Witam Paniprzyrodo, piękny ogród i wspaniałe dekoracje wykonane samodzielnie. Komplecik z ptaszkami - nniebieski jest super, jak mi się uda to zgapię pomysł.
Dziś zrobiłam przegląd zdjęć, okazuje się, że rośliny w ogrodzie są, zdjęć brak, bo nigdy nie robiłam fotek wszystkim roślinkom mam np. ślicznego irysa, cały w brązie, jest tylko jedno zdjęcie, którego nie mogę pokazać
Ale coś wyszperałam na brązowo:
"Psikus"
Jeszcze brąz, czy już czerwień? Teraz na pewno są brązowe
Trawka zbrązowiała zupełnie, a miała taki piękny odcień miedzi...
Przy moich zaległościach na Ogrodowisku to na nadrobienie wszystkiego ferii by mi zabrakło. Ostatnio udało się z 3 dni z rzędu być na dłużej, ale tak od października to byłam z doskoku, także zajmę się lepiej jakimiś robótkami, bo nie nadgonię niektórych wątków
Pozdrawiam
Dobrnęłam do końca. Piękne klimaty, zwłaszcza w starym ogrodzie, a nowy już typowo ogrodowiskowy. Warzywnik jaki bujny, pomysł na nagietki w warzywach fajny. Jak nie zapomnę to wsieję w tym roku. No i co mnie urzekło - zdolne pracowite rączki. Brawo!
Dziewczyno, czytałaś od początku? No nie wiem Za stary dziękuję, jest inny i taki pozostanie Nowy ma ogrodowiskowe klimaty, ale to nie jest jego ostateczny zarys, cały czas prześladuje mnie myśl, jak zmieścić tam planowaną resztę? Na razie mam pomysł na szklarenkę połączoną z budynkiem gospodarczym dla Ciebie: liście powyżej pasa