Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dwa ogrody

Dwa ogrody

Dorota123 20:29, 21 sty 2014

Witam Paniprzyrodo, piękny ogród i wspaniałe dekoracje wykonane samodzielnie. Komplecik z ptaszkami - nniebieski jest super, jak mi się uda to zgapię pomysł.
paniprzyroda 20:33, 21 sty 2014

Welka napisał(a)

Jakie cuda!!!!
Muszę chyba się podszkolić w decoupage, bo za chwilę mam ferie i miałabym zajęcie.
Pozdrawiam

Polecam ja już mam ferie nadrabiam ogrodowiskowo
paniprzyroda 20:38, 21 sty 2014

dorota_maziarz napisał(a)
Witam Paniprzyrodo, piękny ogród i wspaniałe dekoracje wykonane samodzielnie. Komplecik z ptaszkami - nniebieski jest super, jak mi się uda to zgapię pomysł.

Witam kolejną fankę ogrodu i dekupażu zapraszam zgapiaj, uda się
paniprzyroda 21:20, 21 sty 2014

Dziś zrobiłam przegląd zdjęć, okazuje się, że rośliny w ogrodzie są, zdjęć brak, bo nigdy nie robiłam fotek wszystkim roślinkom mam np. ślicznego irysa, cały w brązie, jest tylko jedno zdjęcie, którego nie mogę pokazać
Ale coś wyszperałam na brązowo:
"Psikus"

Jeszcze brąz, czy już czerwień? Teraz na pewno są brązowe

Trawka zbrązowiała zupełnie, a miała taki piękny odcień miedzi...

Welka 21:55, 21 sty 2014

paniprzyroda napisał(a)

Polecam ja już mam ferie nadrabiam ogrodowiskowo

Przy moich zaległościach na Ogrodowisku to na nadrobienie wszystkiego ferii by mi zabrakło. Ostatnio udało się z 3 dni z rzędu być na dłużej, ale tak od października to byłam z doskoku, także zajmę się lepiej jakimiś robótkami, bo nie nadgonię niektórych wątków
Pozdrawiam
agniecha973 22:14, 21 sty 2014

Dobrnęłam do końca. Piękne klimaty, zwłaszcza w starym ogrodzie, a nowy już typowo ogrodowiskowy. Warzywnik jaki bujny, pomysł na nagietki w warzywach fajny. Jak nie zapomnę to wsieję w tym roku. No i co mnie urzekło - zdolne pracowite rączki. Brawo!
paniprzyroda 22:28, 21 sty 2014

nie dałam rady odwrócić, ale kolory tej metasekwoi są jak najbardziej w brązowe

i całkiem swojsko:
paniprzyroda 01:51, 22 sty 2014

Welka napisał(a)

Przy moich zaległościach na Ogrodowisku to na nadrobienie wszystkiego ferii by mi zabrakło. Ostatnio udało się z 3 dni z rzędu być na dłużej, ale tak od października to byłam z doskoku, także zajmę się lepiej jakimiś robótkami, bo nie nadgonię niektórych wątków
Pozdrawiam

Polecałam robótki, bo trzeba naładować akumulatory na drugie półrocze
paniprzyroda 02:19, 22 sty 2014

agniecha973 napisał(a)
Dobrnęłam do końca. Piękne klimaty, zwłaszcza w starym ogrodzie, a nowy już typowo ogrodowiskowy. Warzywnik jaki bujny, pomysł na nagietki w warzywach fajny. Jak nie zapomnę to wsieję w tym roku. No i co mnie urzekło - zdolne pracowite rączki. Brawo!

Dziewczyno, czytałaś od początku? No nie wiem Za stary dziękuję, jest inny i taki pozostanie Nowy ma ogrodowiskowe klimaty, ale to nie jest jego ostateczny zarys, cały czas prześladuje mnie myśl, jak zmieścić tam planowaną resztę? Na razie mam pomysł na szklarenkę połączoną z budynkiem gospodarczym dla Ciebie: liście powyżej pasa
paniprzyroda 02:53, 22 sty 2014

cd niebieskiego

liliowiec: