się gdzieś nawinie.
O kurcze - ale dałaś tym pomarańczem O kurcze - pięknie Ania. Tojeść jest bardzo ciekawa - chociaż jak to tojeść jak dla mnie trochę się za bardzo rozrasta. Kolorek ma super. Ale mnie zachwyciły też lewizja, pełne jasne tulipanki, pomarańczowe jeżóweczki na chwilę wstrzymały dech liliowce cud miód... a lilie, lilie to wiadomo... Ale Ty tego masz Kobietko. Ja Ciem podziwiam bezwzględnie za "obrabianie" tego wszystkiego i dzięki że tak cieszysz nam oczka
Aniu, z tego co się trochę orientuję, we florystyce jest to jak najbardziej prawidłowe zestawienie barw. Pomarańczowy, fioletowy i zielony, są kolorami dopełniającymi w kole barw i jak najbardziej mogą być zestawiane w kompozycjach. Kolor biały jest kolorem achromatycznym, więc komponuje się ze wszystkim. A tak w ogóle to piękne kwiatki
W przyrodzie nie ma złych zestawień kolorystycznych Zestawienia to nasz wymysł Owszem podoba mi się elegancja i minimalizm ale nie do wszystkich pasuje Pozdrawiam serdecznie.
Przede wszystkim wielkie gratuuulacje świeżo upieczonej babci życzy 5,5 letnia babcia .
Ja liczę dni, godziny na przybycie Franka brata Agatki i nie mogę się doczekać
Zazdraszczam zabawy w Białce i już nic na ten temat nie napiszę.... i cóż więcej, że jak zwykle jestem do tyłu
ale Twoje kolory widziałam i pomarańczowy wymiata
ściskam