Matko to u ciebie ? ...czy gdzie w raju . a nie myśl że loczków nie dostrzegłam .....tylko powstaje u mnie pytanie ..... czy to ty ?...brunetka ??. czy to twoja mama i ty śliczny blond aniołek ...ale ze mnie ciekawska baba ..co ?. padłam po całym dniu . zrobiłam na jutro wstępną listę zakupów i mam dość
dekoracje bardzo trendy i superowe . ja zakupiłam dzisiaj światełka na zewnątrz ... tylko małej choinki brak do doniczki .matko , tylko czy M da się wrobić w podpinanie tych światełek . on po prostu tego nie znosi .muszę jeszcze donicę malnąć na kość słoniową....a może zostanę przy naturalnym kolorze , co sądzisz ?
BOŻENKO
MARZENA
KASIU
SEBEK-----Witajcie . sama się we wtorek przeraziłam , ale tylko pięć minut to trwało .same oceńcie ..co to 400 uszek .
Na wigilię zużyję 50 .
Wianki to tylko dzięki forum powstały , bo to tutaj zaraziłam się samodzielnym działaniem w tej kwestii .dzisiaj przyszły zamówione lampiony ...jestem zadowolona
Ale doradźcie ...te anioły teraz pasują ..czy nie ?
Ale się rozbrykałam mam 100 tówkę ha pozdrawiam was kochani serdecznie i dziękuję bardzo bardzo że jesteście Buźiaki Bożenko i Nati Dzięki serdeczne dziewczyny BŻIAKI