Na pierwszym sa młodsze krzaki (jakieś 7 lat) na drugim starsze (ok 11-12 lat) Nie wchodziłam w ten gąszcz bo zdjęcia robione na szybko ale te starsze są wyzsze ode mnie nawet z wyciągnietą reką.Myśle ze metr kwadratowy na jednego to koniecznosc.
ostatnio taka szycha nas odwiedza, na tyle czuje się tu swojsko że wczoraj przyprowadził swoją klępę z młodym
przepraszam za jakość zdjęcia ale zbliżał się wieczór i było dżdżyście
Pokazuję zestawienie, które mi się udało zrobić tzn. najbardziej mi się podoba u mnie w ogrodzie:
Lawenda i kulki bukszpanowe:
Tak sobie wyobrażałam ten wątek. Dawajcie gotowce z Waszych ogrodów lub inspiracje zestawień. Oczywiście wiadomo, że tego jest dużo na Forum, ale czy nie łatwiej zobaczyć zdjęcia w jednym wątku? Może się za bardzo ośmielam tutaj .
Aniu, bo z humorem mi raźniej, a i od wczoraj lepsze dni Nie wiem ile to potrwa, więc od razu ruszyłam na wycieczki wirtualne. Do Ciebie mam chyba najdalej więc ruszyłam z pełnym bakiem i akumulatorem
U mnie dziś pochmurno, ale czy popada? Ostatnio z opadami było nieźle Beczka z woda opadową z rynny napełnia się systematycznie i służy Markowi do podlewania pomidorów w tunelu.
Pomidorów już nie przetwarzam zjadamy na bieżąco (zapasik już jest) , ale pietruszkę jeszcze mrożę, zimą będziemy jeść i karmić nią rodzinkę i gości dodając do różnych potraw. Ma wspaniałe działanie oczyszczające organizm i nie jest w postaci tabletki
helo helo fajne zdjęcia urlopowe piesiu cudny u mnie kocięta szaleją i wrzosy wrzosy na czasie będą cieszyć kolorami kompozycia kwiatowa suuuper buźiam na cały dzień