Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani

malgorzata_s... 20:47, 21 sty 2014

Tygrysku kochany jakie ty masz niesamowite pomysły, drzewo wrastające w drzwi ??? No to cała ty Aguniu kto znów zrobił krzywdę koci?? Bidulka pomiziaj od cioci Buziaczki dla ciebie
Agania 20:58, 21 sty 2014

Kindzia napisał(a)
Na jakie piękne zdjęcia trafiłam

Do Pisarzowic się postaram z całych sił

Pozdrówka

Postaraj się z całych sił, a najlepiej zaznacz swoją obecność w wątku spotkaniowym, czekamy na Ciebie

pozdrawiam zimowo ale trochę wiosny pokażę

Agania 21:14, 21 sty 2014

grazyna napisał(a)
Jakie piękne byliny są w Twoim ogrodzie, och i ach Pozdrowionka zostawiam Na spotkanie majowe oczywiście piszę się

Grażynko, na Pisarzowice i azaliowe zakupy już nie mogę się doczekać

a przede wszystkim na nasze spotkanie

elzbieta_g 21:27, 21 sty 2014

pokazuj , pokazuj i to jak najwięcej przy tak beznadziejnej pogodzie tylko wspomnienia trzymają nas przy nadziei, że wiosna tuż, tuż
Agania 21:30, 21 sty 2014

JoannA napisał(a)
Aganiu, u nas prawdziwa zima. Dużo śniegu i codziennie mrozek, z iglaków już 2 razy strząsałam śnieg bo się bałam złamań i odkształceń. Dzisiaj rano -8 i bardzo ślisko, przez 2 dni padał marznący deszcz. Ale jesteśmy przyzwyczajeni do takich warunków i jakoś przetrwamy.
Podruta kicia? Co się stało? Żal mi biduli Będzie dobrze Aganiu, najważniejsze że coś pochlipała bo to oznaka powrotu do zdrowia. Trzymam kciuki.
buziole zostawiam

Joasiu, moja chora kotka Alaska, zaczęła już jeść dziękuje za troskę

Lubi się bardzo wygrzewać i nie lubi zimy

Śnieg na drzewach, szczególnie na sosnach i iglakach rosnących kolumnowo może narobić szkody, połamać, odształcić formę, świerki i jodły radzą sobie dobrze, ale bądź czujna

tak wyglądała moja sosna pospolita kolumna po zimie

eM mówi, że przyroda sobie sama da radę wierzyć czy nie?
Danusza 21:46, 21 sty 2014

pieeeknie masz Agatko! spacer u ciebie to przyjemnośc i doprawdy ci ęzko odejśc od klimatu pozdrawiam
renatamama3 21:48, 21 sty 2014

Jaka dorodna ,kokoryczka ,kiedy moja taka będzie ,u mnie oblodzenia minimalne .pozdrawiam
Agania 21:53, 21 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Tygrysku kochany jakie ty masz niesamowite pomysły, drzewo wrastające w drzwi ??? No to cała ty Aguniu kto znów zrobił krzywdę koci?? Bidulka pomiziaj od cioci Buziaczki dla ciebie

Niom pomysłów mi nie brakuje tylko rąk do pracy

Koci, się lekko poprawiło, dzisiaj po wizycie u weta już piła i trochę zjadła ale bardzo słaba jest, już sobie śpi przy kominku, nie wiem kto jej zrobił krzywdę, patrzę na nią i łezka mi się w oku kręci, bo będę musiała ją jutro zostawić w domu i jechać do pracy
Agania 22:07, 21 sty 2014

elzbieta_g napisał(a)
pokazuj , pokazuj i to jak najwięcej przy tak beznadziejnej pogodzie tylko wspomnienia trzymają nas przy nadziei, że wiosna tuż, tuż

Eluś, ale ja siem bojam rzeczywistości, bo jutro szklanka na drodze

a wspominać wiosenkę mogę zawsze i o każdej porze
pierwszy kwitnie pigwowiec

magnolie

skaniakowe

laurki

i żeby moja Alaska wyzdrowiała i wiosnę jeszcze przywitała

Agania 22:41, 21 sty 2014

Danusza napisał(a)
pieeeknie masz Agatko! spacer u ciebie to przyjemność i doprawdy ci ęzko odejśc od klimatu pozdrawiam

Klimatycznie to dopiero u Ciebie jest
siedzę z moją chorą kotką, nie chcę jej zostawiać samej
specjalnie dla Ciebie moje kwitnące mokradła